Beskyttet: Informasjon til VIP medlemmer i forbindelse med neste uke ‘Ukens Aksjeanalyser’. Aksjeanalyser.com vil her komme med analyse av en av de ‘utbombede’ aksjene og store selskapene innenfor fornybar energi sektoren. Scatec ASA (ticker på Oslo Børs: SCATC), og hvor Equnior (EQNR) eier ca 13 prosent av aksjene i selskapet. Aksjen har falt kraftig, og kan nå være ved et svært gunstig nivå å kjøpe aksjen ved. Det samlede tekniske bildet for aksjen indikerer betydelig teknisk støtte for aksjen rundt dette nivået aksjen er ved nå, og en bunn kan gjerne bli rundt dagens nivå for denne aksjen. Det kom nå i forrige uke en oppgradering av selskapet og aksjen fra et av de store meglerhusene og som også øyner betydelig oppside nå for denne aksjen. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com og som VIP medlem får du alltid alt av analyser hos Aksjeanalyser.com FØR andre får tilgang til noen av analysene. Så benytt deg av supertilbud NÅ med hele 40% rabatt på 12 måneder VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com! Fornyer du ditt VIP medlemskap så får du naturligvis lagt til 12 mnd ekstra medlemsperiode fra slutten av gjeldende medlemskap.

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: