Beskyttet: Til informasjon for VIP medlemmer hos Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser tror det nå kan være nært forestående nytt bud på det som kanskje er blant Oslo Børs sine største oppkjøpskandidater, Q-Free ASA (QFR). Videre så tror Aksjeanalyser.com at nye store kontrakter nå kan være nært forestående, og det har vært en del forskyvninger i kontrakter på grunn av koronapandemien men nå løsner ting opp her og Aksjeanalyser.com tror på en positiv nyhetsstrøm fremover fra sin største favorittaksje på Oslo Børs, Q-Free ASA (QFR). Slik som nevnt i seneste analyse av Q-Free ASA (QFR) så tror Aksjeanalyser.com på en kraftig reprising av dette svært spennende og interessante selskapet og ser en oppgang for aksjen på 100-200 prosent i løpet av kort tid nå.

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: