Hei kjære alle VIP medlemmer og følgere av Aksjeanalyser.com,

Slik som nevnt i nylig saker og analyser hos Aksjeanalyser.com, så har Aksjeanalyser.com veldig stor tro på at et nytt bud er veldig nært forestående på Q-Free (QFR) og da tror Aksjeanalyser.com det kommer i fra det gigantiske internasjonale konsernet Siemenes og når de gjør i disse dager samme endringer i sin forretningsmodell som Q-Free gjør nå, og Siemens sin divisjon ‘Road’ skal etter hva Aksjeanalyser.com har all grunn til å tro bli en av storsatsingene fremover for Siemens.

Da er et oppkjøp av Q-Free ASA (QFR) helt perfekt for Siemens og da Q-Free i dag er markedsleder i Europa på akkurat det samme som Siemens med sin divisjon og forretningsområdet ‘Road’ leverer av produkter og tjenester.

Det anbefales på det sterkeste å lese grundig og nøye gjennom alt av informasjon både hos Siemens og deres ‘Road’ divisjon og rundt Q-Free og deres virksomhet. Dere finner linker til informasjon rundt dem begge litt nedenfor i saken her.

Da vil dere nok forstå hva Aksjeanalyser.com prøver å informere dere alle om her rundt Siemens + Q-Free.

Det understrekes at Aksjeanalyser.com og undertegnede kan ikke si noe sikkert om børs og aksjer, slik ei heller noen andre kan, men Aksjeanalyser.com og undertegnede prøver å dele informasjon og levere gode analyser så godt kan her med dere alle medlemmer og følgere.

Hvis dere leser på sakene i linkene nedenfor her om Siemens og deres divisjon som driver omtrent i akkurat samme segment og bransje som Q-Free (som er markedsleder i Europa på disse områdene i dag).

Så vil dere alle forstå at skal Siemens nå satse stort her (og som har kommet Aksjeanalyser.com til informasjon) ja så er det svært interessant å sluke Q-Free og da er Siemens størst i Europa i dette segmentet og bransjen her.

Får Siemens kjøpt opp Q-Free til NOK 18-23 per aksje så er det en veldig god og hyggelig pris, og som Aksjeanalyser.com skriver om i senest i dag i oppdatert analyse av Q-Free så ser Aksjeanalyser.com, og helt uavhengig av bud eller ikke bud på Q-Free, aksjen opp mot NOK 30 i løpet av bare 2021.

Dere kan lese oppdaterte analysesaken rundt Q-Free fra Aksjeanalyser.com her i dag 21/07-2021 her..

Så slik Aksjeanalyser.com og undertegnede vurderer det så er det veldig godt mulig at det nå om kort tid kommer et bud fra Siemens på Q-Free ASA (QFR).

Les gjerne mer rundt både Simenens sine aktiviteter og drift i segmentet og bransjen her…

og her les gjerne mer om Q-Free ASA og deres aktivititer og drift i segmentet og bransjen her…

Aksjeanalyser.com og undertegnede tror det er mer sannsynlig med et slikt bud, enn et nytt bud fra ‘amerikanerne’ som nå nylig gav bud på NOK 14.40 per aksje for Q-Free ASA (QFR), og da med da oppgjør 40% kontant og 60% i aksjer i kjøpende selskap.

Videre så anbefales det på det sterkeste å lese grundig og nøye gjennom ganske nylige saken fra Siemens her, og da skjønner dere alle at Siemens går i disse dager og tider gjennom samme omstilling i sin forretningsmodell, og det også for sin ‘Road’ virksomhet, og slik Q-Free gjør med sin virksomhet.

Så hvis dere legger sammen to og to så får dere gjerne dere også fire og slik som Aksjeanalyser.com og undertegnede har gjort.

Siemens to accelerate high-value growth as a focused technology company

https://press.siemens.com/global/en/pressrelease/siemens-accelerate-high-value-growth-focused-technology-company

Så må hver og en av dere kjære alle VIP medlemmer og følgere av Aksjeanalyser.com selvfølgelig gjøre deres egne vurderinger og investeringsbeslutninger, enten det gjelder Q-Free eller andre aksjer.

Aksjeanalyser.com og undertegnede prøver å levere så gode analyser og informasjon til dere alle som mulig her.

Riktig fin og God Sommer videre til dere alle sammen! 🙂

Med vennlig hilsen,

Bjørn Inge Pettersen

Aksjeanalyser.com