Aksjeanalyser.com

– Bli en vinner på børsen med Aksjeanalyser.com

Aksjeanalyser.com støtter Rådet For Psykisk Helse

Aksjeanalyser.com støtter Rådet For Psykisk Helse

Aksjeanalyser.com blir nå firmamedlem hos Rådet For Psykisk Helse og ønsker på den måten å gi støtte til denne svært viktige organisasjonen med sine 29 medlemsorganisasjoner, og som gjør svært omfattende og veldig viktig arbeid på mange plan og områder for et samfunn som bidrar til god psykisk helse for ALLE. Du kan lese mer om Rådet For Psykisk Helse her… 

I tillegg til at Aksjeanalyser.com nå blir firmamedlem og slik hvert år vil gi økonomisk støtte til Rådet For Psykisk Helse så vil vi heretter også gi 10% av alle medlemsinntekter fra betalende medlemmer hos Aksjeanalyser.com i støtte til Rådet For Psykisk Helse, og som vi da gjør ved å kjøpe ‘gavekort‘ hos Rådet For Psykisk Helse på 200 kr per medlem og som vi så sender til alle som heretter blir betalende medlem hos Aksjeanalyser.com.

Som firmamedlem og med å heretter også gi 10% av alle medlemsinntekter i støtte til Rådet For Psykisk Helse gjennom gavekort på a 200 kr per medlem hos Aksjeanalyser.com og som nå vil sendes til alle som heretter blir medlem hos Aksjeanalyser.com. Ja så ønsker Aksjeanalyser.com slik å gi sin støtte hvert år til denne så viktige organisasjonen og deres svært viktige arbeid for et samfunn som bidrar til god psykisk helse for ALLE. Med sine 29 medlemsorganisasjoner så gjør de altså et svært omfattende og viktig arbeid på mange plan og områder i samfunnet i dette så veldig viktige arbeidet for bedre psykisk helse for ALLE! 

Aksjeanalyser.com vil oppfordre dere alle til å støtte enten Rådet For Psykisk Helse eller andre organisasjoner som jobber for å hjelpe alle dem som sliter psykisk og som det dessverre er veldig mange av både barn, unge, voksne og eldre og som ALLE fortjener og MÅ FÅ all den støtte og hjelp på alle mulige måter som de trenger. Hvis du ønsker å gi din støtte til for eksempel Rådet for psykisk helse så kan du lese mer her om ulike måter du kan gi din støtte til dem.

Rådet For Psykisk Helse er medlem av Innsamlingskontrollen

Trenger du hjelp?

%d bloggere liker dette: