Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Beskyttet: Kjære alle VIP medlemmer og følgere av Aksjeanalyser.com. Til informasjon så vil det i morgen komme (naturligvis først for VIP medlemmer av Aksjeanalyser.com) men senere åpent også for andre å lese, oppdaterte tekniske analyser og kommentarer rundt Aksjeanalyser.com og undertegnede sine to største favorittaksjer på Oslo Børs, Q-Free (QFR) og Aqua Bio Technology (ABT). Aksjeanalyser.com og undertegnede er selv tungt investert via aksjer og opsjoner i begge selskaper og mener begge disse aksjene nå er ved svært gunstige nivåer å kjøpe aksjene eller øke beholdningen i aksjene ved her på disse nivåene. Aksjeanalyser.com og undertegnede ser veldig gode muligheter for en dobling på kort sikt for begge disse aksjene. Så til informasjon så vil det komme oppdatert sak og analyser av disse to selskapene og aksjene her hos Aksjeanalyser i morgen, onsdag 21/07.

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: