Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Beskyttet: Viktig informsjon til dere alle VIP medlemmer hos Aksjeanalyser.com og ifm undertegnede (Bjørn Inge Pettersen) sine aksjer i ABT. Jeg kommer til å ØKE fra i dag 208.000 aksjer til rundt 300.000 aksjer nå og via opsjoner. Så her bare litt forklaring rundt tekniske ting rundt opsjonsinnløsning og leveringstid av aksjer fra utstedere av opsjoner sin VPS konto og til min VPS konto. Det kan virke som det er usikkerhet her nå og dette ønsker undertegnede selvfølgelig å prøve å oppklare så godt jeg kan for dere alle kjære VIP medlemmer hos Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com har minst like stor tro på ABT som før og som nevnt i analyse her om dagen, og ØKER og IKKE reduserer sin aksjebeholdning i ABT nå i dagene og ukene fremover her, men det går ikke på EN dag ved innløsning og bruk av opsjoner fra aksjer er på utsteder av opsjoner sin VPS konto til i dette tilfellet min VPS konto når jeg nå bruker opsjoner og laster enda mer opp i ABT. Aksjeanalyser.com og undertegnede ser som nevnt i seneste analyse ABT-aksjen opp mot NOK 40 på helt kort sikt, og opp mot NOK 60-70 på 3-6 måneders sikt. Håper dette er til litt ‘oppklaring og forklaring rundt dette’.

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: