Beskyttet: Aksjen kan stå foran en kraftig oppgang i ukene og månedene fremover. En av Aksjeanalyser.com sine største favorittaksjer, og ikke bare i Sverige men i hele Norden, er spillselskapet, Jumpgate AB (GATE), tidligere: Three Gates AB (GATE). Selskapet inngikk nå nylig avtale med en av de store aktørene innen spill i USA, Legacy Games, og som nå straks vil starte salg i USA av spillet Project Blue Book nå fra slutten av 1. kvartal 2021. Dere kan nå se at Legacy Games (legacygames.com) på sine nettsider har startet å reklamere stort for det kommende spillet Project Blue Book fra Jumpgate AB (GATE). Videre så har Jumpgate AB (GATE) flere nye spill på gang, og som vil komme fra nå veldig snart og videre gjennom 2021. Aksjeanalyser.com mener altså at Jumpgate-aksjen nå kan stå foran en kraftig oppgang både på helt kort sikt og gjennom 2021 og videre. I saken her kan dere også se og høre et veldig interessant intervju fra i går ettermiddag (16/03-2021) og med vd Don Geyer i Jumpgate AB (GATE) på Aktiedagen Stockholm 16–17 mars 2021.

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: