Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Beskyttet: Til informasjon for VIP medlemmer hos Aksjeanalyser.com Aksjeanalyser.com ser spent frem til Q3 fra Jumpgate AB (GATE) den 18. november 2021. Slik som nevnt i analyse av GATE så ser Aksjeanalyser.com et betydelig potensiale for GATE-aksjen både på kort og mellomlang sikt. Aksjen har potensiale for å flerdobles i løpet av kort tid slik Aksjeanalyser.com vurderer det.

Beskyttet: Til informasjon for VIP medlemmer hos Aksjeanalyser.com Aksjeanalyser.com ser spent frem til Q3 fra Jumpgate AB (GATE) den 18. november 2021. Slik som nevnt i analyse av GATE så ser Aksjeanalyser.com et betydelig potensiale for GATE-aksjen både på kort og mellomlang sikt. Aksjen har potensiale for å flerdobles i løpet av kort tid slik Aksjeanalyser.com vurderer det.

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: