Hei kjære alle VIP medlemmer og følgere av Aksjeanalyser.com,

I dag har Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på en av sine store favorittaksjer notert i Sverige, Jumpgate AB ((ticker på NGM Nordic MTF: GATE)

Aksjeanalyser.com tror aksjen nå er ved et svært gunstig nivå å kjøpe ved og har selv kjøpt aksjer rundt dagens kursnivå og hvor det er betydelig teknisk støtte for aksjen, rundt SEK 0.70.

Senest i går kom selskapet med en positiv oppdatering rundt spill lanseringer, og som Aksjeanalyser.com leser og tolker som et positivt resultatvarsel.

—————–

Her oppdateringen fra i går 17/01-2022:

17.1.2022, 09:00 · Cision

Jumpgate AB: Jumpgate uppdaterar om spellanseringar

Wildshade

Den framgångsrika lanseringen av Tivola Games Wildshade fortsätter och spelet har intagit en klar förstaplats i spelportföljen. Uppdateringen inför julhelgen togs emot väl av spelarna och fick mycket bra effekt på intjäningen. Trots att spelet lanserades sent i fjärde kvartalet har Wildshade redan bidragit markant till intäkterna i perioden, som kommer att presenteras i sin helhet i bokslutskommunikén den 17 februari.

Fokus ligger nu på att fortsätta uppdatera spelet med nytt innehåll och efterfrågade funktioner för att upprätthålla spelarnas intresse och öka monetariseringen ytterligare. Timingen och ordningsföljden för innehållet i kommande uppdateringar beror på många faktorer, men prioriterat framöver är ligasystem, single player-kampanj och realtids-multiplayer. Viktiga indikatorer (Key Performance Indicators, KPI) är nu tillräckligt bra för att möjliggöra försök med användarförvärv (User Acquisition), som förväntas bli ett viktigt verktyg för att snabbare bygga upp spelarbasen.

«Vi är väldigt glada över resultaten från lanseringen av Wildshade. Spelet är inte bara en framgång i sig, utan också en första validering av att det är möjligt att kraftigt öka intjäningen per användare för Tivolas stora spelarbas med nya högkvalitativa free-to-play spel, vilket är ett mycket viktigt mål för oss. Wildshade-teamet har gjort ett väldigt bra jobb och vi är bara i början av resan som spelet och varumärket har framför sig. Med regelbundna uppdateringar med nytt och efterlängtat innehåll i spelet under de kommande månaderna ska vi se till att våra spelare kan fortsätta att ha roligt med Wildshade under lång tid framåt», säger Harald Riegler, VD Jumpgate AB.

Asterix & Friends och Idle Asterix

Som tidigare kommunicerats drabbades den sedan länge planerade och omfattande uppdateringen av Asterix & Friends av betydande tekniska problem i samband med porteringen av spelet till spelmotorn Unity, som kraftigt försenat relanseringen. Porteringen är en förutsättning för den stora uppdateringen med nytt innehåll och de viktigaste tekniska problemen är nu lösta. Ambitionen var att uppdateringen skulle genomföras i slutet av fjärde kvartalet 2021, men den planeras nu i stället för inledningen av 2022.

Parallellt med Asterix & Friends arbetar ett internt utvecklingsteam hos gameXcite med förberedelserna för mjuklanseringen av Idle Asterix, som planeras för första kvartalet 2022. I spelet, som tillhör genren idle-spel, ska spelaren rädda Obelix hund Idefix som har rövats bort av romarna. Teamet har stor erfarenhet av idle-spel och projektet har utvecklats väl sedan start.

«Det är även mycket på gång i systerstudion gameXcite, där vi ser fram emot att inom kort äntligen kunna presentera den stora uppdateringen av Asterix & Friends. Senare i Q1 följer mjuklanseringen av Idle Asterix, som är ett väldigt lovande projekt som vi också har höga förväntningar på. Liksom Wildshade var spelet kul att spela redan i den första versionen och det är snyggt och välproducerat. Vi förväntar oss ett rejält lyft för gameXcite i år baserat på de här titlarna», säger Harald Riegler, VD Jumpgate AB.

Lanseringsprogram första halvåret 2022

Q1 2022 – Asterix & Friends relansering av gameXcite

Q1 2022 – Idle Asterix mjuklansering av gameXcite

Q2 2022 – Idle Asterix global lansering av gameXcite

För ytterligare information

Harald Riegler VD, Jumpgate AB Telefon: 0705 – 54 73 33 E-post: harald@jumpgategames.se

Om bolaget

Jumpgate AB är en oberoende spelgrupp som grundades 2011 och omfattar den Visbybaserade spelstudion Tableflip Entertainment samt Hamburgbaserade Tivola Games och gameXcite. Koncernen producerar och förlägger egna spel samt utvecklar spel och andra digitala produkter på uppdrag av externa företag. Gruppens bolag har etablerade samarbeten med starka industripartners och spännande produktportföljer med stor potential. Koncernen verkar på den globala marknaden, distribuerar sina spel världen över och har ett stort internationellt nätverk. För mer information se: http://www.jumpgategames.se

————–

Selskapet er i sterk vekst, og Aksjeanalyser.com ser et svært stort potensiale for dette selskapet og denne aksjen, og det både på helt kort sikt og på mellomlang og lang sikt.

Aksjeanalyser.com tror aksjen nå er ved et svært gunstig nivå å kjøpe aksjen ved, og ser for seg en kraftig oppgang for aksjen både på helt kort sikt og på mellomlang og lang sikt.

Slik Aksjeanalyser.com vurderer det så kan denne aksjen fort flerdobles på gjerne i løpet av kort tid. Les mer om dette i den tekniske analysen av aksjen lenger ned i saken her.

Det ventes en videre positiv nyhetsstrøm rundt selskapet i tiden fremover.

Her først noen av de seneste nyheter rundt selskapet Jumpgate AB (GATE):

28.10.2021, 14:00 · Cision
Jumpgate AB: Jumpgate lanserar Buster’s Journey globalt
Jumpgates dotterbolag Tivola Games har lanserat Buster’s Journey, som nu är tillgängligt för iOS och Android. Spelet utvecklas av Tivolas systerbolag Tableflip Entertainment.

“Vi är väldigt stolta över Buster’s Journey. Med den här titeln från vårt systerbolag Tableflip tar vi den populära Hidden Object-genren in i en 3D-miljö för första gången och skapar en ännu mer kärleksfullt designad värld för våra spelare”, säger Hendrik Peeters, VD Tivola Games.

I spelet hjälper räddningshunden Buster olika djur i nöd, som katter, hästar och även andra hundar, men först måste han finna alla dolda ting. Innan djuren kan föras till säkerhet måste Buster söka efter föremål som rep, en karta eller stegen i trädgården. Några saker kan vara svåra att finna, men boosters kan användas för att hjälpa till att finna Busters djurvänner. Vid sidan om uppdragen måste spelaren ta hand om Buster och ge honom tillräckligt med mat och vatten. Han kan också lära sig nya trick. Fyll Buster med energi och ge honom belöningar för att hjälpa honom att genomföra sin äventyrliga resa.

Spelinnehåll:

* En mängd olika nivåer att utforska

* Utmanande och underhållande uppdrag

* Söta djur i nöd

* Vackra 3D-scener

* Boosters och power ups

* Möjligheten att träna Buster och lära honom olika trick

https://apps.apple.com/app/id1562328411

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tivola.hiddenanimalworld

För ytterligare information

Don Geyer VD, Jumpgate AB Telefon: 0705 – 54 73 33 E-post: don@jumpgategames.se

——————————

20.10.2021, 08:00 · Cision
Jumpgate AB: Jumpgate lanserar Wildshade 25 november 2021
Lanseringsdatum för den globala lanseringen av Wildshade har fastställts till 25 november 2021. Spelet utvecklas och förläggs av Jumpgates dotterbolag Tivola Games.

I spelet avlar spelaren fram sina drömhästar i över 40 miljoner möjliga kombinationer, utrustar hästarna individuellt med den rätta utrustningen och visar sig värdig de legendariska Wildshade-hästarna genom att vinna magiska hästkapplöpningar i en fantastisk värld full av äventyr.

Spelinnehåll:

* En mängd länder och världar att tävla i

* Avel av drömhästar i miljontals kombinationer

* Varje häst är speciell, med unika talanger och egenskaper

* Individuell utrustning, hårfärg och hårstil

* Individualiserade ryttare

https://www.tivola.de/en/apps/wildshade/

https://www.tiktok.com/@wildshadegame

https://www.facebook.com/WildshadeGame/

https://www.instagram.com/wildshadegame/

“Jag är väldigt nöjd över hur bra Wildshade har blivit och stolt över insatsen från utvecklingsteamet. Wildshade är det första spelet där Tivola har byggt en community runt spelet redan före lanseringen, vilket har fungerat väldigt bra. Den långsiktiga ambitionen med spelet är att etablera ett framgångsrikt varumärke inom hästspelsvärlden, med en lojal användarbas som vi kan hålla i gång med spännande speluppdateringar. Vi ser fram emot att fortsätta arbetet med spelet även efter lanseringen”, säger Harald Riegler, CPO Jumpgate AB.

För ytterligare information

Don Geyer VD, Jumpgate AB Telefon: 0705 – 54 73 33 E-post: don@jumpgategames.se

————————————

30.9.2021, 08:00 · Cision
Jumpgate AB: Petventures lanseras globalt
Jumpgates dotterbolag Tivola Games har lanserat Petventures globalt. Petventures är en vacker djurvårdssimulator för iOS och Android. I en egen resort i en vacker fjälldal tar spelaren hand om en tillflyktsort för en mängd tama och vilda djur. Spelet finns tillgängligt gratis på App Store https://apps.apple.com/app/id1544320618 och GooglePlay https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tivola.petventures och har en intjäningsmodell som bygger på annonser och mikrotransaktioner. Spelet har ingen åldersgräns. Utvecklingen av Petventures har skett med stöd från det tyska federala ministeriet för transport och digital infrastruktur (BMVI).I Petventures kan spelaren öppna upp tillgången till nya och ibland ovanliga djur, vinna deras förtroende och träna dem för gemensamma äventyr, som att återplantera skog eller återuppbygga dammar. Resurser som olika typer av mat från den egna trädgården eller dammen används i processen. Dessutom finns skatter att upptäcka som hjälper spelaren att expandera tillflyktsorten i dalen och göra plats för fler djur. Den lilla röda pandan Zanda från Tivolas spel My Red Panda guidar spelaren genom spelet.

Petventures är Tivolas mest ambitiösa mobilspel under de senaste tio åren och bolagets största egna produktion hittills. Med spelet höjer Tivola kvalitetsnivån markant för sin nisch inom spel om djurvård. Alla djur har en egen bakgrundshistoria och egna behov.

Spelinnehåll:

* 49 unika karaktärer – fjälldalen är ett hem för så väl vilda som tama djur.

* Spännande utmaningar – få tillgång till nya djur, vinn deras förtroende och träna dem för delade äventyr. Ta hand om dem med resurser från din trädgård eller damm. Dolda skatter väntar, som hjälper till att uppgradera fjälldalen för att göra plats för ytterligare vänner.

* Gör världen lite bättre – fjälldalen är en idealisk tillflyktsort för alla djur. Fjäll, floder och gröna ängar ger djuren frihet och allt de behöver för att vara lyckliga. Skicka djuren på expeditioner för att återskoga skogarna, återuppbygga dammarna och mycket mer.

* Lär känna djuren – varje djur har sin egen historia. Utforska mer om deras förflutna genom att knyta närmare band till dem. Både vackra och tragiska djurberättelser väntar och dokumenteras i en klippbok.

“Petventures bygger på samma utprövade koncept som våra många framgångsrika djurvårdsspel, men spelupplevelsen är betydligt mer mångfacetterad och spelet har mycket mer innehåll. Den som tyckte om HorseWorld, Pet Hotel eller My Red Panda kommer att älska Petventures”, säger Hendrik Peeters, VD Tivola Games GmbH.

För ytterligare information

Don Geyer VD, Jumpgate AB Telefon: 0705 – 54 73 33 E-post: don@jumpgategames.se


· Finwire Smallcap

Nyvald styrelseledamot köper aktier i Jumpgate

Marcus Jacobs har den 21 september köpt 200 000 aktier i spelutvecklingsbolaget Jumpgate där han i juni valdes till ny styrelseledamot. Aktierna köptes till kursen 58 öre per aktie, en affär på 116 000 kronor. Affären gjordes på Nasdaq Stockholm. Det framgår av Finansinspektionens insynsregister.

Henrik Öhlin

henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99

Nyhetsbyrån Finwire

——————

· Finwire Smallcap

Ordförande Viktor Modigh ökar sitt aktieinnehav i Jumpgate

Viktor Modigh har den 17 och 21 september genom bolaget Tiveden köpt 276 540 aktier

spelutvecklingsbolaget Jumpgate där han är styrelseordförande. Aktierna köptes till genomsnittspriset 54 öre per aktie, en affär på 150 500 kronor. Affären gjordes på Nordic SME. Det framgår av Finansinspektionens insynsregister.

Henrik Öhlin

henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99Nyhetsbyrån Finwire

Det anbefales ellers å lese saken her (i fra 03. mars 2021) og analyse av dette selskapet, og slik Aksjeanalyser.com vurderer det så er dette en grundig og god analyse gjort av selskapet her og levert av Analysguiden av Aktiespararna her fra 03. mars 2021. De hadde den gang 03/03-2021 et kursmål for GATE på SEK 1.40 – 1.80 på 12-18 mnd sikt. Selv om det har skjedd svært mye positivt rundt GATE siden den gang så er aksjen i dag rundt SEK 0.80 og Aksjeanalyser.com mener aksjen femstår som en svært interessant kjøpskandidat rundt dagens kursnivå. Her kan dere lese mye og god informasjon og tanker de deler med investorer rundt dette selskapet, Jumpgate AB (GATE), og som altså frem til nå nylig den 05/03-2021 het Three Gates AB (notert på svenske: NGM Nordic MTF og med ticker: GATE)

Three Gates AB: Analysguiden: En växande spelkoncern med mycket på horisonten

Les analysen her:

Klikk for å få tilgang til three_gates_q4_2021-03-01.pdf

Jumpgate AB (GATE), og som altså skiftet navn den 05. mars 2021 fra tidligere Three Gates AB (notert på svenske: NGM Nordic MTF og med ticker: GATE)

“Om Three Gates Three Gates AB (TG eller bolaget) är en spelkoncern bestående av den Visbybaserade spelstudion Three Gates samt majoriteten av Tivola Games, baserat i Hamburg. Bolaget grundades år 2011 och börs-noterades i september 2016 på NGM Nordic MTF. Koncernen producerar egna spel samt utvecklar spel och andra digitala produkter på uppdrag av externa företag.

Three Gates och Tivola Games har etablerade samarbeten med ett antal starka industri-partners och en utförlig produktportfölj. Bolaget verkar inter-nationellt och distribuerar sina spel globalt.En stor styrka i bolaget är den meriterade ledningen och styrelsen. VdDon Geyer har mer än 30 års erfarenhet av projekt och organisations-ledning och har ett värdefullt omfattande internationellt nätverk inom spelindustrin.

Ledningen har bred kompetens med en bakgrund inom en mängd olika roller inom spelindustrin. Inom styrelsen återfinns kompetens inom allt från finansiering till produktutveckling och erfarenhet från bland annat Rovio och deras megasuccé Angry Birds. Three Gates har en mängd spelsläpp ibagaget, där noterbara titlar i närtid är 8 to Glory och MainStream Fishing. Spelstudion har gått från att vara en studio huvudsakligen inriktad på tekniska uppdrags-jobb till att jobba med större licenser och globala samarbetspartners. 8 to Glory utvecklades tillsammans med PBR, den internationella federationen för tjurridning, och släpptes som det officiella spelet för ligan.

8 to Glory släpptes både som konsolspel och för mobilen och Three Gates samarbetade med THQ Nordic för distributionen av spelet.Bolaget har även utvecklat spelet Project Blue Book: The Game, det tillhörande spelet till drama tv-serien Project Blue Book. Serien produceras av Oscars-och Golden Globe-vinnare Robert Zemeckis, känd från bland annat Forrest Gump och Back to the Future. Serien har fått ett varmt mottagande och har blivit en av HISTORY’s högst betygsatta serier.

Efter smyglanseringar under året så har spelet nu släpptsglobalt den 20:e augusti som mobilspel på IOS och Android. Förvärvet av Tivola Games meddelades i slutet av 2019 och slutfördes i början av året. Tivola Games har en bred och etablerad spelportfölj med totalt över 100 miljoner nedladdningar,främst inom segmentet kvinnormellan18–26 år.

Tivolas spelportföljd har i dagsläget omkring 15miljoner nedladdningar årligen. Spelen befinner sig huvudsakligen inom kategorin familjespel, med titlar såsom ”Cat Hotel”, ”PetWorld 3D” och ”Horse World”. Förvärvet har kraftigt ökat Three Gates erbjudande, något som inte minst är märkbart på siffrorna i de senaste två kvartalsrapporterna.”

ABOUT Jumpgate AB (notert på svenske: NGM Nordic MTF og med ticker: GATE), tidligere Three Gates AB (GATE) som altså byttet navn nå nylig den 05/03-2021 til Jumpgate AB.

INSPIRATION
Our team is inspired by the possibilities of the gaming frontier. We are looking to innovate and push the limits of new technical opportunities as well as derive creative and original solutions. Three Gates Studios is all about creating new and innovative games that engage players and deliver memorable experiences.

TEAM
We are a group of experienced cross-disciplinary game development veterans. Before coming together in 2011 to focus on creating great games our team members have worked on a variety of projects from AAA games and large scale simulations to 3D visualization and animated films.

MISSION
The mission of Three Gates Studios is to conceive, develop and produce high quality core gaming entertainment experiences that players cherish and distribute them in a variety of revenue models on a global scale.

Her er videre noen nyttige linker for mer informasjon rundt selskapet, Jumpgate AB (GATE), tidligere: Three Gates AB (notert på svenske: NGM Nordic MTF og med ticker: GATE), og slik som: aksjekurs, nyheter om selskapet, finansiell informasjon, Nøkkeltall, Regnskap, finanskalender, resultatrapporter mv.

Hjemmeside   Investor Relations   Børs og aksjekurs  Morningstar

[Oppdatert analyse den, 18.01.2022]:

Teknisk Analyse av Jumpgate AB (ticker: GATE og notert på svenske: NGM Nordic MTF og med ticker: GATE)

Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere igjen på Jumpgate AB (GATE), og som er en av Aksjeanalyser.com sine klare favorittaksjer i Sverige.

Jumpgate (GATE) er kanskje den mest spennende aksjen i Sverige slik Aksjeanalyser.com vurderer det, og derfor har undertegnede selv kjøpt ‘mye’ aksjer i GATE.

Aksjen viser veldig klare tegn til å være i ferd med å etablere en bunnformasjon her nå, og aksjen finner solid støtte rundt dagens kursnivå (jf. charts nedenfor).

Ulike momentum-indikatorer som RSI og MACD signaliserer at en ny vending opp for aksjen trolig er veldig nært forestående.

Det er positiv volumbalanse i aksjen med økende volum ved kursoppgang og fallende volum ved korreksjoner.

Dette er med og forsterker det samlede positive tekniske bildet for aksjen.

Aksjeanalyser.com har svært stor tro på selskapets ledelse og styre og jobben de og ikke minst jobben spillutviklere osv gjør i selskapet her.

Aksjeanalyser.com ser en svært positiv utvikling for selskapet og aksjen fremover, og det både basert på fundamental og teknisk analyse.

Senest i går, 17/01-2022, kom selskapet med svært positive nyheter rundt det nylig lanserte spillet Wildshade og som de skriver så bidrar dette allerede til betydelige inntekter og har allerede kort tid etter lansering blitt det selskapet som gir mest inntekter til selskapet.

Selskapet leverer nye lanseringer av svært interessante og gode spill på nærmest løpende bånd nå og dette lover veldig bra for inntekter fremover.

Selskapet er stort sett veldig godt i rute med sine lanseringer av spill og det er veldig bra og ikke noe som alltid er like vanlig i gaming industrien og hvor utsettelser og utsettelser ofte kan skje, men selskapet jobber helt tydelig veldig bra med utvikling av nye spill.

Potensialet for GATE-aksjen vurderes til å kunne være rundt SEK 1.20 på helt kort sikt (jf. chart), og deretter om SEK 1.20 -nivået brytes så utløses et nytt svært kraftig teknisk kjøpssignal og som kan fort føre aksjen opp mot SEK 3.50.

Ved et brudd over SEK 3.50 så vil aksjen kunne stige helt opp mot SEK 13.00 som da vil være neste tekniske motstandsnivå av større betydning (jf. chart).

Det kan gjerne høres voldsomt ut med at aksjen kan ha potensiale opp mot SEK 13.00, men Aksjeanalyser.com tror Jumpgate vil få svært sterk vekst i inntekter og resultater fremover og ser det som fullt mulig at aksjen kan mangedobles og kanskje kan stige helt opp mot SEK 10-13 på 2-3 års sikt.

Basert på det samlede positive tekniske bildet for GATE-aksjen og det fundamentale rundt selskapet så vurderer Aksjeanalyser.com GATE som en svært ineressant kjøpskandidat rundt dagens kursnivå.

Aksjeanalyser.com tror aksjen snart kan være i både SEK 1.40 og gjerne opp mot SEK 4.00 i løpet av relativt kort tid.

Det skal til slutt nevnes at undertegnede (Bjørn Inge Pettersen) selv eier aksjer i Jumpgate AB (GATE).

Teknisk Analyse av Jumpgate AB (ticker: GATE og notert på svenske: NGM Nordic MTF og med ticker: GATE):