Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Beskyttet: Til informasjon for VIP medlemmer. På mandag så tas det inn en ny aksje i modellporteføljen, og Aksjeanalyser.com har truffet klokkerent tidligere i denne aksjen. Aksjeanalyser.com mener aksjen nå etter seneste korreksjon er svært interessant igjen for kjøp og ser et betydelig potensiale for denne aksjen. Aksjeanalyser.com er heller ikke alene om å se et stort potensiale for denne aksjen.

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: