Hei kjære VIP medlemmer og følgere av Aksjeanalyser.com,

Det vil nå i dag og dagene som kommer komme saker rundt Aksjeanalyser.com sine fire kandidater til å kunne bli nyttårsraketter på Oslo Børs i år.

Dette er også selskaper og aksjer som Aksjeanalyser.com har svært stor tro på fremover både på kort og lengre sikt. Flere av selskapene og aksjene har Aksjeanalyser.com hatt flere analyser av tidligere og Aksjeanalyser.com er like positiv som før til disse selskapene og aksjene og ser et betydelig potensiale for dem.

Først her i dag så har Aksjeanalyser.com sett på Induct (INDCT) og som nå nylig den 30. november hadde oppstart for bruk av Induct i NHS England.

Induct kunne i en børsmelding 18. november informere om at oppstart for bruk av Induct sin plattform for håndtering av pasienter med alvorlig astma ved Portsmouth Hospital University NHS Trust var satt til 30. november 2021.

Portsmouth Hospital University NHS Trust er et spesialistsenter for alvorlig astma, og fungerer som en hub i et nettverk av sykehus i regionen. For ytterligere informasjon om prosjektet anbefales å lese/se presentasjon (pdf og video) fra 10. november 2021 på https://www.web.induct.net/investor-relations

«Vi er veldig stolte av å levere en fremtidsrettet og innovativ løsning for håndtering av pasienter og pasientinformasjon for verdens største helsevesen» sa Alf Martin Johansen, CEO in Induct. «Forprosjektet har vist at pasienter vil få bedre oppfølging og behandling samtidig som helsevesenet vil spare penger og ressurser» fortsetter Johansen.

Gjennomsnittlig eCPM for England har i perioden januar til oktober 2021 vært NOK 21,69, mens den var NOK 26,25 i oktober 2021.

I nevnte presentasjon ovenfor her fra den 10. november (og som anbefales å lese eller se på video) så skriver selskapet blant annet:

«Our patient management system will replace the current patient management database, meaning that all actions and activities will take place in our platform. To illustrate potential earnings – based on the current eCPM (earnings per 1000 ads viewed), 1000 NHS users would generate approximately 9 MNOK in annual revenues.

Our partner hospital in the NHS, Portsmouth Hospitals University NHS Trust, is very excited about the system and we at Induct are very proud to delivering a state-of-the-art patient management system to one of the largest health care organizations in the world – helping them deliver better care, more efficiently.

Digital eco-system platforms for governmental organizations and networks are high on the agenda in Norway. The aim is to offer citizens seamless services, regardless of which governmental organization is involved. Induct is the only platform on the market that offer portfolio management at both an organizational level and network level. Several eco-system implementations will start in Q4 2021 and Q1 2022.«

Selskapet skriver videre i sin oppdatering den 11. november 2021:

«Induct has received acceptance from 100% of the shareholders of OSINT Analytics AS for the purchase of the company. OSINT stands for Open Source Intelligence, which means collecting information from available sources online. This includes data mining, various crawling techniques, data extraction, data washing, analysis and more. The crawler and search technology OSINT has developed to collect and structure unstructured data is a perfect match with our current Induct platform. In addition, OSINT has created two out of the box product offerings, which we are looking forward to commercializing with our ad-based revenue model at a global scale.

The first product to globalize is the grant search portal – Tilskuddsportalen – where we will index grants from several large countries. We will provide a grant search portal where the user can find both local and global grants that are applicable for their organization. It will take about 2 months to index and add a new country to the grant search portal. In Norway, this portal has about 25,000 active users per year and subscription based revenues of 8 MNOK yearly. In addition to expanding the geographic reach of the grant search portal, we can also expand by including new types of grants – like scholarships and research grants. To illustrate potential earnings, we will generate approximately 84 MNOK in yearly ad revenues if 5,5 million users use the portal for 20 minutes every month.

Another out of the box product is the news scanner technology that allows organizations and individuals to monitor the appearance of key words in news and media sources. This is very useful for staying on top of trends and being informed of what is written about you / your company.

OSINTs open access database and search engine is a wild card with huge potential. The search engine has the potential to revolutionize how researchers, librarians, scientists, students, and knowledge workers search for scientific articles, information, and data.

We have several projects where OSINTs technology, experience and expertise will be used to create state-of-the-art solutions. Combining our technical resources will speed up development, however, we could deliver faster and generate more revenue with increased capacity.»

Teknisk Analyse av Induct AS (ticker på Euronext Growth Oslo: INDCT):

Induct AS er en forretningsprogramvareutvikler for sosial innovasjon i bedriftene med internasjonal tilstedeværelse på 5 kontinenter. Deres hovedvirksomhet er webplattformer som blir brukt av bedrifter og offentlige virksomheter.

Induct kom på børs helt i begynnelsen av 2016 og fikk en tøff start de første årene på børs (jf. chart), men så er det siden begynnelsen av 2020 etablert en positiv trend for aksjen, og aksjen har brutt ut av den fallende trenden den var de første årene på børs.

Videre så er det etablert en stor omvendt hode-skulder formasjon og hvor et brudd over NOK 13.00-nivået vil utløse et kraftig teknisk kjøpssignal for aksjen.

Potensialet for aksjen vurderes til å være opp mot NOK 20.00 – 30.00 og det gjerne i løpet av de neste 3-6 måneder.

Ulike momentum-indikatorer som RSI og Stochastics signaliserer at aksjen er oversolgt og at en ny vending opp for aksjen gjerne er nært forestående.

Videre så har Aksjeanalyser.com sin egen tekniske og kvantitative analysemodell, SignalListen, utløst kjøpssignal for aksjen.

Aksjen finner ellers støtte nå rundt både 50-dagers og 200-dagers glidende gjennomsnitt.

Det samlede tekniske bildet for Induct-aksjen er altså positivt og indikerer et betydelig potensiale for aksjen, og som Aksjeanalyser.com vurderer at har potensiale til å kunne stige opp mot NOK 20.00 – 30.00 i løpet av gjerne bare de neste 3-6 måneder.

Aksjeanalyser.com tror Induct kan komme til å vise en sterk vekst kvartal for kvartal fremover og selskapet kunne i tredje kvartal 2021 vise til inntekter på NOK 5.0 millioner mot NOK 2.9 millioner i tredje kvartal 2020.

Her litt fra 3. kvartal 2021 rapporten:

Highlights
• Total revenues increased from NOK 2,9 million in Q3 2020 to NOK 5,0 million in Q3
2021, whereas platform revenues increased from NOK 1,8 million in Q3 2020 to NOK
4,1 million in Q3 2021. The numbers for Q3 2021 includes OSINT Analytics AS.
• Global eCPM (revenue for 1000 shown ads) of NOK 11,08 in Q3 2021 – with variance
between NOK 0,82 and NOK 24,49 from lowest to highest paid market
• Positive EBITDA of NOK 1,6 million in Q3 2021, an increase from NOK 0,9 million in Q3
2020
• Gross Margin of 96,4 % for platform revenues in Q3 2021
• Ad revenues generated from 28 countries in Q3 2021, and ad revenues are generated
in 44 countries so far in 2021
• The project for creating a digital eco-system for governmental organizations in
Norway started in Q3 2021
• The NHS care pathway project is on track to go live with real patient data in Q4 2021

Ellers så nevnes det at undertegnede (Bjørn Inge Pettersen) selv eier et betydelig antall aksjer i Induct (INDCT).

Det som eventuelt vil kunne endre det i dag positive tekniske bildet for Induct-aksjen vil være om den skulle få et etablert brudd ned under et viktig teknisk støttenivå rundt NOK 7.00.

Teknisk Analyse av Induct AS (ticker på Euronext Growth Oslo: INDCT):

Det anbefales også å lese selskapspresentasjonen eller se vidoen fra selskapet fra den 11. november 2021, og som dere finner her:

ttps://www.web.induct.net/financial-reports

For mer informasjon om selskapet se selskapets hjemmesider her:

https://www.web.induct.net/

https://www.web.induct.net/investor-relations

https://www.web.induct.net/financial-reports

https://www.web.induct.net/financial-calendar