Hei kjære alle VIP medlemmer og følgere av Aksjeanalyser.com,

Aksjeanalyser.com tror svenske Jumpgate AB (ticker: GATE) kan stå foran en svært kraftig oppgang både på kort og mellomlang sikt.

Potensialet for aksjen vurderes til å være rundt SEK 3.00 – 3.50 i løpet av gjerne bare de neste 1-3 måneder.

Gaming-sektoren er svært interessant for tiden og stadig flere oppkjøp skjer innenfor denne sektoren og Aksjeanalyser.com tror Jumpgate AB (GATE) er en veldig aktuell oppkjøpskandidat.


(Kilde: E24.no – 22.03.2022)

Gaming-aksjene som kan bli fremtidens vinnere

Her utdrag av artikkelen:

“Analytikere E24 tidligere har snakket med spår at det vil komme en oppkjøpsbølge i spill- og gamingbransjen fremover. De store, pengesterke gigantene har allerede iverksatt et oppkjøpsraid for å skaffe seg så mange titler som mulig.”

Les saken hos E24.no her…
https://e24.no/boers-og-finans/i/8QkJGw/gaming-aksjene-som-kan-bli-fremtidens-vinnere


En annen artikkel her,

(Kilde: E24.no – 30.01.2022)

Tror på oppkjøpsbølge i gaming

Her utdrag av artikkelen:

“DNB-forvalter Hans-Marius Lee Ludvigsen tror teknologigigantenes jakt på innhold vil gjøre nordiske spillselskaper til attraktive oppkjøpskandidater.

– Netflix, Facebook og Apple følger med. Markedet er blitt større, mener forvalteren, og peker blant annet utviklingen med nye konsoller som Playstation 5 og Xbox Series X.

– Ting skal jo bare bli enda mer digitalt enn det er i dag, vi ser mer fokus på metaverse, og ikke minst en ekstrem krig om content, eller innhold, både innenfor streaming og gaming. Det så vi blant annet da Microsoft tidligere i vinter meldte om kjøpet av Activision.

– Hadde jeg vært Sony nå, hadde jeg tenkt at nå må vi gjøre noe for å svare på dette. Og jeg tipper for eksempel Netflix, Facebook og Apple følger nøye med. Ludvigsen tror vi vil se mer av lignende kjøp fremover.

– Det vil bli en konsolideringsbølge fordi det blir så viktig å ha content selv. Ingen av de store spillerne tørr å gamble på at metaverse er en bølge, og vil sikre seg i den duellen som vil komme der.”

Les hele saken her hos E24…
https://e24.no/boers-og-finans/i/v5yLv5/tror-paa-oppkjoepsboelge-i-gaming

Aksjeanalyser.com har nå 50% vekting i Jumpgate AB (GATE) i sin modellportefølje og det er ikke uten grunn.

Aksjeanalyser.com har stor tro på at GATE-aksjen nå kan stå foran svært kraftig kursoppgang både på helt kort og på mellomlang sikt.

Til informasjon så eier undertegnede selv aksjer i Jumpgate AB.


Aksjeanalyser.com banker børsen igjen og har med sin portefølje så langt i år og per 22/03-2022 levert solide 68 prosent avkastning mot Oslo Børs (OSEBX) som er opp rundt fem prosent.

Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Nå kan du frem til 31/03-2022 få hele 40 prosent rabatt på 12 mnd VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com!

Fornyer du ditt medlemskap får du naturligvis lagt til 12 måneder medlemskap etter utløpet av gjeldende medlemskap.

Bli medlem eller fornye ditt medlemskap her…

Mvh

Bjørn Inge Pettersen

Aksjeanalyser.com