Hei kjære VIP medlemmer og følgere av Aksjeanalyser.com,

Først av alt, ja så vil Aksjeanalyser.com og undertegnede få ønske dere kjære alle sammen VIP medlemmer og følgere av Aksjeanalyser.com en riktig så fin og God Påske!! 🙂

Aksjeanalyser.com banker børsen igjen og igjen.

Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er så langt i år, og etter børsslutt i Sverige i dag 14/04-2022, opp med solide ca. 120 prosent.

Oslo Børs (OSEBX) er hittil i år opp med ca. syv prosent. Svenske OMX Stockholm index er så langt i 2022 ned hele ca. 15 prosent så langt i år og per 14/04-2022.

For VIP medlemmer og på siden med oversikt over modellporteføljen, så er det detaljert oversikt over alle posisjoner som har vært i modellporteføljen, dato inn og ut og kjøps og salgskurser for alle handler.

Det brukes alltid gjennomsnittlig kurs av høy-lav den dagen en endring gjøres i modellporteføljen, og medlemmer får beskjed om kommende endringer som regel dagen før endringer skal gjøres, men senest før kl 09, altså før børsåpning, den dagen endringer gjøres i porteføljen.

Det gjøres altså det som man kan for at det skal være mulig for medlemmer å kunne følge porteføljen og ha mulighet for å kunne oppnå den avkastning som porteføljen viser.

Aksjen som Aksjeanalyser.com satser tungt på nå er det svenske gaming-selskapet, Jumpgate AB (GATE) og tror på en flerdobling for denne aksjen i løpet av kort tid. Både det tekniske og fundamentale rundt selskapet og aksjen taler for det og oppsiden vurderes som svært stor for denne aksjen.

Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Du kan bestille eller fornye ditt VIP medlemskap her…

Aksjeanalyser.com benytter anledningen til å få ønske dere alle en riktig fin og God Påske!

Mvh

Bjørn Inge Pettersen

Aksjeanalyser.com