Hei kjære alle VIP medlemmer og følgere hos Aksjeanalyser.com,

Tirsdag 08/03 så valgte Aksjeanalyser.com, og som nevnt i meldinger i går til VIP medlemmer hos Aksjeanalyser.com, å ta ut 40% vekting i Interoil Exploration and Production (IOX) i modellporteføljen i går tirsdag 08/03. Så ble det etter det tatt inn 40% vekting i Jumpgate AB (GATE) i modellporteføljen tirsdag 08/03.

Aksjeanalyser.com mener Jumpgate-aksjen (GATE) nå kan være ved et svært gunstig nivå å kjøpe aksjen ved og mener aksjen kan komme til å vise en svært sterk utvikling på kort og mellomlang sikt.

Selskapet kan vise til en veldig sterk vekst og denne veksten tror Aksjeanalyser.com kan ytterligere forsterkes i kvartal for kvartal fremover nå etter to store spill lanseringer nå nylig, og hvor ene ‘Wildshade’ etter bare fem uker siden lansering i slutten av 4. kvartal bidro veldig sterkt til den kraftige veksten i inntektene i 4. kvartal 2021 mot samme kvartal året før.

Aksjeanalyser.com tror Jumpgate-aksjen har potensiale opp mot SEK 3.50 i løpet av gjerne bare de neste 3-6 måneder, og når aksjen i dag er rundt SEK 0.70 så mener Aksjeanalyser.com at potensialet er veldig stort for denne aksjen og har derfor valgt å ta aksjen inn med 40 prosent vekting i modellporteføljen.

Denne aksjen og posisjonen her med 40 prosent vekting i Jumpgate kommer til å være i modellporteføljen i minst 3-6 måneder fremover, og da Aksjeanalyser.com som nevnt ser for seg en kraftig vekst for selskapet og inntekter fremover og for aksjekursen.

Videre så er det som alltid positivt når innsiderne laster opp med aksjer selv i eget selskap. Det er tross alt de som er nærmest og vet og ser hva som skjer og hvordan utsiktene ser ut fremover.

Til informasjon så eier undertegnede selv aksjer i Jumpgate AB (GATE.

Chart Jumpgate AB (GATE):

Aksjen viser klare tegn til å etablere en bunn rundt disse nivåene, og Aksjeanalyser.com tror på et nært forestående brudd over SEK 1.20-nivået og da kan veien bli kort opp til SEK 3.00 – 3.50 nivået (jf. chart). Aksjeanalyser.com kommer snart tilbake med en større teknisk analyse av aksjen.

GATE-090322


Her noen av seneste nyheter rundt Jumpgate AB (GATE)

2.3.2022, 17:06 – Kilde: Finwire Smallcap

Ledamot köper 400 000 aktier i Jumpgate

Marcus Jacobs har den 25 februari köpt 400 000 aktier i spelutvecklingsbolaget Jumpgate där han är styrelseledamot. Aktierna köptes till kursen

0,61 kronor per aktie. Köpesumman uppgår till 244 000 kronor.

Det framgår av Finansinspektionens insynsregister.

Jacobs äger enligt bolagets hemsida cirka 2,4 miljoner aktier. Han köpte även aktier i januari.


23.2.2022, 13:00 – Kilde: Cision
Jumpgate AB: gameXcite slutför relanseringen av Asterix & Friends
Jumpgates portföljbolag gameXcite lanserar i dag remaster-versionen av det populära bybyggarspelet Asterix & Friends för PC, Android och iOS. Remastern är en fullständig relansering av spelet som adderar ett omfattande nytt innehåll för spelarna att utforska: en ny kvinnlig karaktär med en mängd nya uppdrag, det nya spelmomentet Journeys, visuella uppgraderingar och nya sätt för spelaren att dekorera sin by.

Nya äventyr väntar spelarna i Asterix & Friends. Med remaster-versionen kan spelarna ge sig ut på resor och besöka Korsika, Spanien och Britannien tillsammans med sina hjältar. Fler destinationer kommer att läggas till under de kommande månaderna. Journeys är ett helt nytt spelmoment med fängslande och underhållande berättelser baserade på platserna, händelserna och humorn i de älskade seriealbumen.

Varje resa består av en omfattande serie av uppdrag indelade i fem delar med nio kapitel var, som görs tillgängliga i takt med att spelaren fullför de tidigare kapitlen och når nya nivåer av berömmelse i området. Genom noggrann planering och val av den bästa kombinationen av bybor, utrustning och förmågor kan spelaren lyckas med uppdragen och upptjäna landsspecifika valutor. Beroende på anseende och valuta kan spelaren köpa exklusiva föremål från området och förskönande objekt som ändrar utseendet på byn.

gameXcite har arbetat tätt med rättighetsinnehavaren Les Éditions Albert René för att skapa en ny karaktär för byn med engagerande uppdrag och berättelser. Gardenia, fru till byns smed, blir den första kvinnliga karaktären i spelet. Hon erbjuder spelaren 60 nya uppdrag att genomföra samt en ny byggnad i form av Gardenias trädgård.

Med remastern får spelarna också möjlighet att förändra utseendet på sina byar genom nya dekorativa föremål från spelmomentet journeys samt visuella uppgraderingar av byggnaderna som reflekterar framstegen som görs i spelet.

Asterix & Friends remaster har fått finansiering från det tyska federala ministeriet för transport och digital infrastruktur.

Asterix & Friends (Browser) (https://www.asterix-friends.com/en/)

Asterix & Friends (Facebook) (https://www.facebook.com/AsterixAndFriendsOfficial)

Asterix & Friends (iOS) (https://apps.apple.com/de/app/asterix-and-friends/id1079527526)

Asterix & Friends (Android) (https://play.google.com/store/apps/details?id=air.eu.bandainamcoent.asterixandfriends)

“Det är glädjande att äntligen kunna slutföra relanseringen av Asterix & Friends och kunna erbjuda spelets trogna publik en efterlängtad fördjupning av spelupplevelsen. Asterix & Friends har varit en mycket lönsam titel historiskt och med relanseringen ser vi goda möjligheter att spelet ska kunna bidra starkt till gameXcites kassaflöde och bli en nyckeltitel för Jumpgate framöver”, säger Harald Riegler, VD Jumpgate AB.

Asterix & Friends

Asterix & Friends är ett free-to-play online-spel tillgängligt för browser, Facebook, iOS och Android. En version för Amazon kommer i närtid. Spelarna kan bygga sin egen galliska by med hjälp av gamla bekantskaper som Asterix och Obelix och träffa nya spännande bybor. I guilds kan spelarna samlas med vänner för att bekämpa romarna tillsammans eller för att handla med varandra. Med det nya och spännande spelmomentet journeys kan spelarna ge sig ut på nya äventyr baserade på de välkända seriealbumen.


23.2.2022, 08:00 – Kilde: Cision
Jumpgate AB: Tivola Games lanserar ligasystem för Wildshade
Jumpgates portföljbolag Tivola Games lanserar i dag nytt spelinnehåll för Wildshade. I uppdateringen ingår ett ligasystem för spelet, där spelaren kan avancera bland ligorna och ta del av unika belöningar, samt nytt innehåll i shopen.

“Som tidigare kommunicerat gör vi nu månatliga uppdateringar av Wildshade med nytt och efterlängtat innehåll i spelet för att upprätthålla spelarnas intresse och öka monetariseringen ytterligare. Ligasystemet är en viktig del av lanseringsplanen för spelet, som förbättrar spelupplevelsen och förväntas motivera spelarna att försvara sina positioner och fortsätta tävla för att avancera till nästa liga. Kommande prioriterade funktioner är single player-kampanj och realtids-multiplayer.”, säger Harald Riegler, VD Jumpgate AB.


17.1.2022, 09:00 · Cision

Jumpgate AB: Jumpgate uppdaterar om spellanseringar

Wildshade

Den framgångsrika lanseringen av Tivola Games Wildshade fortsätter och spelet har intagit en klar förstaplats i spelportföljen. Uppdateringen inför julhelgen togs emot väl av spelarna och fick mycket bra effekt på intjäningen. Trots att spelet lanserades sent i fjärde kvartalet har Wildshade redan bidragit markant till intäkterna i perioden, som kommer att presenteras i sin helhet i bokslutskommunikén den 17 februari.

Fokus ligger nu på att fortsätta uppdatera spelet med nytt innehåll och efterfrågade funktioner för att upprätthålla spelarnas intresse och öka monetariseringen ytterligare. Timingen och ordningsföljden för innehållet i kommande uppdateringar beror på många faktorer, men prioriterat framöver är ligasystem, single player-kampanj och realtids-multiplayer. Viktiga indikatorer (Key Performance Indicators, KPI) är nu tillräckligt bra för att möjliggöra försök med användarförvärv (User Acquisition), som förväntas bli ett viktigt verktyg för att snabbare bygga upp spelarbasen.

«Vi är väldigt glada över resultaten från lanseringen av Wildshade. Spelet är inte bara en framgång i sig, utan också en första validering av att det är möjligt att kraftigt öka intjäningen per användare för Tivolas stora spelarbas med nya högkvalitativa free-to-play spel, vilket är ett mycket viktigt mål för oss. Wildshade-teamet har gjort ett väldigt bra jobb och vi är bara i början av resan som spelet och varumärket har framför sig. Med regelbundna uppdateringar med nytt och efterlängtat innehåll i spelet under de kommande månaderna ska vi se till att våra spelare kan fortsätta att ha roligt med Wildshade under lång tid framåt», säger Harald Riegler, VD Jumpgate AB.

Asterix & Friends och Idle Asterix

Som tidigare kommunicerats drabbades den sedan länge planerade och omfattande uppdateringen av Asterix & Friends av betydande tekniska problem i samband med porteringen av spelet till spelmotorn Unity, som kraftigt försenat relanseringen. Porteringen är en förutsättning för den stora uppdateringen med nytt innehåll och de viktigaste tekniska problemen är nu lösta. Ambitionen var att uppdateringen skulle genomföras i slutet av fjärde kvartalet 2021, men den planeras nu i stället för inledningen av 2022.

Parallellt med Asterix & Friends arbetar ett internt utvecklingsteam hos gameXcite med förberedelserna för mjuklanseringen av Idle Asterix, som planeras för första kvartalet 2022. I spelet, som tillhör genren idle-spel, ska spelaren rädda Obelix hund Idefix som har rövats bort av romarna. Teamet har stor erfarenhet av idle-spel och projektet har utvecklats väl sedan start.

«Det är även mycket på gång i systerstudion gameXcite, där vi ser fram emot att inom kort äntligen kunna presentera den stora uppdateringen av Asterix & Friends. Senare i Q1 följer mjuklanseringen av Idle Asterix, som är ett väldigt lovande projekt som vi också har höga förväntningar på. Liksom Wildshade var spelet kul att spela redan i den första versionen och det är snyggt och välproducerat. Vi förväntar oss ett rejält lyft för gameXcite i år baserat på de här titlarna», säger Harald Riegler, VD Jumpgate AB.

Lanseringsprogram första halvåret 2022

Q1 2022 – Asterix & Friends relansering av gameXcite

Q1 2022 – Idle Asterix mjuklansering av gameXcite

Q2 2022 – Idle Asterix global lansering av gameXcite

28.10.2021, 14:00 · Cision
Jumpgate AB: Jumpgate lanserar Buster’s Journey globalt
Jumpgates dotterbolag Tivola Games har lanserat Buster’s Journey, som nu är tillgängligt för iOS och Android. Spelet utvecklas av Tivolas systerbolag Tableflip Entertainment.

“Vi är väldigt stolta över Buster’s Journey. Med den här titeln från vårt systerbolag Tableflip tar vi den populära Hidden Object-genren in i en 3D-miljö för första gången och skapar en ännu mer kärleksfullt designad värld för våra spelare”, säger Hendrik Peeters, VD Tivola Games.

I spelet hjälper räddningshunden Buster olika djur i nöd, som katter, hästar och även andra hundar, men först måste han finna alla dolda ting. Innan djuren kan föras till säkerhet måste Buster söka efter föremål som rep, en karta eller stegen i trädgården. Några saker kan vara svåra att finna, men boosters kan användas för att hjälpa till att finna Busters djurvänner. Vid sidan om uppdragen måste spelaren ta hand om Buster och ge honom tillräckligt med mat och vatten. Han kan också lära sig nya trick. Fyll Buster med energi och ge honom belöningar för att hjälpa honom att genomföra sin äventyrliga resa.

Spelinnehåll:

* En mängd olika nivåer att utforska

* Utmanande och underhållande uppdrag

* Söta djur i nöd

* Vackra 3D-scener

* Boosters och power ups

* Möjligheten att träna Buster och lära honom olika trick

https://apps.apple.com/app/id1562328411

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tivola.hiddenanimalworld

——————————

20.10.2021, 08:00 · Cision
Jumpgate AB: Jumpgate lanserar Wildshade 25 november 2021
Lanseringsdatum för den globala lanseringen av Wildshade har fastställts till 25 november 2021. Spelet utvecklas och förläggs av Jumpgates dotterbolag Tivola Games.

I spelet avlar spelaren fram sina drömhästar i över 40 miljoner möjliga kombinationer, utrustar hästarna individuellt med den rätta utrustningen och visar sig värdig de legendariska Wildshade-hästarna genom att vinna magiska hästkapplöpningar i en fantastisk värld full av äventyr.

Spelinnehåll:

* En mängd länder och världar att tävla i

* Avel av drömhästar i miljontals kombinationer

* Varje häst är speciell, med unika talanger och egenskaper

* Individuell utrustning, hårfärg och hårstil

* Individualiserade ryttare

https://www.tivola.de/en/apps/wildshade/

https://www.tiktok.com/@wildshadegame

https://www.facebook.com/WildshadeGame/

https://www.instagram.com/wildshadegame/

“Jag är väldigt nöjd över hur bra Wildshade har blivit och stolt över insatsen från utvecklingsteamet. Wildshade är det första spelet där Tivola har byggt en community runt spelet redan före lanseringen, vilket har fungerat väldigt bra. Den långsiktiga ambitionen med spelet är att etablera ett framgångsrikt varumärke inom hästspelsvärlden, med en lojal användarbas som vi kan hålla i gång med spännande speluppdateringar. Vi ser fram emot att fortsätta arbetet med spelet även efter lanseringen”, säger Harald Riegler, CPO Jumpgate AB.


30.9.2021, 08:00 · Cision
Jumpgate AB: Petventures lanseras globalt
Jumpgates dotterbolag Tivola Games har lanserat Petventures globalt. Petventures är en vacker djurvårdssimulator för iOS och Android. I en egen resort i en vacker fjälldal tar spelaren hand om en tillflyktsort för en mängd tama och vilda djur. Spelet finns tillgängligt gratis på App Store https://apps.apple.com/app/id1544320618 och GooglePlay https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tivola.petventures och har en intjäningsmodell som bygger på annonser och mikrotransaktioner. Spelet har ingen åldersgräns. Utvecklingen av Petventures har skett med stöd från det tyska federala ministeriet för transport och digital infrastruktur (BMVI).I Petventures kan spelaren öppna upp tillgången till nya och ibland ovanliga djur, vinna deras förtroende och träna dem för gemensamma äventyr, som att återplantera skog eller återuppbygga dammar. Resurser som olika typer av mat från den egna trädgården eller dammen används i processen. Dessutom finns skatter att upptäcka som hjälper spelaren att expandera tillflyktsorten i dalen och göra plats för fler djur. Den lilla röda pandan Zanda från Tivolas spel My Red Panda guidar spelaren genom spelet.

Petventures är Tivolas mest ambitiösa mobilspel under de senaste tio åren och bolagets största egna produktion hittills. Med spelet höjer Tivola kvalitetsnivån markant för sin nisch inom spel om djurvård. Alla djur har en egen bakgrundshistoria och egna behov.

Spelinnehåll:

* 49 unika karaktärer – fjälldalen är ett hem för så väl vilda som tama djur.

* Spännande utmaningar – få tillgång till nya djur, vinn deras förtroende och träna dem för delade äventyr. Ta hand om dem med resurser från din trädgård eller damm. Dolda skatter väntar, som hjälper till att uppgradera fjälldalen för att göra plats för ytterligare vänner.

* Gör världen lite bättre – fjälldalen är en idealisk tillflyktsort för alla djur. Fjäll, floder och gröna ängar ger djuren frihet och allt de behöver för att vara lyckliga. Skicka djuren på expeditioner för att återskoga skogarna, återuppbygga dammarna och mycket mer.

* Lär känna djuren – varje djur har sin egen historia. Utforska mer om deras förflutna genom att knyta närmare band till dem. Både vackra och tragiska djurberättelser väntar och dokumenteras i en klippbok.

“Petventures bygger på samma utprövade koncept som våra många framgångsrika djurvårdsspel, men spelupplevelsen är betydligt mer mångfacetterad och spelet har mycket mer innehåll. Den som tyckte om HorseWorld, Pet Hotel eller My Red Panda kommer att älska Petventures”, säger Hendrik Peeters, VD Tivola Games GmbH.


· Finwire Smallcap

Nyvald styrelseledamot köper aktier i Jumpgate

Marcus Jacobs har den 21 september köpt 200 000 aktier i spelutvecklingsbolaget Jumpgate där han i juni valdes till ny styrelseledamot. Aktierna köptes till kursen 58 öre per aktie, en affär på 116 000 kronor. Affären gjordes på Nasdaq Stockholm. Det framgår av Finansinspektionens insynsregister.

· Finwire Smallcap

Ordförande Viktor Modigh ökar sitt aktieinnehav i Jumpgate

Viktor Modigh har den 17 och 21 september genom bolaget Tiveden köpt 276 540 aktier

spelutvecklingsbolaget Jumpgate där han är styrelseordförande. Aktierna köptes till genomsnittspriset 54 öre per aktie, en affär på 150 500 kronor. Affären gjordes på Nordic SME. Det framgår av Finansinspektionens insynsregister.