Aksjen kan stå foran en kraftig oppgang i ukene og månedene fremover. En av Aksjeanalyser.com sine største favorittaksjer, og ikke bare i Sverige men i hele Norden, er spillselskapet, Jumpgate AB (GATE), tidligere: Three Gates AB (GATE). Selskapet inngikk nå nylig avtale med en av de store aktørene innen spill i USA, Legacy Games, og som nå straks vil starte salg i USA av spillet Project Blue Book nå fra slutten av 1. kvartal 2021. Dere kan nå se at Legacy Games (legacygames.com) på sine nettsider har startet å reklamere stort for det kommende spillet Project Blue Book fra Jumpgate AB (GATE). Videre så har Jumpgate AB (GATE) flere nye spill på gang, og som vil komme fra nå veldig snart og videre gjennom 2021. Aksjeanalyser.com mener altså at Jumpgate-aksjen nå kan stå foran en kraftig oppgang både på helt kort sikt og gjennom 2021 og videre. I saken her kan dere også se og høre et veldig interessant intervju fra i går ettermiddag (16/03-2021) og med vd Don Geyer i Jumpgate AB (GATE) på Aktiedagen Stockholm 16–17 mars 2021.

Hei kjære alle VIP medlemmer og følgere av Aksjeanalyser.com,

En av Aksjeanalyser.com sine største favorittaksjer, og ikke bare i Sverige men i hele Norden, er spillselskapet, Jumpgate AB (notert på svenske: NGM Nordic MTF og med ticker: GATE).

Selskapet inngikk nå nylig (11. februar 2021) avtale med en av de virkelig store aktørene innen spill i USA, Legacy Games, og som vil starte salg i USA av spillet Project Blue Book nå fra slutten av 1. kvartal.

Les nyheten om avtalen her: https://mb.cision.com/Main/14835/3284979/1371576.pdf

Legacy Games lanserer nå veldig snart og i løpet av 1. kvartal nå spillet Project Blue Book, og dere kan se at Legacy Games nå reklamerer stort på forsiden av sine nettsider (legacygames.com) før kommende Project Blue Book lansering.

Dere ser dette her på forsiden til nettsiden til Legacy Games, https://legacygames.com/ ,og der rullerer det et par ulike saker, og hvor en av dem altså er: Coming Soon – Project Blue Book.

MERK også hva vd i Legacy Games uttalte i forbindelse med nyheten om samarbeidet den 11. februar 2021: «Vi är entusiastiska över vårt partnerskap med Three Gates och övetygade om att våra kunder kommer att uppskatta spelupplevelsen och berättelserna i Project Blue Book: Hidden Mysteries. Förhoppningsvis är det här det första av många spelprojekt som vi kan samarbeta om», säger Ariella Lehrer, vd Legacy Games.»

Jumpgate AB (GATE) på Aktiedagen Stockholm 16. mars 2021

Videre så har Jumpgate flere nye spill på gang i tiden fremover, og som vil komme fra både nå veldig snart (jf. intervju av vd Don Geyer nedenfor her) og videre gjennom 2021.

Se og hør mer om dette og om selskapet Jumpgate AB (GATE) i et ca 30 minutter langt intervju her fra i går ettermiddag den 16/03-2021 med vd Don Geyer i Jumpgate AB (GATE) på Aktiedagen Stockholm 16 mars 2021. Se hele intervjuet i videoen her fra tidspunkt: 8.46.00

https://www.aktiespararna.se/aktiviteter/aktiedagen-stockholm-16-17-mars-2021-digitalt-evenemang

Aksjeanalyser.com mener altså at Jumpgate-aksjen (notert på svenske: NGM Nordic MTF og med ticker: GATE) kan stå foran en kraftig oppgang i både ukene og månedene fremover, og som Aksjeanalyser.com også skrev om for en ukes tid siden i en oppdatert teknisk analysesak av aksjen og som dere kan lese her:

«Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere igjen på en av sine største favorittaksjer i Sverige, og som Aksjeanalyser.com mener fort kan dobles og gjerne flerdobles i løpet av kort tid. Det samlede tekniske bildet for aksjen er svært positivt, og aksjen kan nå være ved et svært gunstig nivå å kjøpe aksjen ved etter en kortsiktig korreksjon ned den seneste tiden. Selskapet er i sterk vekst og det ventes en positiv nyhetsstrøm fra selskapet i tiden fremover gjennom 2021 og videre, og som dere kan lese mer om i saken her i dag rundt dette svært spennende selskapet i Sverige.»

Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Nå kan du frem til 31/03-2021 få 20 prosent rabatt på VIP medlemskap, og tilgang til alt av omfattende analysetjenester hos Aksjeanalyser.com! Les mer og bestill nytt eller fornye ditt VIP medlemskap her. Fornyer du ditt VIP medlemskap får du naturligvis lagt til 12 måneder medlemskap fra etter utløpet av gjeldende VIP medlemskap.

Mvh

Bjørn Inge Pettersen

Aksjeanalyser.com