Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Beskyttet: Hei kjære alle VIP medlemmer og følgere av Aksjeanalyser.com. Det jobbes nå med en sak rundt det som Aksjeanalyser.com tror kan bli blant årets ‘Nyttårsraketter’ på Oslo Børs i år. Denne saken vil komme enten i løpet av dagen i dag eller i morgen, og først for VIP medlemmer av Aksjeanalyser.com. En av aksjene som Aksjeanalyser.com tror kan bli en av nyttårsrakettene i år er Aega (AEGA). Aksjen har falt cirka 60 prosent i 2021 og finner betydelig teknisk støtte rundt dagens kursnivå. Aksjen oppfyller de fleste statistiske ‘kriterier’ for å kunne bli en ordentlig nyttårsrakett. Aksjeanalyser.com vil også komme med tre andre aksjer som tror at kan bli blant årets ‘Nyttårsraketter’ på Oslo Børs i år.

Beskyttet: Hei kjære alle VIP medlemmer og følgere av Aksjeanalyser.com. Det jobbes nå med en sak rundt det som Aksjeanalyser.com tror kan bli blant årets ‘Nyttårsraketter’ på Oslo Børs i år. Denne saken vil komme enten i løpet av dagen i dag eller i morgen, og først for VIP medlemmer av Aksjeanalyser.com. En av aksjene som Aksjeanalyser.com tror kan bli en av nyttårsrakettene i år er Aega (AEGA). Aksjen har falt cirka 60 prosent i 2021 og finner betydelig teknisk støtte rundt dagens kursnivå. Aksjen oppfyller de fleste statistiske ‘kriterier’ for å kunne bli en ordentlig nyttårsrakett. Aksjeanalyser.com vil også komme med tre andre aksjer som tror at kan bli blant årets ‘Nyttårsraketter’ på Oslo Børs i år.

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: