Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Aksjeanalyser.com vil få ønske dere kjære snille alle medlemmer og følgere en riktig fin og God Jul og Godt nytt år! Aksjeanalyser.com kommer sterkt tilbake fra nyttår og ser frem i mot å levere videre gode analysetjenester til alle sine medlemmer og følgere, og som har fulgt Aksjeanalyser.com i mange år!

Hei kjære medlemmer og følgere av Aksjeanalyser.com,

Ja nå nærmer det seg Jul her og Aksjeanalyser.com og undertegnede vil få benytte anledningen til å få ønske dere alle en riktig fin og God Jul og Godt nytt år!

Aksjeanalyser.com kommer sterkt tilbake fra nyttår og ser frem i mot å levere videre gode analysetjenester til alle sine medlemmer og følgere, og som har fulgt Aksjeanalyser.com i mange år!

Riktig fin og God Jul til dere kjære snille alle sammen og riktig Godt nytt År!

Mvh

Bjørn Inge Pettersen

Aksjeanalyser.com

%d bloggere liker dette: