Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Beskyttet: Hei kjære VIP medlemmer hos Aksjeanalyser.com. Her bare litt informasjon til dere alle rundt mine egne posisjoner i Q-Free og i forbindelse med opsjoner. Dette til informasjon for dere VIP medlemmer. Aksjeanalyser.com og undertegnede har som nevnt i seneste analyse av Q-Free (QFR) at ser et nært forestående nytt bud på selskapet, og mener videre at aksjen har svært stort potensiale helt uavhengig av et nytt bud, og det både på helt kort og mellomlang sikt. Aksjeanalyser.com og undertegnede ser QFR aksjen opp mot 30 kroner innen nyttår, og opp mot NOK 18-23 på kort sikt.

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: