Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Beskyttet: Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere igjen på en av sine største favorittaksjer på Oslo Børs, Aqua Bio Technology (ABT). Aksjen har nylig utløst et nytt og svært kraftig teknisk kjøpssignal, og som indikerer et veldig stort potensiale for aksjen både på helt kort sikt og på lengre sikt. Aksjen har nå potensiale for å stige opp mot NOK 40.00 i løpet av kort tid, og gjerne opp mot 60.00 – 70.00 i løpet av de neste 3-6 måneder, slik Aksjeanalyser.com vurderer ABT-aksjen. Det samlede svært positive tekniske bildet for aksjen indikerer et betydelig potensiale for ABT-aksjen, og det både på helt kort sikt og på mellomlang sikt. Aksjeanalyser.com og undertegnede (Bjørn Inge Pettersen) er selv investert med ca 208.000 aksjer i Aqua Bio Technology (ABT). Aksjeanalyser.com og undertegnede er med dette per i dag den 12. største aksjonæren i Aqua Bio Technology (ABT), og som det fremkommer av selskapets hjemmesider og der oversikt over de 20 største aksjonærer i selskapet. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com! Nå kan du frem til 31/07-2021 få hele 50% rabatt på 12 mnd VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com!

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: