Medlemskap

Som VIP medlem får du tilgang til ALT av omfattende analysetjenester i fra Aksjeanalyser.com (inkl. SignalListen.com, StockTrendSignals.com og KryptoValutaTrading.com).

Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Følgende omfattende analysetjenester vil du få tilgang til som VIP medlem hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, StockTrendSignals.com og KryptoValutaTrading.com:

  • Mandag – Fredag: OSLO BØRS I DAG (Tekniske analyser av OSEBX og utvalgte interessante aksjer på Oslo Børs)
  • Mandag – Fredag: NORDISKE BØRSENE I DAG (Tekniske analyser av de nordiske børsindeksene OMXN40, OMXS30, OMXC20, OMXH25 og utvalgte interessante nordiske aksjer)
  • Mandag – Fredag: USA BØRSENE I DAG (Teknisk analyse av de viktige amerikanske børsindeksene og utvalgte interessante amerikanske aksjer)
  • Mandag – Fredag: INDEKSER, VALUTA OG RÅVARER (Teknisk analyse av viktige internasjonale indekser som DAX30, FTSE100 mv., oljepris, gullpris, USD/EUR, USD/NOK, USD/JPY, EUR/NOK mv)

I tillegg får du som VIP medlem tilgang til følgende omfattende analysetjenester ukentlig på SignalListen.com, StockTrendSignals.com og KryptoValutaTrading.com:

  • SignalListen.com (ukentlige kjøps- og salgssignaler fra vår egenutviklede tekniske og kvantitative analysemodell på de nordiske børsindeksene og på de til sammen rundt 250 største og mest omsatte selskapene på de nordiske børsene (Norge, Sverige, Danmark og Finland).
  • StockTrendSignals.com (tilsvarende som SignalListen for Norden så for USA: ukentlige kjøps- og salgssignaler fra vår egenutviklede tekniske og kvantitative analysemodell på de amerikanske børsindeksene og alle aksjene som inngår i hhv. DOW-30 indeksen, S&P-100 indeksen, og Nasdaq-100 indeksen. Se eksempel her..).
  • KryptoValutaTrading.com – vår helt nye analysetjeneste for kryptovaluta lansert påsken 2018! Her blir det hver uke analyser av bitcoin og andre av de største og mest populære kryptovaluta, og i tillegg til tekniske analyser så blir det også mye informasjons- og nyhetssaker for alle med interesse for kryptovaluta.

Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, StockTrendSignals.com og KryptoValutaTrading.com!

NB! Vil ellers få be alle om å vennligst huske å ha lest og forstått Aksjeanalyser.com sin disclaimer her.. Aksjeanalyser.com er en personlig blogg om børs og aksjer, og levert av Bjørn Inge Pettersen, og som med bloggen Asjeanalyser.com og tilhørende blogger til denne, deler av mine mer enn 25 års genuine interesse for og kunnskaper og erfaringer innenfor fagområdet teknisk og kvantitativ børs og aksjeanalyse.

Du finner betalingsinformasjon nedenfor her, og hvis du har noen spørsmål eller annet så er det bare å ta kontakt på: post[at]aksjeanalyser.com

Betaling for 12 måneder VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com gjøres ved vanlig bankoverførsel til:

Pettersen Trading And Consulting ENK (org.nr.: 983 928 293) v/Bjørn Inge Pettersen

Pris for 12 måneder VIP medlemskap, og hvor du får tilgang til alt av omfattende analysetjenester hos Aksjeanalyser.com:  NOK 5.988,-

Kontonr. i DNB: 1208 09 42336

PS! Merk gjerne betalingen med ditt navn og din e-post adresse, som f.eks.: Per Hansen, perhansen(at)online.no

Du vil så motta velkomstmail med passord og nærmere informasjon så snart betalingen din er registrert mottatt (normalt etter 1-2 dager).

For å motta velkomstmail og passord raskere så kan du også sende en e-post med kopi av utført betaling av medlemsavgiften til: post@aksjeanalyser.com

Betaling fra utlandet gjøres til:

Pettersen Trading And Consulting ENK (org.nr.: 983 928 293) v/Bjørn Inge Pettersen

Bank: DNB

SWIFT: DNBANOKKXXX

IBAN/BIC: NO6012080942336

%d bloggere like this: