Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Beskyttet: Det har nå i dag kl 11.17 kommet nye svært positive nyheter fra en av Aksjeanalyser.com sine største favorittaksjer på Oslo Børs, Aqua Bio Technology (ABT). Aksjeanalyser.com ser en oppside for ABT-aksjen på 100-150 prosent og det gjerne i løpet av svært kort tid nå. Det vil komme en oppdatert analyse av Aqua Bio Technology (ABT) til uken i Aksjeanalyser.com sin nye tjeneste ‘Ukens Aksjeanalyser’. VIP medlemmer hos Aksjeanalyser.com vil alltid få tilgang før andre til analyser mv hos Aksjeanalyser, og nå kan du frem t.o.m. mandag 06. september få hele 50% rabatt på 12 måneder VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com! Så fornye eller tegne ditt 12 måneder VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com nå!

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: