Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Beskyttet: Viktig informsjon til alle VIP medlemmer hos Aksjeanalyser.com og i forhold til modellporteføljen for Norge. Aksjeanalyser.com vil benytte dagens korreksjon vi ser her nå til å øke vektingen i ABT i modellporteføljen i dag. Aksjeanalyser.com understreker at er akkurat like positiv til Q-Free (QFR) som før, men den går midlertidig en kort stund ut av modellporteføljen til fordel for ABT og Aksjeanalyser.com ser som nevnt i seneste oppdaterte analyse av ABT et potensiale for ABT-aksjen rundt NOK 40 på helt kort sikt nå og til NOK 60-70 på 3-6 måneders sikt.

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: