Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Beskyttet: Til informasjon for VIP medlemmer rundt Aksjeanalyser.com sine tanker om fire mulige nyttårsraketter på Oslo Børs. VIP medlemmer kan nå i løpet av dagen lese mer om disse fire aksjer i en egen sak litt senere i dag. To av disse fire aksjene som er blant Aksjeanalyser.com sine favoritter for å kunne bli blant årets nyttårsraketter på Oslo Børs er Aega (AEGA) og Induct (INDCT).

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: