Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Beskyttet: NYHET! Her kommer andre utgaven av ‘Ukens Aksjeanalyser’ fra Aksjeanalyser.com. En av aksjene som Aksjeanalyser.com har sett nærmere på her i dag er Awilco LNG ASA (ALNG). Aksjeanalyser.com sine medlemmer kunne allerede onsdag 08. september lese om Awilco LNG (ALNG) hos Aksjeanalyser.com og at ser et svært stort potensiale for denne aksjen både på helt kort sikt og på mellomlang sikt. Aksjen har alle forutsetninger for å kunne flerdobles gjerne i løpet av bare de neste måneder slik Aksjeanalyser.com vurderer det. Andre eksperter på LNG-markedet mener at det kan bli bonanza for LNG-ratene i tiden fremover nå og som kan gi kraftig kursoppgang for ALNG-aksjen. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com! NB! I dag er siste frist for å få 50 prosent rabatt på 12 måneder VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com. Så benytte deg av dette supertilbudet i dag og få hele 50 prosent rabatt, og det enten du kjøper nytt eller fornyer VIP medlemskap. Fornyer du VIP medlemskap så får du naturligvis lagt til 12 måneder videre VIP medlemskap fra utgangen av nåværende medlemskap.

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: