Beskyttet: Nyhet fra Aksjeanalyser.com! Fra og med neste uke (mandag 06. sept.) så vil Aksjeanalyser.com komme med ‘Ukens Aksjeanalyser’, og hvor det hver uke vil bli ukentlig analyser av tre utvalgte aksjer som Aksjeanalyser.com finner spesielt interessante på kort og mellomlang sikt. Nå til uken så vil Aqua Bio Technology (ABT) bli en av disse tre utvalgte aksjene i første ‘Ukens Aksjeanalyser’ her i fra Aksjeanalyser.com. ‘Ukens Aksjeanalyser’ vil selvfølgelig kun være tilgjengelig først for VIP medlemmer hos Aksjeanalyser.com og som vil få informasjon om kommende ukes ‘Ukens Aksjeanalyser’ på fredager rundt kl 12. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com! Nå kan du frem t.o.m. mandag 06/09-2021 få hele 50% rabatt på 12 måneder VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com! Så bestill eller fornye ditt VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com i dag!

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: