Aksjeanalyser

– Blogg av Bjørn Inge Pettersen –

Medlemskap

Siste frist (20.08.2018) for 40% rabatt og 12 måneder VIP medlemskap for KUN kr 3.593,- (ord. pris NOK 5.988,-/år).

Du finner betalingsinformasjon via PayPal og alle vanlige betalingskort som VISA, MASTERCARD og AMEX nedenfor på siden her.

Følgende omfattende analysetjenester vil du få tilgang til som VIP medlem hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, StockTrendSignals.com og KryptoValutaTrading.com:

  • Mandag – Fredag: OSLO BØRS I DAG (Tekniske analyser av OSEBX og tre utvalgte aksjer på Oslo Børs)
  • Mandag – Fredag: NORDISKE BØRSENE I DAG (Tekniske analyser av de nordiske børsindeksene OMXS30, OMXC20, OMXH25 og tre utvalgte interessante nordiske aksjer)
  • Mandag – Fredag: USA BØRSENE I DAG (Teknisk analyse av de viktige amerikanske børsindeksene og tre utvalgte amerikanske aksjer)
  • Mandag – Fredag: INDEKSER, VALUTA OG RÅVARER (Teknisk analyse av viktige internasjonale indekser som DAX30, FTSE100 mv., oljepris, gullpris, USD/EUR, USD/NOK, USD/JPY, EUR/NOK mv)

I tillegg får du som VIP medlem tilgang til følgende omfattende analysetjenester ukentlig på SignalListen.com, StockTrendSignals.com og KryptoValutaTrading.com:

  • SignalListen.com (ukentlige kjøps- og salgssignaler fra vår egenutviklede tekniske og kvantitative analysemodell på de nordiske børsindeksene og på de til sammen rundt 250 største og mest omsatte selskapene på de nordiske børsene (Norge, Sverige, Danmark og Finland).
  • StockTrendSignals.com (tilsvarende som SignalListen for Norden så for USA: ukentlige kjøps- og salgssignaler fra vår egenutviklede tekniske og kvantitative analysemodell på de amerikanske børsindeksene og alle aksjene som inngår i hhv. DOW-30 indeksen, S&P-100 indeksen, og Nasdaq-100 indeksen. Se eksempel her..).
  • KryptoValutaTrading.com – vår helt nye analysetjeneste for kryptovaluta lansert påsken 2018! Her blir det hver uke analyser av bitcoin og andre av de største og mest populære kryptovaluta, og i tillegg til tekniske analyser så blir det også mye informasjons- og nyhetssaker for alle med interesse for kryptovaluta.

Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, StockTrendSignals.com og KryptoValutaTrading.com!

NB! Vil ellers få be alle om å vennligst huske å ha lest og forstått Aksjeanalyser.com sin disclaimer her.. Aksjeanalyser.com er en personlig blogg om børs og aksjer, og levert av Bjørn Inge Pettersen, og som med bloggen Aksjeanalyser.com og tilhørende blogger til denne, deler av mine mer enn 25 års genuine interesse for og kunnskaper og erfaringer innenfor fagområdet teknisk og kvantitativ børs og aksjeanalyse.

Du kan her kjøpe og betale for ditt VIP medlemskap via PayPal og naturligvis også alle vanlige betalingskort som VISA, MASTERCARD og AMEX. Har du spørsmål eller ønsker å betale med vanlig bankoverføring så er det bare å ta kontakt på: post@aksjeanalyser.com.

Bestill i dag ditt 1-års VIP medlemskap med hele 40% rabatt (tilbudet gjelder til 20.08.2018) for KUN kr 3.593,-/12 måneder VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com!

Her kan du kjøpe ditt 1-års VIP medlemskap med hele 40% rabatt (tilbudet gjelder til 20.08.2018) hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, StockTrendSignals.com og KryptoValutaTrading.com i 12 måneder for kun NOK 3.593,- (Ord.pris: NOK 5.988,-/år).

kr3 593,00