Aksjeanalyser

– Blogg av Bjørn Inge Pettersen –

Medlemskap

Supertilbud (kun frem til 30. juni 2018) – Få hele 40% rabatt på 1-års VIP medlemskap og til kun NOK 3.593,- (Du sparer hele NOK 2.395,-!). Nå frem til 30. juni 2018 får du i tillegg 2 måneder ekstra så hele 14 måneder VIP medlemskap grunnet noe lavere analyseaktivitet nå i sommermånedene juni og juli 2018, men det vil stadig bli mange og gode analyser å lese her hos Aksjeanalyser.com også sommeren 2018!

Bestill ditt VIP medlemskap i dag hos Aksjeanalyser.com og få tilgang til alt av omfattende analysetjenester hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, StockTrendSignals.com og KryptoValutaTrading.com!

Du finner betalingsinformasjon via PayPal og alle vanlige betalingskort som VISA, MASTERCARD og AMEX nedenfor på siden her.

NB! Er du ordinær medlem i dag hos Aksjeanalyser.com? Da tilbyr Aksjeanalyser.com deg i en begrenset periode (frem til 30.06.2018) nå oppgradering til VIP medlemskap ut ditt nåværende ordinære medlemskapsperiode + deretter 12 måneder VIP medlemskap for KUN 2.298,-. (Dette tilbudet varer kun i en begrenset periode nå).

Følgende omfattende analysetjenester vil du få tilgang til som VIP medlem hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, StockTrendSignals.com og KryptoValutaTrading.com:

  • Mandag – Fredag: OSLO BØRS I DAG (Tekniske analyser av OSEBX og tre utvalgte aksjer på Oslo Børs)
  • Mandag – Fredag: NORDISKE BØRSENE I DAG (Tekniske analyser av de nordiske børsindeksene OMXS30, OMXC20, OMXH25 og tre utvalgte interessante nordiske aksjer)
  • Mandag – Fredag: USA BØRSENE I DAG (Teknisk analyse av de viktige amerikanske børsindeksene og tre utvalgte amerikanske aksjer)
  • Mandag – Fredag: INDEKSER, VALUTA OG RÅVARER (Teknisk analyse av viktige internasjonale indekser som DAX30, FTSE100 mv., oljepris, gullpris, USD/EUR, USD/NOK, USD/JPY, EUR/NOK mv)

I tillegg får du som VIP medlem tilgang til følgende omfattende analysetjenester ukentlig på SignalListen.com, StockTrendSignals.com og KryptoValutaTrading.com:

  • SignalListen.com (ukentlige kjøps- og salgssignaler fra vår egenutviklede tekniske og kvantitative analysemodell på de nordiske børsindeksene og på de til sammen rundt 250 største og mest omsatte selskapene på de nordiske børsene (Norge, Sverige, Danmark og Finland).
  • StockTrendSignals.com (tilsvarende som SignalListen for Norden så for USA: ukentlige kjøps- og salgssignaler fra vår egenutviklede tekniske og kvantitative analysemodell på de amerikanske børsindeksene og alle aksjene som inngår i hhv. DOW-30 indeksen, S&P-100 indeksen, og Nasdaq-100 indeksen. Se eksempel her..).
  • KryptoValutaTrading.com – vår helt nye analysetjeneste for kryptovaluta lansert påsken 2018! Her blir det hver uke analyser av bitcoin og andre av de største og mest populære kryptovaluta, og i tillegg til tekniske analyser så blir det også mye informasjons- og nyhetssaker for alle med interesse for kryptovaluta.

Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, StockTrendSignals.com og KryptoValutaTrading.com!

NB! Vil ellers få be alle om å vennligst huske å ha lest og forstått Aksjeanalyser.com sin disclaimer her.. Aksjeanalyser.com er en personlig blogg om børs og aksjer, og levert av Bjørn Inge Pettersen, og som med bloggen Aksjeanalyser.com og tilhørende blogger til denne, deler av mine mer enn 25 års genuine interesse for og kunnskaper og erfaringer innenfor fagområdet teknisk og kvantitativ børs og aksjeanalyse.

Du kan her kjøpe og betale for ditt VIP medlemskap via PayPal og naturligvis også alle vanlige betalingskort som VISA, MASTERCARD og AMEX. Har du spørsmål eller ønsker å betale med vanlig bankoverføring så er det bare å ta kontakt på: post@aksjeanalyser.com.

Supertilbud (kun til 30.06.2018) Få 1-års VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, StockTrendSignals.com og KryptoValutaTrading.com for kun NOK 3.593,-!

Få tilgang til alt av omfattende analysetjenester hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, StockTrendSignals.com og KryptoValutaTrading.com i 12 måneder (+ 2 måneder ekstra, så totalt 14 måneder VIP medlemskap, og grunnet noe lavere analyseaktivitet i sommer 2018 i juni og juli) for nå med følgende gode tilbud frem til 30. juni 2018 kun NOK 3.593,- (du sparer da hele NOK 2.395,- i forhold til ordinær pris for 1-års VIP medlemskap av NOK 5.988,-).

kr3 593,00

Oppgrader fra ordinær til VIP medlem ut inneværende ordinære medlemsperiode + deretter 12 måneder VIP medlemskap for kun NOK 2.298,-

Er du ordinær medlem hos Aksjeanalyser.com i dag og ønsker å oppgradere fra ordinær til VIP medlem så får du nå i en begrenset periode (frem til 30. juni 2018) mulighet for det til en svært rimelig pris av kun NOK 2.298,- for VIP medlemskap ut inneværende ordinære medlemsperiode (+ 2 måneder ekstra på grunn av noe lavere analyseaktivitet i sommermånedene nå i juni og juli 2018) og så får du + deretter 12 måneder til VIP medlemskap! Du får da tilgang til alt av omfattende analysetjenester hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, StockTrendSignals.com og KryptoValutaTrading.com.

kr2 298,00