Beskyttet: Hei kjære alle VIP medlemmer og følgere av Aksjeanalyser.com. Det jobbes nå med en sak rundt det som Aksjeanalyser.com tror kan bli blant årets ‘Nyttårsraketter’ på Oslo Børs i år. Denne saken vil komme enten i løpet av dagen i dag eller i morgen, og først for VIP medlemmer av Aksjeanalyser.com. En av aksjene som Aksjeanalyser.com tror kan bli en av nyttårsrakettene i år er Aega (AEGA). Aksjen har falt cirka 60 prosent i 2021 og finner betydelig teknisk støtte rundt dagens kursnivå. Aksjen oppfyller de fleste statistiske ‘kriterier’ for å kunne bli en ordentlig nyttårsrakett. Aksjeanalyser.com vil også komme med tre andre aksjer som tror at kan bli blant årets ‘Nyttårsraketter’ på Oslo Børs i år.

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: