Hei igjen ja kjære snille dere alle VIP medlemmer og følgere av Aksjeanalyser.com,

Ja jammen meg har det vel ikke blitt helg igjen her, og selveste lørdagen her i dag, så da må dere selvfølgelig få litt God Helg underholdning igjen her i fra Aksjeanalyser.com og meg Bjørn Inge Pettersen.

Denne helgen blir det litt personlig og jeg håper det er i orden for dere alle.

Livet har for meg og som for veldig mange andre bydd på og gitt sine utfordringer ,og det har vært tøft og vanskelig, men man kan ikke annet enn å kjempe på så godt man kan og klarer.

En dag om gangen og positive tanker så godt det bare går.

Ja det blir som sagt litt personlig her i dag og hva gjelder utvalgt tekst og musikk her denne helgen. Håper virkelig det er i orden for dere alle kjære VIP medlemmer og følgere av Aksjeanalyser.com

Så håper jeg i hvert fall en del av dere vil finne musikk dere liker her og selv om det blir av det litt personlige slaget musikkvalg her i dag. Så lover jeg litt mer variert musikk og underholdning fremover.

Riktig fin og God Helg til dere kjære snille alle sammen VIP medlemmer og følgere av Aksjeanalyser.com!


Hvem er Jesus?

Det stilles utallige spørsmål om Gud: “Er Gud virkelig? Er det vi hører om han sant?” Og «hva har Gud med livet mitt å gjøre?» bare for å nevne noen.

Bibelen svarer kanskje ikke på alle spørsmålene vi har, og et spørsmål leder ofte til et annet, men ett område er Bibelen veldig tydelig på, nemlig i spørsmålet om hvem Jesus er.

C. S. Lewis, en kjent kristen forfatter skrev følgende om Jesus: «Enten var og er denne mannen Guds sønn, eller så var han gal eller noe enda verre. Du kan slå han i hodet med at han var en idiot, du kan spytte på han og drepe ham som en demon, eller du kan falle ned for føttene hans og kalle han Herre og Gud. Men la oss ikke komme med noe nedlatende tullprat om at han var en stor menneskelig morallærer. Han har ikke gitt oss det alternativet, det var aldri hans hensikt.

Jesus berømmer apostelen Peters bekjennelse av ham som «Messias, den levende Guds sønn», fordi Jesus visste at den han er – og kan være for oss – har kraft til å forandre livene våre. Jesus er helt unik fordi to verdener møtes i ham: himmelen og jorden, det guddommelige og det menneskelige.

Ja, hans navn er navnet over alle navn, og hans evne til å skape myriader av stjerner, stille stormer og gjøre mirakler, kan ikke sammenlignes med noen andre. Samtidig er han også mennesket Jesus, en personlig venn som vet hva vi går igjennom og som bryr seg om oss. Det er derfor Bibelen kaller han «Immanuel», Gud med oss.


Så ønsker Aksjeanalyser.com og jeg, Bjørn Inge Pettersen, dere kjære snille alle sammen både VIP medlemmer og andre følgere av Aksjeanalyser.com, en riktig så fin og God Helg videre! Gud med oss!

Da ønsker Aksjeanalyser.com og undertegnede, Bjørn Inge Pettersen, dere kjære snille alle sammen en riktig fin og God Helg videre! Gud med oss!

Mvh

Bjørn Inge Pettersen

Aksjeanalyser.com