Hei kjære alle VIP medlemmer og følgere av Aksjeanalyser.com,

Zenith Energy (ZENA) er altså ‘Ukens Case – uke 41, 2023’ hos Aksjeanalyser.com.

Børsverdien for Zenith Energy (ZENA) er med fredagens sluttkurs ved NOK 0.4719 på cirka NOK 90,6 millioner (antall aksjer: 191.994.934).

Zenith Energy (ZENA) satser nå på betydelig vekst i USA, og har som mål å gjøre mange gode og billige oppkjøp for å nå en solid produksjon i USA.

Det er flere mulige positive triggere for aksjen i den nærmeste tiden. Les mer om det nedenfor i saken her.

Aksjeanalyser.com har nylig valgt å ta inn igjen aksjen i sin modellportefølje, og ser en betydelig oppside fra dagens kursnivå for ZENA-aksjen.

Det lille børsnoterte olje og gass selskapet Zenith Energy har den seneste tiden kommet med en rekke mindre oppkjøp og børsmeldinger.

Aksjeanalyser.com har stor tro på det som synes å være starten på en ny satsing for det lille olje og gasseselskapet.

Den 28.08.2023 meldte selskapet, Zenith Energy (ZENA), og som er notert på Oslo børs, at de hadde kjøpt opp CYAP, som er et mindre selskap som er notert på OTC markedet i USA.

Transaksjonsummen er nær 400,000 dollar og skal være et strategisk grep Zenith gjør for å ha et datterselskap med investeringer direkte i USA

Selskapet har nå gjort tre oppkjøp i USA og virker å rette blikket mot USA etter en feilslått satsing i Tunisia. Det siste oppkjøpet skal være for å sikre seg kontrollen over et notert selskap i USA for å kunne lettere gjøre flere oppkjøp og ha tilgang på kapital, samt at det styrker posisjonen i US markedet.

About Zenith Energy (ticker på Euronext Growth: ZENA) og på London Stock Exchange (ticker: ZEN):

Zenith Energy is listed on the London Stock Exchange Main Market for listed securities (ZEN) and the Euronext Growth Market of the Oslo Stock Exchange (ZENA).

Our focus is the development of proven revenue generating oil, gas and electricity production assets, as well as low-risk exploration activities in assets with existing production.

https://www.zenithenergy.ca/

—————

Det er flere nærliggende mulige triggere for Zenith Energy (ZENA), og med oppdateringer fra:

  • 3 x oppkjøp i Texas – USA
  • 3 x MOU’er Kazakhstan
  • Erstatningssaker Afrika
  • Gas og EL prod i Italia

Her børsmelding og oppdatering fra den første avtalen i USA hvor de har inngått et samarbeid med Stateside som har 7 brønner i produksjon – mer om avtalen og planen videre kan man finne her:
https://newsweb.oslobors.no/message/592320

Her børsmelding og oppdatering fra det andre oppkjøpet i USA hvor de har ervervet 155 olje og gass brønner i Texas hvor 47 brønner er p.t i drift så her vil det komme oppdateringer både med status på fremdrift med å få flere brønner i drift og ikke minst på prod volumet for de 47 som allerede er i drift.
https://newsweb.oslobors.no/message/594787

Her børsmelding og oppdatering fra det tredje oppkjøpet i USA hvor vi nærmer oss boring av den første brønnen som er planlagt ferdig nå i slutten av 2023.
https://newsweb.oslobors.no/message/596081

MOU and Exclusivity for oil production asset in Kazakhstan
September 4, 2023, børsmelding i den forbindelse finner dere her:
https://newsweb.oslobors.no/message/598696

Second MOU for oil production assets in Kazakhstan
September 15, 2023, børsmelding i den forbindelse finner dere her:
https://newsweb.oslobors.no/message/599526

Third MOU for oil production asset in Kazakhstan, børsmelding i den forbindelse finner dere her:
https://newsweb.oslobors.no/message/599765

“According to the terms of the MOU, commercial terms for the Potential Acquisition, if agreed between the parties, are to be formalised by way of a share purchase agreement on or before November 30, 2023.”

—————

Ellers så er strømprisene i Italia på vei oppover igjen og med dagens strømpriser og hvis disse holder seg og/eller stigere videre så bør Zenith Energy (ZENA) kunne ha et overskudd der på sin strøm-produksjon i Italia på rundt en million kroner+ per måned fremover.

Dere kan følge strømpriser f.eks. her:

Italy Electricity Price:

https://tradingeconomics.com/italy/electricity-price

—————

Basert på både det fundamentale rundt selskapet Zenith Energy (ZENA), og det tekniske bildet for aksjen, så vurderer Aksjeanalyser.com at potensialet for aksjen kan være stort fra dagens kursnivå på kort og mellomlang sikt.

Aksjen synes å finne nå betydelig teknisk støtte her den nå konsoliderer, og et brudd over NOK 0.50 vil utløse positive tekniske signaler for aksjen, og hvor veien da kan bli kort til opp mot NOK 0.80 i første omgang på helt kort sikt.

Teknisk Analyse av Zenith Energy (ticker: ZENA)

ZENA-aksjen har vist en svak utvikling i lengre tid, men kan nå være i ferd med å etablere en bunn rundt dagens kursnivå tror Aksjeanalyser.com.

Aksjen er nå ved et betydelig teknisk støttenivå ved nedre trendlinje i den fallende trenden, og det bør være betydelig teknisk støtte for aksjen her i området rundt NOK 0.45-0.50.

Et brudd over NOK 0.50 vil utløse positive tekniske signaler for aksjen og da kan veien opp mot NOK 0.80-0.90 bli kort.

For å bryte ut av den langsiktige fallende trenden og utløse et kraftig teknisk kjøpssignal på lang sikt så trenger aksjen å få et etablert brudd over NOK 1.00-nivået.

Med flere mulige positive triggere for aksjen i løpet av den nærmeste tiden, så tror Aksjeanalyser.com at ZENA-aksjen helt klart er en aksje å følge godt med på fremover.

Aksjen har nylig fått sin naturlige plass igjen i Aksjeanalyser.com sin modellportefølje, som for øvrig per 13.10.2023 er nå opp med solide 75,56 prosent siden 31.12.2021, mens Oslo Børs (OSEBX) i samme periode siden 31.12.2021 er opp beskjedne 9,11 prosent.

Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

NÅ får du frem til 31.12.2023 hele 40 prosent rabatt (av ordinær pris kr 9.980,-) , og da til en svært hyggelig pris nå av KUN kr 5.988,- for 12 måneder VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com (og som tilsvarer KUN 499,-/mnd)!

—————

Mvh

Bjørn Inge Pettersen

Aksjeanalyser.com

Husk også å ha lest og forstått Disclaimer.