Medlemskap

Bli VIP medlem hos Aksjeanalyser.com, og få tilgang til alt av omfattende analysetjenester.

NÅ i dag og i morgen 20-21/02-2020 feirer Aksjeanalyser.com en svært sterk utvikling for modellporteføljen Norge, og som banker børsen igjen og igjen.

Nå får du hele 34% rabatt i dag og i morgen (20-21/02-2020) på 12 måneder VIP medlemskap og tilgang til ALT av omfattende uavhengige analysetjenester hos Aksjeanalyser.com og NÅ til en pris av kun NOK 3.952,-!

Modellporteføljen Norge er nå per 20/02-2020 opp med solide 55,83 prosent siden start av modellporteføljen 20/08-2018, mens referanseindeksen Oslo Børs Benchmark indeks (OSEBX) er opp med kun 5,21 prosent siden 20/08-2018.

I  2019 var Aksjeanalyser.com sin modellportefølje for Norge opp solide 40,57 prosent, mens referanseindeksen Oslo Børs Benchmark indeks (OSEBX) var opp 16,98 prosent i 2019.

Så langt i 2020, og per 20/02-2020 så er modellporteføljen for Norge opp solide 19,29 prosent så langt i år, mens referanseindeksen Oslo Børs Benchmark indeks (OSEBX) kun er opp 1,17 prosent så langt i 2020.

Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Aksjeanalyser.com feirer i disse dager 5-års Jubileum, og leverer nå enda mer omfattende analysetjenester, og som følger av oversikten nedenfor her:

Norge

Aksjeanalyser.com leverer hver uke (mandager + tirsdag) svært omfattende analysetjenester med oppdaterte tekniske analyser av alle de 70 mest omsatte selskapene og aksjene på Oslo Børs.

Hver uke på mandager og tirsdager leveres det oppdaterte nye tekniske analyser av hele 70 av de mest omsatte selskapene og aksjene på Oslo Børs. Dette er da analyser av alle de 25 selskapene og aksjene som inngår i OBX indeksen + 45 øvrige av de mest omsatte selskapene og aksjene på Oslo Børs.

På mandager leveres det oppdaterte tekniske analyser av alle de 25 aksjene som inngår i OBX-indeksen og på tirsdager av de øvrige 45 av de mest omsattte selskapene og aksjene på Oslo Børs.

I tillegg til de ukentlige oppdaterte tekniske analysene på hver av alle disse 70 mest omsatte aksjene på Oslo Børs så er det også mye annen nyttig informasjon i tilknytning til hvert av selskapene som det leveres analyser på, og slik som: bedriftsbeskrivelse, nyttige linker til seneste nyheter rundt selskapet, og finanskalender med informasjon om datoer for kommende resultatrapporter mv.

Norden

Aksjeanalyser.com leverer hver uke på onsdager svært omfattende analysetjenester med oppdaterte tekniske analyser av alle de 40 selskapene og aksjene som inngår i den nordiske børsindeksen OMXN40, og som er 40 av de største selskapene og mest omsatte aksjene ved de nordiske børsene.

Hver uke på onsdager leveres det oppdaterte nye tekniske analyser av alle de 40 største og mest omsatte selskapene og aksjene i hele Norden (dette er da av alle de 40 selskapene og aksjene som inngår i OMXN40 indeksen).

Her er det som for Norge og norske aksjer, også her i tillegg til de ukentlige oppdaterte tekniske analyser av alle disse 40 aksjene, også mye annen nyttig informasjon i tilknytning til hvert av selskapene som det leveres analyser på, og slik som: bedriftsbeskrivelse, nyttige linker til seneste nyheter rundt selskapet, og finanskalender med informasjon om datoer for kommende resultatrapporter mv.

Indekser, Valuta og Råvarer

Aksjeanalyser.com leverer hver uke på torsdager svært omfattende analysetjenester med oppdaterte tekniske analyser av alle de mest aktuelle og populære Børsindekser (i Norge, Norden og internasjonalt), Valuta og Råvarer.

Hver uker på torsdager leveres det oppdaterte nye tekniske analyser av alle viktige indekser i såvel Norge som internasjonalt (f.eks. OBX, OSEBX, OMXS30, OMXC20, OMXH25, OMXN40, S&P500, Nasdaq Composite, FTSE100 i London, CAC40 i Frankrike, DAX30 i Tyskland, Nikkei225 i Japan og HSI Hang Seng index i Hong Kong m.fl.).

Hver uke på torsdager leveres det også oppdaterte nye tekniske anlayser av alle viktige og populære Valuta og Råvarer, og som mange investorer følger med på og handler i, og slik som: USD/NOK, EUR/NOK, GBP/NOK, SEK/NOK, USD/EUR mv., og på råvarer som Olje (Brent Spot og WTI Spot), Aluminium, Copper, Gull, Sølv, Palladium og Platina.

USA

Aksjeanalyser.com leverer hver uke på fredager svært omfattende analysetjenester med oppdaterte tekniske analyser av alle de 50 største og mest omsatte selskapene på USA-børsene NYSE og Nasdaq.

Hver uke på fredager leveres det oppdaterte nye tekniske analyser av alle de 50 mest omsatte selskapene og aksjene på USA-børsene (NYSE og Nasdaq).

Her er det som for Norge og norske aksjer og Norden og nordiske aksjer, også her i tillegg til de ukentlige oppdaterte tekniske analyser av alle disse 50 aksjene blant de mest omsatte aksjene på USA-børsene NYSE og Nasdaq, også mye annen nyttig informasjon i tilknytning til hvert av selskapene som det leveres analyser på. Slik som: bedriftsbeskrivelse, nyttige linker til seneste nyheter rundt selskapet, og finanskalender med informasjon om datoer for kommende resultatrapporter mv.

NB! Vil ellers få be alle om å vennligst huske å ha lest og forstått Aksjeanalyser.com sin disclaimer her.. Aksjeanalyser.com er en personlig blogg om børs og aksjer, og levert av Bjørn Inge Pettersen, og som med bloggen Asjeanalyser.com deler av mine 30 års genuine interesse for og kunnskaper og erfaringer innenfor fagområdet teknisk og kvantitativ børs og aksjeanalyse.

Du finner betalingsinformasjon nedenfor her, og hvis du har noen spørsmål eller annet så er det bare å ta kontakt på: post[at]aksjeanalyser.com

Betaling for 12 måneder VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com gjøres ved vanlig bankoverførsel eller du kan betale med de fleste typer kort (se lenger ned på siden her) til:

Pettersen Trading And Consulting ENK (org.nr.: 983 928 293) v/Bjørn Inge Pettersen

Pris for 12 måneder VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com er NOK 5.988,-, og hvor du da får tilgang til alt av omfattende analysetjenester hos Aksjeanalyser.com.

Kontonr. i DNB: 1208 09 42336

NÅ, i dag og i morgen (20-21/02-2020) får du hele 34 prosent rabatt på 12 måneder VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com, og nå da til en pris av kun NOK 3.952,-.

PS! Merk gjerne betalingen med ditt navn og din e-post adresse, som f.eks.: Per Hansen, perhansen(at)online.no

Du vil så motta velkomstmail med passord og nærmere informasjon så snart betalingen din er registrert mottatt (normalt etter 1-2 dager).

For å motta velkomstmail og passord raskere så kan du også sende en e-post med kopi av utført betaling av medlemsavgiften til: post[at]aksjeanalyser.com

Betaling fra utlandet gjøres til:

Pettersen Trading And Consulting ENK (org.nr.: 983 928 293) v/Bjørn Inge Pettersen

Bank: DNB

SWIFT: DNBANOKKXXX

IBAN/BIC: NO6012080942336

Betaling kan også gjøres med alle vanlige betalingskort her:

Bestill her i dag ditt 12 måneder VIP medlemskap, og få da tilgang til alt av omfattende analysetjenester hos Aksjeanalyser.com! Nå får du hele 34 prosent rabatt i dag og i morgen (20-21/02-2020)!

Her kan du kjøpe ditt 12 måneder VIP medlemskap og få tilgang til ALT av omfattende analysetjenester hos Aksjeanalyser.com, og til NÅ i dag og i morgen (20-21/02-2020) med 34% rabatt en pris nå av kun NOK 3.952,- (tilsvarende kun NOK 329,-/måned og som betales forskuddsvis med NOK 3.952,- for 12 måneder VIP medlemskap).

3 952,00 Kr