Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Beskyttet: Aksjeanalyser.com har denne aksjen som sin favoritt på Oslo Børs til å kunne flerdobles i løpet av 2022. Selskapet uttalte nylig omsetningsmål fra 2023, og som er en tredobling av inntektene i forhold til 2021. Så lykkes selskapet å nå sine mål her så kan denne aksjen lett flerdobles fra dagens kursnivå. Aksjemarkedet priser selskaper og aksjer på utsikter fremover så Aksjeanalyser.com tror denne aksjen kan bli blant kursvinnerne på Oslo Børs i 2022 og at aksjen har potensiale for å kunne flerdobles i løpet av året. Selskapet er slik Aksjeanalyser.com vurderer det svært lavt priset på dagens kursnivå, og mener at eneste grunnen til at aksjen ikke flyr høyt er at den er lite analysert og har lite fokus blant investorer. Aksjeanalyser.com tror dette vil kunne endre seg i løpet av kort tid, og tror aksjen da vil kunne ‘ta av’.

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: