Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Hei kjære alle medlemmer og følgere av Aksjeanalyser.com,

Aksjeanalyser.com har nå gleden av å kunne gi dere alle gode rabatter på samme tekniske analyseprogram som Bjørn Inge Pettersen og Aksjeanalyser.com selv bruker mye ved sine tekniske analyser av såvel aksjer i Norge, Norden og USA og ved tekniske analyser av indekser, valutaer og råvarer.

Bjørn Inge Pettersen har selv vært kunde av og bruker av det tekniske analyseprogrammet Vikingen i 25 år, og har i disse dager gleden av å kunne tilby sine medlemmer og følgere hos Aksjeanalyser.com dette analyseprogrammet, og med gode rabatter, og som altså Bjørn Inge Pettersen og Aksjeanalyser.com selv bruker daglig til tekniske analyser hos Aksjeanalyser.com.

Aksjeanalyser.com kan tilby sine betalende medlemmer hos Aksjeanalyser.com hele 30% rabatt på Vikingen analyseprogram og for ikke-medlemmer av Aksjeanalyser.com gode 15% rabatt.

Du finner mer informasjon om Vikingen analyseprogram her: https://www.vikingen.se/

Har du noen spørsmål eller annet angående Vikingen og bestilling, så ta kontakt på e-mail: post@aksjeanalyser.com

For å få Aksjeanalyser.com sine svært gode rabatter så bestiller du Vikingen her:

 

%d bloggere liker dette: