Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Hei igjen kjære alle VIP medlemmer og følgere av Aksjeanalyser.com. Jeg vil få ønske dere alle en riktig fin og God Helg kjære alle sammen! Ta godt vare på dere selv og hverandre, og ønsker dere alle alt godt og en riktig fin og God Helg!

Hei kjære alle medlemmer og følgere av Aksjeanalyser.com i mange år,

Ønsker dere alle en riktig fin og God Helg!

Ta godt vare på dere selv og hverandre! ..som alltid..

Livet byr i blant på sine utfordringer, for dere og for meg og for oss alle, slik er dette livet…

Det beste vi alle kan gjøre er å ta en dag om gangen, positive tanker så godt det bare går, og kjempe på og prøve så godt vi klarer hver og en av oss i våre liv, og mer kan ikke vi gjøre eller noen forlange av oss…

En dag om gangen og positive tanker så godt det bare går!!

Riktig fin og God Helg kjære snille dere alle sammen, VIP medlemmer og følgere av Aksjeanalyser.com i mange mange år! Tusen takk!

Mvh

Bjørn Inge Pettersen

Aksjeanalyser.com

%d bloggere liker dette: