Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Det har i dag (mandag 30/08 kl 14.45) kommet svært positive nyheter igjen fra en av Aksjeanalyser.com sine største favorittaksjer på Oslo Børs, Aqua Bio Technology (ABT). First order from Cosmed Beauty AS confirmed. Aqua Bio Technology ASA (ABT) entered into a distribution agreement in Q1 2021 – with Cosmed Beauty AS in Norway, for distribution of the skincare series Moana Skincare. Cosmed Beauty AS has shown continuous growth in the market and has established a distribution model that covers about approx. 900 stores. Ellers så til informasjon så er Aksjeanalyser.com med undertegnede (Bjørn Inge Pettersen) blant de største aksjonærer i Aqua Bio Technology (ABT) og med cirka 150.000 aksjer i ABT.

Hei igjen kjære VIP medlemmer og følgere av Aksjeanalyser.com,

Slik som nevnt tidligere så venter Aksjeanalyser en positiv nyhetsstrøm fra Aqua Bio Technology (ticker på Oslo Børs: ABT) fremover.

Nå nettopp, mandag 30/08-2021 kl 14.45, kom følgende nyhet fra selskapet:

Aqua Bio Technology ASA: First order from Cosmed Beauty AS confirmed

30.8.2021 14:40:42 CEST | Aqua Bio Technology ASA | Non-regulatory press releases

På fredag 27/08-2021 kom det også svært positive nyheter fra Aqua Bio Technology (ABT) og som dere kan lese mer om her…

Les gjerne også seneste analyse av Aqua Bio Technology (ABT) hos Aksjeanalyser.com her:

«Aksjeanalyser.com har sett nærmere igjen på en av sine to største favorittaksjer på Oslo Børs. Her følger en oppdatert analysesak rundt Aqua Bio Technology (ABT), og som Aksjeanalyser.com og undertegnede ser et veldig stort potensiale for både på kort sikt og på lengre sikt.»

Ellers så til informasjon så er Aksjeanalyser.com med undertegnede (Bjørn Inge Pettersen) blant de største aksjonærer i Aqua Bio Technology (ABT) og med cirka 150.000 aksjer i ABT, og slik det fremkommer av selskapets hjemmesider og der oversikt over selskapets 20 største aksjonærer som dere finner her…

Mvh

Bjørn Inge Pettersen

%d bloggere liker dette: