Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Beskyttet: Hei kjære VIP medlemmer hos Aksjeanalyser.com. Her litt kommentarer rundt det tekniske bildet for de to største favorittaksjene til Aksjeanalyser.com og undertegnede på Oslo Børs, og som er hhv Aqua Bio Technology (ABT) og Q-Free (QFR). Aksjeanalyser.com og undertegnede ser et stort potensiale både på helt kort sikt og på mellomlang sikt for begge disse selskapene og aksjene. ABT-aksjen sees opp til rundt NOK 40 i løpet av kort tid nå, og QFR-aksjen ventes å veldig snart bryte over NOK 11-nivået og da utløses et svært kraftig og positivt teknisk kjøpssignal og aksjen møter da lite teknisk motstand videre oppover. Det ble utløst svært positive tekniske signaler for QFR-aksjen etter i går torsdag 15/07. Dette fra bullish hammer reversal signal og det rundt støttenivået ved 50 dager glidende gjennomsnitt, og videre så skjedde dette på økende volum i tillegg til tidligere volum. Dette gir svært positive tekniske signaler for QFR-aksjen og sist det kom tilsvarende signal for QFR-aksjen så steg aksjen kraftig i dagene etter (jf. chart i saken her). Aksjeanalyser.com og undertegnede har også stor tro på at et nytt bud på Q-Free (QFR) kan være veldig nært forestående. Dette til informasjon og slik Aksjeanalyser.com og undertegnede vurderer disse to selskapene og aksjene, og som er de to klare favorittaksjene på Oslo Børs her hos Aksjeanalyser.com og undertegnede. Til informasjon så er undertegnede (Bjørn Inge Pettersen) selv tungt investert og eksponert i begge disse to selskapene og aksjene via aksjer og opsjoner.

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: