Hei kjære VIP medlemmer og følgere hos Aksjeanalyser.com,

Aksjeanalyser.com tror svenske gaming-selskapet og aksjen Jumpgate AB (ticker: GATE) kan stå foran en kraftig kursoppgang både på helt kort sikt og mellomlang sikt.

Les gjerne også Aksjeanalyser.com sin nylige analyse av Jumpgate AB (GATE) her…

Det har vært flere innsidekjøp i aksjen den seneste tiden og som ytterligere er med og gir positive signaler for den kommende utviklingen for aksjen.

Asterix and Friends (1mill+ nedlastinger):
https://play.google.com/store/apps/details?id=air.eu.bandainamcoent.asterixandfriends&hl=no&gl=US

Wildshade (lansert i begynnelsen av desember 2021, 100k+ nedlastninger bare på få måneder nå):
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tivola.wildshade.gp&hl=no&gl=US

Aksjeanalyser.com tror Jumpgate-aksjen veldig snart kan få et svært kraftig løft og ser et potensiale som nevnt i nylig analyse (jf. link ovenfor) opp mot SEK 3.00 – 3.50 for aksjen, på gjerne så kort tid som de neste 1-3 måneder.

Dette positive synet på Jumpgate-aksjen forsterkes i forbindelse med at Netflix nylig den 2. mars 2022 kom med oppkjøpstilbud (som ser ut til å bli gjennomført) av et finsk gaming-selskap (Next Games), og hvor aksjen hoppet 120% etter oppkjøpstilbud den 2.mars 2022.

Oppkjøpet priser selskapet som Netflix her kjøper i Finland til rundt 65 millioner euro, altså over 600 millioner kroner. Til sammenligning så er børsverdien på Jumpgate i dag 15/03 på rundt 100 millioner kroner.

Det er ikke uten grunn at Aksjeanalyser nylig valgte å ta inn Jumpgate (GATE) med 40% vekting i porteføljen.

Her litt mer informasjon rundt nevnte oppkjøpt av finsk gaming selskap:

https://www.cnbc.com/2022/03/02/netflix-to-acquire-next-games-the-studio-behind-stranger-things-game.html

«Netflix has offered to buy mobile game maker Next Games as the streaming giant pushes further into gaming.

Next Games is the Finnish studio behind a mobile game based on Netflix’s hit show “Stranger Things.”

Netflix plans to pay 2.10 euros ($2.33) in cash per share of Next Games, for a total value of approximately 65 million euros ($72 million), the two companies said in a statement on Wednesday.

Next Games shares more than doubled on Wednesday trading close to Netflix’s offer price.

The companies expect the deal to close in the second quarter of 2022. Acquisitions of smaller gaming studios is one way that companies like Sony’s PlayStation and Microsoft’s Xbox have managed to find success. Chinese internet giant Tencent has also been prolific in investing and acquiring smaller mobile game studios too. This strategy is something Netflix is looking to replicate with intellectual property and hit titles being key to success in gaming.»


Netflix skal etter planen lansere sine Asterix & Obelix animerte miniserier en gang i 2023.

(Kilde Digi.no 15. juli 2021): https://www.digi.no/artikler/netflix-vil-satse-pa-spill/511963
«Strømmetjenesten Netflix regner med å starte en satsing på spill neste år, melder nyhetsbyrået Bloomberg. Spillene skal vises side om side med TV-serier og filmer hos den amerikanske strømmegiganten, og selskapet planlegger i utgangspunktet ikke å ta ekstra betalt for det nye innholdet, opplyser en kilde til Bloomberg. Nysatsingen anses som logisk av analytikere fordi markedet for strømming av film og TV stadig mettes og det kan gjøre det lettere for Netflix å rettferdiggjøre senere prisøkninger. Strømming av spill er i anmarsj, og teknologigigantene Amazon, Google og Microsoft er blant dem som også satser.»


23.2.2022, 13:20 · Finwire Smallcap
«Jumpgates portföljbolag Gamexcite slutför relanseringen av spelet Asterix & Friends
Spelutvecklingsbolaget Jumpgates portföljbolag Gamexcite lanserar i dag remaster-versionen av bybyggarspelet Asterix & Friends för PC, Android och IOS. Det framgår av ett pressmeddelande.

Remastern är en fullständig relansering av spelet som adderar ett omfattande nytt innehåll för spelarna att utforska: en ny kvinnlig karaktär med en mängd nya uppdrag, det nya spelmomentet Journeys, visuella uppgraderingar och nya sätt för spelaren att dekorera sin by.

Nya äventyr väntar spelarna i Asterix & Friends. Med remaster-versionen kan spelarna ge sig ut på resor och besöka Korsika, Spanien och Britannien tillsammans med sina hjältar. Fler destinationer kommer att läggas till under de kommande månaderna.»

Undertegnede eier selv aksjer i Jumpgate AB (GATE).

Mvh,

Bjørn Inge Pettersen

Aksjenalyser.com