Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Til informasjon for VIP medlemmer.

Til informasjon for VIP medlemmer.

Hei kjære alle VIP medlemmer hos Aksjeanalyser.com,

Til informasjon så er det i dag, tirsdag formiddag 19/04, sendt ut nye passord til alle med gjeldende medlemskap.

Dersom du ikke har mottatt nytt passord i løpet av tirsdag 19/04 og mener du har gjeldende medlemskap, ja så bare ta kontakt. Så blir det sjekket straks her opp i dette og rundt ditt medlemskap hos Aksjeanalyser.com

Har ditt medlemskap utløpt så finner du betalingsinformasjon om du ønsker å fornye ditt medlemskap her:

Medlemskap

Til informsjon så er også en del medlemmer sin SMS-varsling tjeneste utløpt så dersom du ønsker å motta slik sms varsling tjeneste videre så må dette bestilles og betales via Aksjeanalyser.com og dere finner informasjon på menyen på Aksjeanalyser.com der det står ‘SMS varsling om nye analyser mv’.

SMS Varsling tjeneste

Prisen for slik sms varsling tjeneste er nå NOK 948,-/år (og som tilsvarer en rimelig pris av NOK 79,-/mnd.)

Prisen for 12 måneder VIP medlemskap er nå NOK 9.475,- (tilsvarende en rimelig pris av kun NOK 790,-/mnd.).

Mvh,

Bjørn Inge Pettersen

Aksjeanalyser.com

%d bloggere liker dette: