Gratis eksempler på analyser

Hei kjære alle følgere av Aksjeanalyser.com,

Nedenfor her følger mange eksempler på tekniske analyser levert av Aksjeanalyser.com, og slik daglige og ukentlige tekniske analyser er  hos Aksjeanalyser.com av øvrige aksjer, indekser, råvarer og valuta, og som leveres hver dag og uke hos Aksjeanalyser.com.

Aksjeanalyser.com leverer hver dag og uke slik svært omfattende tekniske analysetjenester for investorer i hele Norden, og som følger av oversikten nedenfor her av både aksjer, indekser, valutaer, råvarer:

Norge

Aksjeanalyser.com leverer hver uke (mandag + tirsdag) svært omfattende analysetjenester med oppdaterte tekniske analyser av alle de 70 mest omsatte selskapene og aksjene på Oslo Børs.

På mandager leveres det hver uke oppdaterte analyser av alle de 25 selskapene og aksjene som er blant de 25 mest omsatte på Oslo Børs, og som inngår i OBX-indeksen. På tirsdager leveres det ukentlige oppdaterte tekniske analyser av 45 av de øvrige blant de mest omsatte selskapene og aksjene på Oslo Børs.

Norden

Aksjeanalyser.com leverer hver uke på onsdager svært omfattende analysetjenester med oppdaterte tekniske analyser av alle de 40 selskapene og aksjene som inngår i den nordiske børsindeksen OMXN40, og som er 40 av de største selskapene og mest omsatte aksjene ved de nordiske børsene.

Indekser, Valuta og Råvarer

Aksjeanalyser.com leverer hver uke på torsdager svært omfattende analysetjenester med oppdaterte tekniske analyser av alle de mest aktuelle og populære børsindekser i Norge, Norden og internasjonalt, og også av de mest aktuelle og populære valutaer og råvarer.

Det leveres slik ukentlige tekniske analyser av børsindekser slik som: OBX, OSEBX, OMXS30, OMXC20, OMXH25, OMXN40, S&P500, Nasdaq Composite, FTSE100 i London, CAC40 i Frankrike, DAX30 i Tyskland, Nikkei225 i Japan og HSI Hang Seng index i Hong Kong.

Videre leveres det ukentlige tekniske analyser av aktuelle og populære valuter hver uke, og slik som: USD/NOK, EUR/NOK, GBP/NOK, SEK/NOK, USD/EUR mv., og av aktuelle og populære råvarer, hver uke, og slik som: Olje, Aluminium, Copper, Gull, Sølv, Palladium og Platina.

USA

Aksjeanalyser.com leverer hver uke på fredager svært omfattende analysetjenester med oppdaterte tekniske analyser av alle de 50 største og mest omsatte selskapene på USA-børsene NYSE og Nasdaq.

Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Bestill ditt VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com her i dag, og få tilgang til alt av omfattende analysetjenester i 12 måneder for en rimelig pris av kun NOK 5.988,- (tilsvarende kun NOK 499,-/mnd).

Nedenfor her følger mange GRATIS eksempler på analyser fra Aksjeanalyser.com (analyser fra uke 38-2019):

 • Aker BP (AKERBP)
 • Aker ASA (AKER)
 • Aker Solutions (AKSO)
 • Bakkafrost (BAKKA)
 • Bonheur (BON)
 • Borregaard (BRG)
 • BW LPG (BWLPG
 • BW Offshore (BWO)
 • DNO ASA (DNO)
 • Gaming Innovation Group (GIG)
 • Golden Ocean Group (GOGL)
 • Nordic Semiconductor (NOD)
 • AstraZeneca (AZN) – notert på OMX Stockholm
 • Carlsberg B (CARL B – notert på OMX Copenhagen
 • Apple Inc. (AAPL) – notert på Nasdaq
 • Boeing (BA) – notert på NYSE
 • MasterCard (MA) – notert på NYSE
 • Microsoft (MSFT) – notert på Nasdaq
 • Procter & Gamble Co.- notert på NYSE
 • Visa Inc (V) – notert på NYSE
 • Oslo Børs Benchmark indeks (OSEBX)
 • Dollar mot Norske kroner (USD/NOK)
 • Gullprisen (Gold Spot):

Aker BP ASA (ticker på Oslo Børs: AKERBP)

Aker BP ASA er et fullverdig oljeselskap som driver leting, utbygging og produksjon på norsk kontinentalsokkel. Aker BP er operatør på Alvheim, Ivar Aasen, Skarv, Valhall, Hod, Ula og Tambar. Selskapet er også partner i Johan Sverdrup-feltet. Aker BP har hovedkontor på Fornebu.

Her noen nyttige linker for mer informasjon rundt selskapet og slik som: aksjekurs, nyheter om selskapet, finansiell informasjon, Nøkkeltall, Regnskap, finanskalender, resultatrapporter mv.

Hjemmeside   Investor Relations   Oslo Børs   Nordnet   Morningstar

Teknisk Analyse av Aker BP ASA (ticker på Oslo Børs: AKERBP)

Aker BP (AKERBP) brøt for en tid tilbake ut av den langsiktige stigende trenden (jf. ukediagram).

Dette utløste negative tekniske signaler for aksjen, men kan også bare være at aksjen vil etablere en ny stigende trend, men med lavere stigningstakt.

Aksjen har de seneste månedene etablert en rektangel konsolideringsformasjon, og hvor aksjen beveger seg mellom et teknisk støttenivå rundt NOK 220.00 og et motstandsnivå rundt NOK 275.00 (jf. dagdiagram).

Et etablert brudd på et av disse to nivåene vil være med å gi nye viktige tekniske signaler for den videre utviklingen på mellomlang sikt for aksjen.

Aksjen tester nå dette motstandsnivået rundt NOK 275.00-nivået.

Aksjen har brutt over både 50-dagers og 200-dagers glidende gjennomsnitt, og dette er med og utløser positive tekniske signaler for aksjen.

Ulike momentum-indikatorer viser en overkjøpt situasjon for aksjen på kort sikt, noe som indikerer at en konsolidering kan komme på kort sikt, men ellers så indikerer disse momentum-indikatorene nå videre oppgang for aksjen i tiden fremover.

Aksjeanalyser.com sin egen tekniske og kvantitative analysemodell, SignalListen, er i ferd med å utløse nytt kjøpssignal for aksjen, men da modellen blant annet bygger på ulike ukesdata så vil dette føst bli bekreftet etter ukeslutt denne uken.

Basert på det samlede tekniske bildet for Aker BP (AKERBP) så vurderer Aksjeanalyser.com aksjen som en mulig kjøpskandidat, men som nevnt her så er det først etter ukeslutt at det vil bli bekreftet om aksjen vil utløse nytt kjøpssignal iht Aksjeanalyser.com sin egen tekniske og kvantitative analysemodell ‘SignalLIsten’.

Ved eventuelle korreksjoner ned for aksjen så vil første tekniske støttenivå av større betydning være rundt NOK 245.00-nivået (jf. dagdiagram. Det er noe støtte også rundt NOK 260.00-nivået, og ved 200-dagers glidende gjennomsnitt som nå er rundt NOK 262.00.

Det som vil utløse mer alvorlige negative tekniske signaler for aksjen vil være et brudd under NOK 245.00–nivået, og da vil aksjen trolig fort kunne falle videre ned for en ny test av støttenivået rundt NOK 220.00.

Teknisk Analyse av Aker BP ASA (ticker på Oslo Børs: AKERBP):

Aker ASA (ticker på Oslo Børs: AKER)

Aker ASA er et industrielt investeringsselskap, og utøver aktivt eierskap. Aker representerer finansiell styrke og industriell kompetanse. Målet som aktiv eier er å være en strategisk motor i utviklingen av robuste og verdifulle operative selskaper. Aker er en pådriver i strukturelle prosesser og gjennomføring av industrielle transaksjoner, oppkjøp og fusjoner og rendyrking av virksomheter. Dette skaper verdier for aksjeeierne, kundene, medarbeiderne og samfunnet.

Her noen nyttige linker for mer informasjon rundt selskapet og slik som: aksjekurs, nyheter om selskapet, finansiell informasjon, Nøkkeltall, Regnskap, finanskalender, resultatrapporter mv.

Hjemmeside   Investor Relations   Oslo Børs   Nordnet   Morningstar

Teknisk Analyse av Aker ASA (ticker på Oslo Børs: AKER)

Aker ASA (AKER) brøt for en tid tilbake ut av den langsiktige stigende trenden (jf. ukediagram), og utløste med dette negative tekniske signaler.

Dette kan også bety at det vil etableres en ny stigende trend, men med lavere stigningstakt.

Aksjen viser en positiv utvikling i det korte bildet, og nærmer seg nå et viktig teknisk motstandsnivå rundt NOK 535.00 – 550.00 (jf. dagdiagram).

Her er det blant annet teknisk motstand opp mot 200-dagers glidende gjennomsnitt.

Et eventuelt etablert brudd over NOK 550.00 vil utløse nye positive tekniske signaler for aksjen.

Ulike momentum-indikatorer som RSI, Stochastics og MACD indikerer at aksjen kan stå foran videre oppgang fremover, men RSI og Stochastics indikerer også en overkjøpt situasjon for aksjen på kort sikt. Dette signaliserer at det ikke vil være unaturlig om aksjen får en konsolidering eller korreksjon i det korte bildet.

Aksjeanalyser.com sin egen tekniske og kvantitative analysemodell, SignalListen, er for tiden i salgssignal for aksjen (jf. diagram ‘SignalListen’ nedenfor).

Basert på det samlede tekniske bildet for Aker BP (ticker på Oslo Børs: AKERBP) så vurderer Aksjeanalyser.com aksjen som en mulig kjøpskandidat, men ønsker først å se aksjen utløse kjøpssignal i henhold til Aksjeanalyser.com sin egen tekniske og kvantitative analysemodell, SignalListen.

Ved eventuelle korreksjoner ned for aksjen fremover så vil første tekniske støttenivå av større betydning være rundt NOK 475.00-nivået (jf. dagdiagram).Her rundt dette nivået vil det også være støtte ved 50-dagers glidende gjennomsnitt.

Et eventuelt brudd ned under støttenivået rundt NOK 475.00 og 50-dagers glidende gjennomsnitt rundt NOK 470.00 vil utløse forholdsvis kraftige negative tekniske signaler for aksjen.

Teknisk Analyse av Aker ASA (ticker på Oslo Børs: AKER):

Aker Solutions (ticker på Oslo Børs: AKSO)

Aker Solutions hjelper verden å møte sitt energibehov. Vi utvikler produktene, systemene og tjenestene som er nødvendig for å frigjøre energi. Målet vårt er å sikre effektiv og fullstendig utvinning av olje- og gassreserver, samtidig som vi bruker vår ingeniørfaglige kompetanse til å utvikle fremtidens bærekraftige løsninger. Aker Solutions har rundt 16 000 ansatte i over 20 land.

Her noen nyttige linker for mer informasjon rundt selskapet og slik som: aksjekurs, nyheter om selskapet, finansiell informasjon, Nøkkeltall, Regnskap, finanskalender, resultatrapporter mv.

Hjemmeside   Investor Relations   Oslo Børs   Nordnet   Morningstar

Teknisk Analyse av Aker Solutions (ticker på Oslo Børs: AKSO)

Aker Solutions (ticker på Oslo Børs: AKSO) viser en negativ utvikling innenfor en fallende trend (jf. ukediagram), og inntil denne brytes så indikeres en fortsatt negativ utvikling for aksjen.

På kort sikt er det imidlertid utløst enkelte positive tekniske signaler for aksjen, og den har brutt over 50-dagers glidende gjennomsnitt, og over et teknisk motstandsnivå rundt NOK 28.00 (jf. dagdiagram).

Dette indikerer at aksjen kan få et løft på kort sikt, og kanskje opp for å teste motstandsnivået ved øvre trendlinje i den fallende trenden (jf. ukediagram), og opp mot 200-dagers glidende gjennomsnitt (dette er i dag rundt NOK 38.00 (jf. dagdiagram).

Ulike momentum-indikatorer som RSI og Stochastics viser en noe overkjøpt situasjon for aksjen på helt kort sikt, og indikerer med dette at aksjen gjerne kan få en konsolidering/korreksjon på kort sikt.

Aksjeanalyser.com sin egen tekniske og kvantitative analysemodell, SignalListen, er i salgssignal for Aker Solutions (AKSO), og som den har vært helt siden oktober 2018 da aksjen var rundt NOK 53.00 (jf. diagram ‘SignalListen’ nedenfor).

Dersom aksjen klarer å etablere seg nå den nærmeste tiden over NOK 28.00-nivået, og over 50-dagers glidende gjennomsnitt, så vil aksjen gjerne kunne få et videre løft på kort sikt (4-8 uker) opp mot NOK 35.00-nivået.

Dersom aksjen skulle få et etablert brudd ned under NOK 28.00-nivået og under 50-dagers glidende gjennomsnitt (i dag er dette rundt NOK 27.50), ja så vil det utløse nye negative tekniske signaler for aksjen.

Teknisk Analyse av Aker Solutions (ticker på Oslo Børs: AKSO):

Bakkafrost (ticker på Oslo Børs: BAKKA)

Bakkafrost is the leading producer of top quality atlantic salmon from the Faroe Islands. Bakkafrost controls the entire value chain from production of own salmon feed to value added salmon products. In 2018 the company had a turnover of DKK 3.2 billion and employs 824 full-time equivalent employees.

Her noen nyttige linker for mer informasjon rundt selskapet og slik som: aksjekurs, nyheter om selskapet, finansiell informasjon, Nøkkeltall, Regnskap, finanskalender, resultatrapporter mv.

Hjemmeside   Investor Relations   Oslo Børs   Nordnet   Morningstar

Teknisk Analyse av Bakkafrost (ticker på Oslo Børs: BAKKA)

Bakkafrost (BAKKA) viser en positiv utvikling innenfor en langsiktig stigende trend (jf. ukediagram), og videre oppgang signaliseres for aksjen innenfor denne.

I det korte bildet så konsoliderer aksjen mellom et teknisk støttenivå rundt NOK 490.00 og et motstandsnivå rundt NOK 535.00 (jf. dagdiagram).

Aksjen synes å ta godt i mot nå ved støttenivået rundt NOK 490.00, og samtidig så signaliserer nå både RSI og Stochastics momentum-indikatorer at aksjen kan stå foran en ny vending opp i tiden fremover.

Det som vil være med å utløse nye viktige tekniske signaler for aksjen vil være et etablert brudd enten over motstandsnivået rundt NOK 535.00, eller et etablert brudd ned under støttenivået rundt NOK 490.00.

Aksjeanalyser.com sin egen tekniske og kvantitative analysemodell, SignalListen, er i kjøpssignal for aksjen (jf. diagram ‘SignalListen’).

Basert på det samlede positive tekniske bildet for Bakkafrost (BAKKA) så vurderer Aksjeanalyser.com aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå.

Potensialet for aksjen vurderes til å være NOK 600.00 – 700.00 på 6-12 måneders sikt.

Teknisk Analyse av Bakkafrost (ticker på Oslo Børs: BAKKA):

Bonheur (ticker på Oslo Børs: BON)

Bonheur ASA er gjennom sine datterselskaper involvert i en rekke aktiviteter i Norge og internasjonalt. Investeringene er relatert til følgende forretningsområder: Fornybar energi, shipping/offshore vind og cruise.

Her noen nyttige linker for mer informasjon rundt selskapet og slik som: aksjekurs, nyheter om selskapet, finansiell informasjon, Nøkkeltall, Regnskap, finanskalender, resultatrapporter mv.

Hjemmeside   Investor Relations   Oslo Børs   Nordnet   Morningstar

Teknisk Analyse av Bonheur (ticker på Oslo Børs: BON)

Bonheur (ticker på Oslo Børs: BON) viser en positiv utvikling både på kort og lang sikt innenfor en langsiktig stigende trend (jf. ukediagram), og videre oppgang signaliseres for aksjen.

Aksjen møter lite tekniske motstand videre oppover innenfor den stigende trenden.

I det korte bildet så konsoliderer aksjen og finner støtte ved 50-dagers glidende gjennomsnitt (jf. dagdiagram).

Aksjen er over sitt 50-dagers glidende gjennomsnitt, og 50-dagers glidende gjennomsnitt er over 200-dagers glidende gjennomsnitt. Dette signaliserer at aksjen er i både en kortsiktig og mellomlangsiktig positiv trend.

Ulike momemtum-indikatorer som RSI, Stochastics og MACD signaliserer alle videre oppgang for aksjen i tiden fremover.

Aksjeanalyser.com sin egen tekniske og kvantitative analysemodell, SignalListen, er i kjøpssignal for aksjen, og som den har vært det aller meste av tiden helt siden oktober 2016 og da aksjen var rundt NOK 53.00 (jf. diagram ‘SignalListen’ nedenfor).

Basert på det samlede positive tekniske bildet for Bonheur (BON) så vurderer Aksjeanalyser.com aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå.

Potensialet for aksjen vurderes til å være NOK 240.00 på kort sikt (1-3 måneder), og NOK 300.00 på 6-12 måneders sikt.

Teknisk Analyse av Bonheur (ticker på Oslo Børs: BON):

Borregaard (ticker på Oslo Børs: BRG)

Borregaard er et biobasert spesialkjemiselskap og har et av verdens mest avanserte og bærekraftige bioraffinerier. Basert på naturlig og fornybart råstoff produserer Borregaard avanserte og miljøvennlige biokjemikalier, biomaterialer og bioetanol som kan erstatte oljebaserte produkter. Borregaard har også interessante posisjoner innen tilsetningsstoffer og finkjemikalier. Borregaard har 1100 ansatte fordelt på fabrikker og salgskontorer i 17 land i Europa, USA, Asia og Afrika.

Her noen nyttige linker for mer informasjon rundt selskapet og slik som: aksjekurs, nyheter om selskapet, finansiell informasjon, Nøkkeltall, Regnskap, finanskalender, resultatrapporter mv.

Hjemmeside   Investor Relations   Oslo Børs   Nordnet   Morningstar

Teknisk Analyse av Borregaard (ticker på Oslo Børs: BRG)

Borregaard (ticker på Oslo Børs: BRG) viser en positiv utvikling både på kort og lang sikt innenfor en langsiktig stigende trend (jf. dag og ukediagram), og videre oppgang signaliseres for aksjen fremover.

Aksjen konsoliderer i det korte bildet i mellom et teknisk støttenivå rundt NOK 91.00 og et motstandsnivå rundt NOK 100.00 (jf. dagdiagram).

Et etablert brudd over NOK 100.00-nivået vil utløse nye positive tekniske signaler for aksjen, og som da vil møte begrenset med teknisk motstand videre oppover innenfor den langsiktige stigende trendenn aksjen beveger seg innenfor (jf. ukediagram).

Aksjen er over både sitt 50-dagers og 200-dagers glidende gjennomsnitt, og 50-dagers glidende gjennomsnitt er over 200-dagers glidende gjennomsnitt. Dette indikerer at både den kortsiktige og mellomlangsiktige trenden for aksjen er positiv.

Ulike momentum-indikatorer som RSI og Stochastics indikerer en noe overkjøpt situasjon for aksjen på helt kort sikt, så en konsolidering/korreksjon vil ikke være unaturlig i det helt korte bildet og nå som aksjen nærmer seg motstandsnivået rundt NOK 100.00.

MACD momentum-indikator er i kjøpssignal for aksjen, og er med og underbygger det øvrige positive tekniske bildet for aksjen.

Aksjeanalyser.com sin egen tekniske og kvantitative analysemodell, SignalListen, er i kjøpssignal for aksjen, og som den har vært siden februar 2019 da aksjen var rundt NOK 80.00 (jf. diagram ‘SignalListen’).

Basert på det samlede positive tekniske bildet for Borregaard (ticker på Oslo Børs: BRG) så vurderer Aksjeanalyser.com aksjen som en interessant kjøpskandidat.

Potensialet for aksjen vurderes til å være NOK 120.00 – 140.00 på 6-12 måneders sikt.

Teknisk Analyse av Borregaard (ticker på Oslo Børs: BRG):

BW LPG (ticker på Oslo Børs: BWLPG)

BW LPG er verdens største eier og operatør av store gasskip (VLGC) basert på antall VLCGer og LPG lastekapasitet. Med 35 års operativ erfaring fra LPG shipping og erfarne sjøfolk og ansatte, tilbyr BW LPG en fleksibel og pålitelig tjeneste til kunder. BW LPG er tilknyttet BW Group, et av verdens ledende shippingkonserner. BW Group er involvert i transport av olje og gass, flytende gass infrastruktur, miljøteknologi og dyptvannsproduksjon.

Her noen nyttige linker for mer informasjon rundt selskapet og slik som: aksjekurs, nyheter om selskapet, finansiell informasjon, Nøkkeltall, Regnskap, finanskalender, resultatrapporter mv.

Hjemmeside   Investor Relations   Oslo Børs   Nordnet   Morningstar

Teknisk Analyse av BW LPG (ticker på Oslo Børs: BWLPG)

BW LPG (ticker på Oslo Børs: BWLPG) viser en positiv utvikling både på kort og mellomlang sikt innenfor en stigende trend (jf. dag og ukediagram).

Aksjen har nylig utløst et kraftig teknisk kjøpssignal etter brudd opp i fra en stor rektangel konsolideringsformasjon (jf. ukediagram).

Aksjen møter begrenset med teknisk motstand videre oppover, foruten noe teknisk motstand her rundt NOK 50.00-nivået, så er det lite teknisk motstand videre oppover før rundt NOK 70.00-nivået (jf. ukediagram).

Ved eventuelle korreksjoner ned for aksjen så er det teknisk støtte rundt NOK 45.00-nivået (jf. dagdiagram), og ved 50-dagers glidende gjennomsnitt (som i dag er rundt NOK 43.00).

Aksjeanalyser.com sin egen tekniske og kvantitative analysemodell, SignalListen, er i kjøpssignal for aksjen og som den har vært nå siden april 2019 da aksjen var rundt NOK 34.00 (jf. diagram ‘SignalListen’).

Basert på det samlede positive tekniske bildet for BW LPG (ticker på Oslo Børs: BWLPG) så vurderer Aksjeanalyser.com aksjen som en interessant kjøpskandidat.

Potensialet for aksjen vurderes i første omgang til å være NOK 70.00 på 3-6 måneders sikt.

Teknisk Analyse av BW LPG (ticker på Oslo Børs: BWLPG):

BW Offshore (ticker på Oslo Børs: BWO)

BW Offshore is a leading provider of floating production services to the oil and gas industry. The company also participates in developing proven offshore hydrocarbon reservoirs. BW Offshore is represented in all major oil and gas regions world-wide with a fleet of 15 owned FPSOs. The company has more than 30 years of production track record, having executed 40 FPSO and FSO projects.

Her noen nyttige linker for mer informasjon rundt selskapet og slik som: aksjekurs, nyheter om selskapet, finansiell informasjon, Nøkkeltall, Regnskap, finanskalender, resultatrapporter mv.

Hjemmeside   Investor Relations   Oslo Børs   Nordnet   Morningstar

Teknisk Analyse av BW Offshore (ticker på Oslo Børs: BWO)

BW Offshore (ticker på Oslo Børs: BWO) viser en positiv utvikling innenfor en langsiktig stigende trend (jf. ukediagram), og videre oppgang signaliseres for aksjen innenfor denne.

Aksjen har nylig utløst nye positive tekniske signaler etter å ha brutt over et teknisk motstandsnivå rundt NOK 60.00 (jf. dagdiagram).

Det vil nå være teknisk støtte for aksjen ned mot NOK 60.00-nivået.

Aksjen er over både 50-dagers og 200-dagers glidende gjennomsnitt, og 50-dagers glidende gjennomsnitt er over 200-dagers glidende gjennomsnitt. Dette indikerer at både den kortsiktige og mellomlangsiktige trenden for aksjen er positiv.

Aksjen er også i kjøpssignal i henhold til Aksjeanalyser.com sin egen tekniske og kvantitative analysemodell, SignalListen (jf. diagram ‘SignalListen’).

Basert på det samlede positive tekniske bildet for BW Offshore (BWO) så vurderer Aksjeanalyser.com aksjen som en kjøpskandidat.

Potensialet for aksjen vurderes til å være NOK 90.00 – 110.00 på 6-12 måneders sikt.

Teknisk Analyse av BW Offshore (ticker på Oslo Børs: BWO):

DNO ASA (ticker på Oslo Børs: DNO)

DNO ASA er et innovativt, kompetanseorientert oljeselskap med fokus på leting, utvikling og produksjon i internasjonale petroleumsprovinser. Selskapet har bred kompetanse og erfaring fra alle faser av oppstrømsvirksomhet, både på land og til havs.

Her noen nyttige linker for mer informasjon rundt selskapet og slik som: aksjekurs, nyheter om selskapet, finansiell informasjon, Nøkkeltall, Regnskap, finanskalender, resultatrapporter mv.

Hjemmeside   Investor Relations   Oslo Børs   Nordnet   Morningstar

Teknisk Analyse av DNO ASA (ticker på Oslo Børs: DNO)

DNO ASA (DNO) brøt for en tid tilbake ut av den langsiktige stigende trenden (jf. ukediagram), og utløste med dette negative tekniske signaler.

Dette kan også bety at aksjen vil etablere en ny stigende trend, men med lavere stigningstakt videre fremover.

Aksjen har beveget seg innenfor en fallende trend siden våren 2019 (jf. dagdiagram), men har nå den seneste uken brutt opp og ut av denne fallende trenden, og har med dette utløst positive tekniske signaler.

Det er imidlertid betydelig teknisk motstand for aksjen nå i området mellom NOK 14.50 – 16.00 (jf. dagdiagram), og det er også motstand ved 200-dagers glidende gjennomsnitt (som i dag er rundt NOK 16.00-nivået).

Ulike momentum-indikatorer som RSI og Stochastics viser en overkjøpt situasjon for aksjen på kort sikt, og indikerer med dette at det ikke vil være unaturlig om aksjen skulle få en konsolidering, og eventuelt en kortsiktig korreksjon ned på helt kort sikt nå.

Ved korreksjoner ned for aksjen så vil første tekniske støttenivå av betydning nå være rundt NOK 14.00, og deretter er neste støttenivå ned mot 50-dagers glidende gjennomsnitt som i dag er rundt NOK 13.20.

Det samlede tekniske bildet for DNO ASA (DNO) er altså noe uklart nå på kort og mellomlang sikt, og Aksjeanalyser.com sin egen tekniske og kvantitative analysemodell ‘SignalListen’ er for tiden i salgssignal for aksjen (jf. diagram ‘SignalListen’).

Basert på dette samlede tekniske bildet for DNO ASA (DNO) så har Aksjeanalyser.com en noe avventende holdning til aksjen, og ønsker som vanlig å se aksjen komme i kjøpssignal iht Aksjeanalyser.com sin egen tekniske og kvantitative analysemodell, SignalListen, før kommer med mer positiv analyse av aksjen.

Aksjen er overkjøpt på kort sikt, og møter samtidig som nevnt her på betydelig teknisk motstand nå i området mellom NOK 14.50.

Teknisk Analyse av DNO ASA (ticker på Oslo Børs: DNO):

Gaming Innovation Group (ticker på Oslo Børs: GIG)

Gaming Innovation Group Inc. er et teknologiselskap som tilbyr produkter og tjenester gjennom hele verdikjeden i iGaming-industrien. GiGs visjon er «Å åpne opp iGaming og gjøre det rettferdig og gøy for alle». Gjennom vårt økosystem av produkter og tjenester, forbinder vi operatører, leverandører og brukere, for å skape de beste iGaming-opplevelsene i verden. GiG har hovedkontor på Malta og er notert på Oslo Børs. For mer informasjon om selskapet og tjenestene våre se http://www.gig.com.

Her noen nyttige linker for mer informasjon rundt selskapet og slik som: aksjekurs, nyheter om selskapet, finansiell informasjon, Nøkkeltall, Regnskap, finanskalender, resultatrapporter mv.

Hjemmeside   Investor Relations   Oslo Børs   Nordnet   Morningstar

Teknisk Analyse av Gaming Innovation Group (ticker på Oslo Børs: GIG)

Gaming Innovation Group (GIG) viser en negativ utvikling både på kort og lang sikt innenfor en fallende trend (jf. dag og ukediagram), og en fortsatt negativ utvikling signaliseres for aksjen inntil denne negative trenden blir brutt.

Aksjen har fått en kortsiktig rekyl opp, men faller nå tilbake igjen etter å ha testet motstandsnivået rundt NOK 10.00-nivået og opp i mot 50-dagers glidende gjennomsnitt (jf. dagdiagram).

Ulike momentum-indikatorer som RSI og Stochastics signaliserer også at aksjen kan stå foran videre nedgang i tiden fremover.

For å endre det nå negative tekniske bildet for aksjen, så må aksjen i første omgang klare å bryte ut av den fallende trenden, og over 50-dagers glidende gjennomsnitt.

Aksjeanalyser.com sin egen tekniske og kvantitative analysemodell, SignalListen, er i salgssignal for aksjen, og som den har vært helt siden mai 2018 da aksjen var rundt NOK 50.00 (jf. diagram ‘SignalListen’).

På nedsiden er første tekniske støttenivå for aksjen ved forrige bunn nå nylig rundt NOK 7.60 (jf. dagdiagram).

Videre nedover deretter er det lite teknisk støtte for aksjen før ned mot tidligere bunn i fra 2014, rundt NOK 4.80 – 5.00 (jf. ukediagram).

Teknisk Analyse av Gaming Innovation Group (ticker på Oslo Børs: GIG):

Golden Ocean Group (ticker på Oslo Børs: GOGL)

Golden Ocean Group Limited er et Bermudaselskap stiftet i 1996, som driver transport av tørrbulklast. Gjennom sine datterselskaper eier og driver Golden Ocean en flåte bestående av 78 tørrbulkskip. Hver av Golden Oceans skip er registrert under Marshalløyene, Panama eller Hong Kong flagg. Total kapasitet for selskapets flåte er ca. 10.7 millioner dødvekttonn.

Her noen nyttige linker for mer informasjon rundt selskapet og slik som: aksjekurs, nyheter om selskapet, finansiell informasjon, Nøkkeltall, Regnskap, finanskalender, resultatrapporter mv.

Hjemmeside   Investor Relations   Oslo Børs   Nordnet   Morningstar

[Oppdatert analyse den, 16.09.2019]:

Teknisk Analyse av Golden Ocean Group (ticker på Oslo Børs: GOGL)

Golden Ocean Group (ticker på Oslo Børs: GOGL) viser en positiv utvikling på kort sikt innenfor en stigende trend, og hvor videre kursoppgang signaliseres for aksjen i tiden fremover.

I det lengre bildet så beveger aksjen seg innenfor en stor rektangel konsolideringsformasjon (jf. ukediagram), og mellom et teknisk støttenivå rundt NOK 40.00 og et motstandsnivå rundt NOK 78.00 (jf. ukediagram.

Aksjen tester nå et viktig teknisk motstandsnivå rundt NOK 60.00.

Et eventuelt etablert brudd over NOK 60.00-nivået vil utløse et nytt kraftig teknisk kjøpssignal for aksjen.

Neste viktige tekniske motstandsnivå for aksjen vil da være rundt NOK 78.00.

Ulike momentum-indikatorer som RSI, Stochastics og MACD indikerer en noe overkjøpt situasjon for aksjen på helt kort sikt, men ellers signaliserer disse momentum-indikatorer videre oppgang for aksjen i tiden fremover.

Aksjen er over både sitt 50-dagers og 200-dagers glidende gjennomsnitt, og 50-dagers glidende gjennomsnitt er over 200-dagers glidende gjennomsnitt. Dette indikerer at både den kortsiktige og mellomlangsiktige trenden for aksjen er positiv.

Ved eventuelle korreksjoner ned for aksjen så vil første tekniske støttenivå av betydning være rundt NOK 53.00 (jf. dagdiagram).

Aksjeanalyser.com sin egen tekniske og kvantitative analysemodell, SignalListen, er også i kjøpssignal for Golden Ocean Group (jf. diagram ‘SignalListen’ nedenfor).

Basert på det samlede positive tekniske bildet for Golden Ocean Group (GOGL) så vurderer Aksjeanalyser.com aksjen som en interessant kjøpskandidat på kort og mellomlang sikt.

Potensialet for aksjen vurderes til å være NOK 78.00 på 3-6 måneders sikt.

Teknisk Analyse av Golden Ocean Group (ticker på Oslo Børs: GOGL):

Nordic Semiconductor (ticker på Oslo Børs: NOD)

Nordic Semiconductor is a fabless semiconductor company specializing in wireless technology that powers the IoT. The companys award-winning Bluetooth LE solutions have made it the market leader, and are complemented by ANT+, Bluetooth mesh, Thread, and Zigbee products. Nordics latest technology, NB-IoT and LTE-M leverages cellular infrastructure to extend the IoT.

Her noen nyttige linker for mer informasjon rundt selskapet og slik som: aksjekurs, nyheter om selskapet, finansiell informasjon, Nøkkeltall, Regnskap, finanskalender, resultatrapporter mv.

Hjemmeside   Investor Relations   Oslo Børs   Nordnet   Morningstar

Teknisk Analyse Nordic Semiconductor (ticker på Oslo Børs: NOD)

Nordic Semiconductor (ticker på Oslo Børs: NOD) viser en positiv utvikling både på kort og mellomlang sikt innenfor en stigende trend (jf. dag og ukediagram), og videre oppgang signaliseres for aksjen i tiden fremover.

Aksjen har nylig utløst nye positive tekniske signaler etter å ha brutt over et viktig teknisk motstandsnivå rundt NOK 44.00 (jf. dag og ukediagram).

Ulike momentum-indikatorer som RSI og Stochastics viser en overkjøpt situasjon for aksjen på kort sikt. Dette indikerer at det ikke vil være unaturlig om aksjen skulle få en kortsiktig konsolidering/korreksjon.

Ved videre oppgang for aksjen, og som ventes nå i tiden fremover basert på det samlede positive tekniske bildet for aksjen, så er nå neste tekniske motstandsnivå for aksjen opp mot øvre trendlinje i den stigende trenden rundt NOK 55.00 – 60.00 (jf dag og ukediagram).

Aksjeanalyser.com sin egen tekniske og kvantitative analysemodell, SignalListen, er i kjøpssignal for aksjen, og som den har vært nå siden april 2019 da aksjen var rundt NOK 37.00 (jf. diagram ‘SignalListen’).

Basert på det samlede positive tekniske bildet for Nordic Semiconductor (ticker på Oslo Børs: NOD) så vurderer Aksjeanalyser.com aksjen som en interessant kjøpskandidat.

Potensialet for aksjen vurderes til å være NOK 60.00 på 1-3 måneders sikt.

Teknisk Analyse Nordic Semiconductor (ticker på Oslo Børs: NOD):

AstraZeneca (ticker på OMX Stocholm: AZN)

AstraZeneca är ett globalt bioläkemedelsföretag med fokus på forskning, utveckling och marknadsföring av receptbelagda läkemedel, primärt för behandling av sjukdomar inom tre terapiområden – andningsvägar, hjärta/kärl/metabolism och cancer, men är också selektivt aktiv inom områdena autoimmunitet, neurovetenskap och infektion. AstraZeneca är verksamma inom samtliga globala regioner och har sitt huvudkontor i Cambridge, Storbritannien.

Her noen nyttige linker for mer informasjon rundt selskapet og slik som: aksjekurs, nyheter om selskapet, finansiell informasjon, Nøkkeltall, Regnskap, finanskalender, resultatrapporter mv.

Hjemmeside   Investor Relations   OMX Stockholm   Nordnet   Morningstar   DI.se

Teknisk Analyse av AstraZeneca (ticker på OMX Stocholm: AZN)

AstraZeneca (ticker på OMX Stocholm: AZN) viser en positiv utvikling både på kort og lang sikt innenfor en stigende trend (jf. dag og ukediagram), og videre oppgang signaliseres for aksjen i tiden fremover.

Aksjen har fått en korreksjon ned i det helt korte bildet (jf. dagdiagram), men finner nå teknisk støtte rundt 50-dagers glidende gjennomsnitt, og det er videre ned mer teknisk støtte for aksjen rundt SEK 800.00 (jf. dagdiagram).

Ulike momentum-indikatorer som RSI og Stochastics signaliserer at videre oppgang for aksjen innenfor den stigende trenden kan være nært forestående, og da disse momentum-indikatorene nå viser en oversolgt situasjon for aksjen på kort sikt etter den seneste korreksjonen for aksjen fra rundt SEK 905.00 til 820.00 (jf. dagdiagram).

Aksjen er over både sitt 50-dagers og 200-dagers glidende gjennomsnitt, og 50-dagers glidende gjennomsnitt er over 200-dagers glidende gjennomsnitt. Dette indikerer at både den kortsiktige og mellomlangsiktige trenden for aksjen er positiv.

Det er begrenset med teknisk motstand for aksjen videre oppover, foruten noe teknisk motstand fra forrige topp nå rundt SEK 900.00 – 905.00 (jf. dagdiagram).

Aksjeanalyser.com sin egen tekniske og kvantitative analysemodell, SignalListen, er i kjøpssignal for aksjen, og som den har vært det aller meste av tiden siden april 2018 da aksjen var rundt SEK 585.00 (jf. diagram ‘SignalListen’).

Basert på det samlede positive tekniske bildet for AstraZeneca (ticker på OMX Stocholm: AZN) så vurderer Aksjeanalyser.com aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå.

Aksjen har i lengre tid vært en av favorittaksjene til Aksjeanalyser.com i Sverige, og aksjen har fått sin naturlige plass i Aksjeanalyser.com sine modellporteføljer for Norden og Sverige.

Potensialet for aksjen vurderes til å være SEK 1.000,00 – 1.100,00 på 6-12 måneders sikt.

Teknisk Analyse av AstraZeneca (ticker på OMX Stocholm: AZN):

Carlsberg AS B (ticker på OMX Copenhagen: CARL B)

Established in 1847 by brewer J.C. Jacobsen, Carlsberg Group is one of the leading brewery groups in the world today, with a large portfolio of beer and other beverage brands. More than 40,000 people work for Carlsberg Group, and our products are sold in more than 150 markets. Carlsberg A/S is engaged in production, marketing and sale of beer and soft drinks. Its brands include Carlsberg, Kronenbourg, Baltika, Holsten, Okocim, Tuborg, Lav and Lvivske. The company operates in Western Europe, Eastern Europe and Asia.

Her noen nyttige linker for mer informasjon rundt selskapet og slik som: aksjekurs, nyheter om selskapet, finansiell informasjon, Nøkkeltall, Regnskap, finanskalender, resultatrapporter mv.

Hjemmeside   Investor Relations   OMX Copenhagen   Nordnet   Morningstar   Borsen.dk

Teknisk Analyse av Carlsberg AS B (ticker på OMX Copenhagen: CARL B)

Carlsberg AS B (ticker på OMX Copenhagen: CARL B) viser en positiv utvikling både på kort og lang sikt innenfor en stigende trend (jf. dag og ukediagram), og videre oppgang signaliseres for aksjen i tiden fremover.

Aksjen konsoliderer i det helt korte bildet, og finner nå teknisk støtte rundt DK 980.00-nivået (jf. dagdiagram).

Det er videre teknisk støtte for aksjen ved 50-dagers glidende gjennomsnitt, og som i dag er rundt DK 960.00, og som også sammenfaller med støttenivået ved nedre trendlinje i den bratt stigende trenden som aksjen nå beveger seg innenfor (jf. dagdiagram).

Det er begrenset med teknisk motstand videre oppover for aksjen, og før opp mot øvre trendlinje i den stigende trenden som aksjen beveger seg innenfor.

Ulike momentum-indikatorer som RSI og Stochastics signaliserer at en ny vending opp for aksjen, og nå etter den seneste tids konsolidering for aksjen, kan være nært forestående.

Aksjeanalyser.com sin egen tekniske og kvantitative analysemodell, SignalListen, er i kjøpssignal for aksjen, og som den har vært nå siden februar 2019 da aksjen var rundt DKK 750.00 (jf. diagram ‘SignalListen’).

Basert på det samlede positive tekniske bildet for Carlsberg AS B (ticker på OMX Copenhagen: CARL B) så vurderer Aksjeanalyser.com aksjen som en interessant kjøpskandidat.

Aksjen har lenge vært en av favorittaksjene til Aksjeanalyser.com i Danmark, og aksjen har lenge fått sin naturlige plass i Aksjeanalyser.com sine modellporteføljer for Norden og Danmark.

Potensialet for aksjen vurderes til å være DKK 1.200,00 på 3-6 måneders sikt.

Teknisk Analyse av Carlsberg AS B (ticker på OMX Copenhagen: CARL B):

Apple Inc. (ticker på Nasdaq: AAPL)

About Apple Inc. (ticker på Nasdaq: AAPL)

Apple Inc. designs, manufactures, and markets personal computers and related personal computing and mobile communication devices along with a variety of related software, services, peripherals, and networking solutions. Apple sells its products worldwide through its online stores, its retail stores, its direct sales force, third-party wholesalers, and resellers.

Her noen nyttige linker for mer informasjon rundt selskapet og slik som: aksjekurs, nyheter om selskapet, finansiell informasjon, Nøkkeltall, Regnskap, finanskalender, resultatrapporter mv.

Hjemmeside   Investor Relations   Nasdaq   Nordnet   Bloomberg   CNBC

Teknisk Analyse av Apple Inc. (ticker på Nasdaq: AAPL)

Apple Inc. (ticker på Nasdaq: AAPL) viser en positiv utvikling både på kort og lang sikt innenfor en stigende trend (jf. dag og ukediagram).

Videre oppgang signaliseres for aksjen både på kort og lang sikt innenfor den stigende trenden.

Aksjen har nylig utløst nye positive tekniske signaler etter å ha brutt over et viktig teknisk motstandsnivå rundt USD 215.00 (jf. dag og ukediagram).

Det vil nå være teknisk støtte for aksjen ned mot USD 215.00-nivået ved korreksjoner ned for aksjen.

Videre så er det teknisk støtte for aksjen ved 50-dagers glidende gjennomsnitt, rundt USD 210.00 (jf. dagdiagram), og deretter er det støtte ned mot nedre trendlinje i den stigende trenden, rundt USD 200.00.

På oppsiden så er det noe tekniske motstand fra tidligere all-time high nivå for aksjen, rundt USD 230.00 (jf. ukediagram), men deretter er det lite teknisk motstand videre oppover for aksjen innenfor den langsiktige stigende trenden før opp i mot øvre trendlinje, rundt USD 290.00 – 300.00.

Aksjeanalyser.com sin egen tekniske og kvantitative analysemodell, SignalListen, er også i kjøpssignal for aksjen (jf. diagram ‘SignalListen’).

Basert på det samlede positive tekniske bildet for Apple Inc. (ticker på Nasdaq: AAPL) så vurderer Aksjeanalyser.com aksjen som en interessant kjøpskandidat.

Potensialet for aksjen vurderes til å være opp i mot USD 290.00 – 300.00 på 6-12 måneders sikt.

Teknisk Analyse av Apple Inc. (ticker på Nasdaq: AAPL):

Boeing Co. (ticker på NYSE: BA)

About Boeing Co. (ticker på NYSE: BA)

The Boeing Company, together with its subsidiaries, develops, produces, and markets commercial jet aircraft, as well as provides related support services to the commercial airline industry worldwide. The Company also researches, develops, produces, modifies, and supports information, space, and defense systems, including military aircraft, helicopters and space and missile systems.

Her noen nyttige linker for mer informasjon rundt selskapet og slik som: aksjekurs, nyheter om selskapet, finansiell informasjon, Nøkkeltall, Regnskap, finanskalender, resultatrapporter mv.

Hjemmeside   Investor Relations   NYSE   Nordnet   Bloomberg   CNBC

Teknisk Analyse av Boeing Co. (ticker på NYSE: BA)

Boeing Co. (ticker på NYSE: BA) viser en positiv utvikling innenfor en langsiktig stigende trend (jf. ukediagram), og videre oppgang signaliseres for aksjen innenfor denne langsiktige stigende trenden.

I det korte og mellomlange bildet så har aksjen konsolidert innenfor en rektangel konsolideringsformasjon, og i mellom et teknisk støttenivå rundt USD 315.00 og et motstandsnivå rundt USD 380.00.

Aksjen er nå i ferd med å bryte over dette tekniske motstandsnivået rundt USD 380.00 (jf. dagdiagram), og utløser med dette nye positive tekniske signaler for den videre utviklingen fremover.

Videre så er aksjen over både sitt 50-dagers og 200-dagers glidende gjennomsnitt, og som er med og indikerer at aksjen er både i en kortsiktig og mellomlangsiktige positiv trend.

Ved eventuelle korreksjoner ned for aksjen så er det i første omgang teknisk støtte rundt USD 380.00-nivået, og deretter ved 50-dagers og 200-dagers glidende gjennomsnitt som i dag er rundt USD 355.00 – 365.00 (jf. dagdiagram).

På oppsiden så er neste tekniske motstandsnivå av betydning for aksjen rundt USD 445.00 (jf. dagdiagram).

Aksjeanalyser.com sin egen tekniske og kvantitative analysemodell, SignalListen, har nylig utløst nytt kjøpssignal for aksjen (jf. diagram ‘SignalListen’).

Basert på det samlede positive tekniske bildet for Boeing (ticker på NYSE: BA) så vurderer Aksjeanalyser.com aksjen som en interessant kjøpskandidat.

Potensialet for aksjen, og i henhold til den langsiktige stigende trenden, vurderes til å være opp i mot USD 500.00 – 600.00 på 12 måneders sikt.

Teknisk Analyse av Boeing Co. (ticker på NYSE: BA):

MasterCard (ticker på NYSE: MA)

About MasterCard (ticker på NYSE: MA)

Mastercard Incorporated provides financial transaction processing services. The Company offers payment processing services for credit and debit cards, electronic cash, automated teller machines, and travelers checks. Mastercard serves customers worldwide.

Her noen nyttige linker for mer informasjon rundt selskapet og slik som: aksjekurs, nyheter om selskapet, finansiell informasjon, Nøkkeltall, Regnskap, finanskalender, resultatrapporter mv.

Hjemmeside   Investor Relations   NYSE   Nordnet   Bloomberg   CNBC

Teknisk Analyse av MasterCard (ticker på NYSE: MA)

MasterCard (ticker på NYSE: MA) viser en positiv utvikling både på kort og lang sikt innenfor en stigende trend (jf. dag og ukediagram).

Videre oppgang signaliseres for aksjen både på kort og lang sikt innenfor den stigende trenden som aksjen beveger seg innenfor.

Aksjen konsoliderer i det korte bildet og finner støtte ved 50-dagers glidende gjennomsnitt (jf. dagdiagram).

Videre ned så er det støtte ved nedre trendlinje i den mellomlangsiktige stigende trenden (jf. dagdiagram), og deretter rundt USD 255.00-nivået.

En ny og brattere stigende trend kan være under etablering for aksjen (jf. ukediagram).

Aksjeanalyser.com sin egen tekniske og kvantitative analysemodell, SignalListen, er i kjøpssignal for aksjen og som den har vært det aller meste av tiden i de seneste årene nå (jf. diagram ‘SignalListen’).

Basert på det samlede positive tekniske bildet for MasterCard (ticker på NYSE: MA) så vurderer Aksjeanalyser.com aksjen som en interessant kjøpskandidat.

Aksjen har forøvrig også sin naturlige plass i Aksjeanalyser.com sin modellportefølje for USA.

Potensialet for aksjen vurderes til å være opp i mot USD 330.00 – 350.00 på 6-12 måneders sikt.

Teknisk Analyse av MasterCard (ticker på NYSE: MA):

Microsoft (ticker på Nasdaq: MSFT)

About Microsoft (ticker på Nasdaq: MSFT)

Microsoft Corporation develops, manufactures, licenses, sells, and supports software products. The Company offers operating system software, server application software, business and consumer applications software, software development tools, and Internet and intranet software. Microsoft also develops video game consoles and digital music entertainment devices.

Her noen nyttige linker for mer informasjon rundt selskapet og slik som: aksjekurs, nyheter om selskapet, finansiell informasjon, Nøkkeltall, Regnskap, finanskalender, resultatrapporter mv.

Hjemmeside   Investor Relations   Nasdaq   Nordnet   Bloomberg   CNBC

Teknisk Analyse av Microsoft (ticker på Nasdaq: MSFT)

Microsoft (ticker på Nasdaq: MSFT) viser en positiv utvikling innenfor både en kortsiktig og langsiktig stigende trend (jf. dag og ukediagram).

Videre oppgang signaliseres for aksjen både på kort og lang sikt innenfor den stigende trenden.

Ulike momentum-indikatorer som RSI, Stochastics og MACD signaliserer at aksjen kan stå foran videre oppgang på kort sikt.

Aksjen har den seneste tiden konsolidert innenfor en rektangel konsolideringsformasjon (jf. dagdiagram), og mellom et teknisk støttenivå rundt USD 130.00-nivået og et motstandsnivå rundt USD 143.00.

Et etablert brudd over USD 143.00-nivået vil utløse nye positive tekniske signaler for aksjen.

Aksjen er over både 50-dagers og 200-dagers glidende gjennomsnitt, og 50-dagers glidende gjennomsnitt er over 200-dagers glidende gjennomsnitt. Dette er med og bekrefter at både den kortsiktige og mellomlangsiktige trenden for aksjen er positiv.

Aksjeanalyser.com sin egen tekniske og kvantitative analysemodell, SignalListen, er i kjøpssignal for aksjen, og som den har vært det aller meste av tiden nå i de senere årene (jf. diagram ‘SignalListen’).

Basert på det samlede positive tekniske bildet for Microsoft (MSFT) så vurderer Aksjeanalyser.com aksjen som en interessant kjøpskandidat.

Aksjen har forøvrig også sin naturlige plass i Aksjeanalyser.com sin modellportefølje for USA.

Potensialet for aksjen vurderes til å være opp i mot USD 170.00 – 180.00 på 3-6 måneders sikt.

Teknisk Analyse av Microsoft (ticker på Nasdaq: MSFT):

Procter & Gamble Co. (ticker på NYSE: PG)

About Procter & Gamble Co. (ticker på NYSE: PG)

The Procter & Gamble Company manufactures and markets consumer products in countries throughout the world. The Company provides products in the laundry and cleaning, paper, beauty care, food and beverage, and health care segments. Procter & Gamble products are sold primarily through mass merchandisers, grocery stores, membership club stores, drug stores, and neighborhood stores.

Her noen nyttige linker for mer informasjon rundt selskapet og slik som: aksjekurs, nyheter om selskapet, finansiell informasjon, Nøkkeltall, Regnskap, finanskalender, resultatrapporter mv.

Hjemmeside   Investor Relations   NYSE   Nordnet   Bloomberg   CNBC

Teknisk Analyse av Procter & Gamble Co. (ticker på NYSE: PG)

Procter & Gamble Co. (ticker på NYSE: PG) viser en positiv utvikling innenfor en langsiktig stigende trend (jf. dag og ukediagram).

Videre oppgang signaliseres for aksjen både på kort og lang sikt innenfor denne stigende trenden.

Aksjen har nylig brutt over og etablert seg over et teknisk motstandsnivå rundt USD 120.00 (jf. dagdiagram), og har med dette utløst nye positive tekniske signaler for den videre utviklingen fremover.

Momentum-indikatorer som RSI og Stochastics signaliserer at aksjen gjerne står foran videre oppgang på kort sikt.

Aksjen møter lite teknisk motstand videre oppover nå, og innenfor den stigende trenden som aksjen beveger seg innenfor.

Ved eventuelle korreksjoner ned for aksjen så er det i første omgang teknisk støtte for aksjen rundt USD 120.00, og hvor det også er støtte rundt 50-dagers glidende gjennomsnitt (jf. dagdiagram).

Videre ned så er det teknisk støtte for aksjen ved nedre trendlinje i den stigende trenden, rundt USD 115.00 (jf. dagdiagram).

Aksjeanalyser.com sin egen tekniske og kvantitative analysemodell, SignalListen, er i kjøpssignal for aksjen, og som den har vært nå helt siden juli 2018 da aksjen var rundt USD 80.00 (jf. diagram ‘SignalListen’).

Basert på det samlede positive tekniske bildet for Procter & Gamble Co. (ticker på NYSE: PG) så vurderer Aksjeanalyser.com aksjen som en interessant kjøpskandidat.

Potensialet for aksjen vurderes til å være opp i mot USD 140.00 – 150.00 på 6-12 måneders sikt.

Teknisk Analyse av Procter & Gamble Co. (ticker på NYSE: PG):

Visa Inc (ticker på NYSE: V)

About Visa Inc (ticker på NYSE: V)

Visa Inc. operates a retail electronic payments network and manages global financial services. The Company also offers global commerce through the transfer of value and information among financial institutions, merchants, consumers, businesses, and government entities.

Her noen nyttige linker for mer informasjon rundt selskapet og slik som: aksjekurs, nyheter om selskapet, finansiell informasjon, Nøkkeltall, Regnskap, finanskalender, resultatrapporter mv.

Hjemmeside   Investor Relations   NYSE   Nordnet   Bloomberg   CNBC

Teknisk Analyse av Visa Inc (ticker på NYSE: V)

Visa Inc (ticker på NYSE: V) viser en positiv utvikling innenfor både en kortsiktig og langsiktig stigende trend (jf. dag og ukediagram).

Videre oppgang signaliseres for aksjen både på kort og lang sikt innenfor den stigende trenden.

En ny og brattere stigende trend er etablert for aksjen det seneste året (jf. ukediagram).

Aksjen konsoliderer i det korte bildet innenfor en rektangel konsolideringsformasjon, og i mellom et teknisk støttenivå rundt USD 170.00 og et motstandsnivå rundt USD 185.00 (jf. dagdiagram).

Et etablert brudd over USD 185.00-nivået vil utløse nye positive tekniske signaler for aksjen.

Aksjeanalyser.com sin egen tekniske og kvantitative analysemodell, SignalListen, er i kjøpssignal for aksjen, og som den har vært det aller meste av tiden de seneste årene (jf. diagram ‘SignalListen’).

Aksjen har forøvrig sin naturlige plass i Aksjeanalyser.com sin modellportefølje for USA.

Basert på det samlede positive tekniske bildet for Visa Inc. (ticker på NYSE: V) så vurderer Aksjeanalyser.com aksjen som en interessant kjøpskandidat.

Potensialet for aksjen vurderes til å være opp i mot USD 215.00 – 230.00 på 6-12 måneders sikt.

Teknisk Analyse av Visa Inc (ticker på NYSE: V):

Oslo Børs Benchmark indeks (OSEBX)

Oslo Børs Hovedindeks skal være en investerbar indeks som inneholder et representativt utvalg av alle noterte aksjer på Oslo Børs. OSEBX revideres på halvårlig basis og endringene implementeres 1 desember og 1 juni. Verdipapirene i OSEBX er friflytjustert. I perioden mellom revideringsdatoene holdes antall aksjer for hvert indeksmedlem fast, med unntak av kapitaljusteringer med utvanning for eksisterende aksjonærer. OSEBX er justert for utbytte.

Du finner mer informasjon om hvilke aksjer som inngår i OSEBX, og annen informasjon om de ulike selskapene her hos Oslo Børs…

Teknisk Analyse av Oslo Børs Benchmark indeks (OSEBX)

Oslo Børs Benchmark indeks (OSEBX) viser en positiv utvikling både på kort og lang sikt (jf. dag og ukediagram nedenfor).

OSEBX er i en langsiktig stigende trend (jf. ukediagram), og hvor videre oppgang signaliseres både på mellomlang og lang sikt.

I det korte bildet så viser også Oslo Børs Benchmark indeks (OSEBX) en positiv utvikling, og i dag (mandag 16/-09-2019) så bryter også OSEBX over et svært viktig teknisk motstandsnivå rundt 895 poeng (jf. dagdiagram nedenfor).

Et etablert brudd nå over 895-nivået vil utløse et nytt teknisk kjøpssignal for Oslo Børs Benchmark indeks (OSEBX), og vil signalisere videre oppgang for OSEBX på kort og mellomlang sikt.

Oslo Børs Benchmark indeks (OSEBX) er over både 50-dagers og 200-dagers glidende gjennomsnitt, og dette indikerer at OSEBX er i både en kortsiktig og mellomlangsiktig positiv trend.

Ulike momentum-indikatorer som RSI, Stochastics og MACD indikerer videre oppgang for OSEBX i tiden fremover, men RSI og Stochastics momentum-indikatorer viser en noe overkjøpt situasjon for OSEBX på helt kort sikt nå. Dette indikerer at OSEBX kanskje kan få en konsolidering i det helt korte bildet, men videre oppgang signaliseres altså videre fremover her for OSEBX.

Oslo Børs Benchmark indeks (OSEBX) har i mye av 2019 konsolidert innenfor en stor rektangel konsolideringsformasjon, og mellom et teknisk støttenivå rundt 850 poeng og et motstandsnivå rundt 895 poeng (jf. dagdiagram nedenfor).

Aksjeanalyser.com sin egen tekniske og kvantitative analysemodell, SignalListen, er også i kjøpssignal nå for Oslo Børs Benchmark indeks (se diagram ‘SignalListen nedenfor).

Basert på det samlede positive tekniske bildet for Oslo Børs Benchmark indeks (OSEBX) så signaliseres videre oppgang for OSEBX på både kort og lang sikt.

Aksjeanalyser.com vurderer potensialet for Oslo Børs Benchmark indeks (OSEBX) til å være opp mot 1.050 – 1.100 poeng på 12 måneders sikt.

Teknisk Analyse av Oslo Børs Benchmark indeks (OSEBX):

Teknisk Analyse av Dollar mot Norske kroner (USD/NOK)

USD/NOK viser en positiv trend innenfor en stigende trend (jf. ukediagram), og videre oppgang signaliseres for USD/NOK videre fremover innenfor denne stigende trenden.

I det korte bildet så har USD/NOK fått en kortsiktig korreksjon ned, men finner teknisk støtte i området mellom 8.80 – 8.90 (jf. dagdiagram).

Ulike momentum-indikatorer som RSI og Stochastics indikerer at USD/NOK kan stå foran en ny vending opp i løpet av ukene som kommer.

USD/NOK er over både 50-dagers og 200-dagers glidende gjennomsnitt, og 50-dagers glidende gjennomsnitt er over 200-dagers glidende gjennomsnitt. Dette indikerer at USD/NOK er i både en kortsiktig og mellomlangsiktig positiv trend.

Ved eventuell videre konsolidering/korreksjon for USD/NOK så vil det altså nå være betydelig teknisk støtte i området rundt 8.80 – 8.90 (jf. dagdiagram).

Aksjeanalyser.com sin egen tekniske og kvantitative analysemodell, SignalListen, er i kjøpssignal for USD/NOK, og som den har vært det aller meste av tiden helt siden begynnelsen av 2018 da kursen for USD/NOK var rundt 8.00 (jf. diagram ‘SignalListen’).

På oppsiden så vil første tekniske motstandsnivå av betydning nå for USD/NOK være rundt 9.10 – 9.15. Brytes 9.15-nivået for USD/NOK, så vil videre oppgang opp mot 9.50 signaliseres på 3-6 måneders sikt.

Basert på det samlede tekniske bildet for USD/NOK så gjentar Aksjeanalyser.com i dag sine flere tidligere analyser av USD/NOK, og mener at USD/NOK kan stige helt opp mot 9.50 på 3-6 måneders sikt, og gjerne helt opp mot 11.00 – 12.00 på 1-2 års sikt.

Det som vil kunne endre dette tekniske bildet for USD/NOK vi ser slik her i dag, vil være om kursen skulle få et etablert brudd ned under det nå viktige tekniske støttenivået rundt 8.80 (jf. dagdiagram).

Teknisk Analyse av Dollar mot Norske kroner (USD/NOK):

Teknisk Analyse av gullprisen (Gold Spot)

Gullprisen (Gold Spot) viser en positiv utvikling både på kort og mellomlang sikt nå, og videre oppgang signaliseres for gullprisen fremover på både kort og mellomlang sikt.

Det ble utløst et svært kraftig teknisk kjøpssignal for gullprisen da den for noen måneder siden brøt over et svært viktig og betydelig teknisk motstandsnivå rundt USD 1375 (jf. ukediagram).

Gold Spot har etablert en stigende trend i det korte bildet (jf. dagdiagram), og den er nå etter en kortsiktig korreksjon ned ved støttenivået ved nedre trendlinje av denne stigende trenden, og finner nå teknisk støtte her rundt USD 1480-nivået.

Ulike momentum-indikatorer som RSI og Stochastics signaliserer nå at gullprisen (Gold Spot) kan stå foran en ny vending opp i tiden fremover.

Gullprisen finner nå også teknisk støtte ved 50-dagers glidende gjennomsnitt rundt dagens nivå (jf. dagdiagram).

Videre så er gullprisen (Gold Spot) over både 50-dagers og 200-dagers glidende gjennomsnitt, og 50-dagers glidende gjennomsnitt er over 200-dagers glidende gjennomsnitt. Dette indikerer at gullprisen er i en positiv trend nå både på kort og mellomlang sikt.

Det er nå begrenset med teknisk motstand videre oppover for gullprisen.

Aksjeanalyser.com sin egen tekniske og kvantitative analysemodell, SignalListen, er i kjøpssignal for gullprisen (Gold Spot), og som den har vært nå (med unntak av et par uker i mai 2019), helt siden desember 2018 da gullprisen var rundt USD 1230 (jf. diagram ‘SignalListen’ nedenfor).

Basert på det samlede positive tekniske bildet for gullprisen (Gold Spot) så gjentar Aksjeanalyser.com i dag sine flere tidligere det siste året positive tekniske analyser av gullprisen.

Potensialet for gullprisen (Gold Spot) vurderes til å være USD 1650 på 3-6 måneders sikt, og USD 1800 på 6-12 måneders sikt.

Teknisk Analyse av Gull (Gold Spot):Charts hentet i fra analyseprogrammet Vikingen som du nå kan få kjøpt med hele 30% rabatt som medlem via Aksjeanalyser.com. Les mer her…

Husk også å ha lest Aksjeanalyser.com sin disclaimer her…