Hei kjære alle VIP medlemmer og følgere av Aksjeanalyser.com,

Ja det er mulig undertegnede har fått solstikk her, men kan i hvert fall nå tilby dere alle både nåværende (ved fornyelse av VIP medlemskap, 12 mnd blir selvfølgelig da lagt til fra etter utløpet av nåværende medlemsperiode), eller hvis nye medlemmer ønsker å tegne seg for 12 måneder VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com.

Nå frem til 31/07-2021 så tilbys altså hele 50% rabatt på 12 mnd VIP medlemskap, og nå da til en pris av KUN kr 4.738,- for 12 mnd VIPmedlemskap!

Dere finner mer informasjon og kan fornye eller bestille nytt VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com her….

Så ønsker Aksjeanalyser.com og undertegnede dere kjære alle VIP medlemmer og følgere av Aksjeanalyser.com en riktig fin og God Sommer videre!

PS! Til informasjon for dere alle kjære VIP medlemmer nye og tidligere som har kjøpt nytt eller fornyet VIP medlemskap seneste månedene til 40% rabatt og en pris av NOK 5.988,- JA DERE FÅR SELVFØLGELIG LAGT TIL NÅ EN MÅNED EKSTRA MEDLEMSPERIODE TIL DERES VIP MEDLEMSKAPSPERIODE, og siden det nå kommer tilbud her med solide 50% rabatt på VIP medlemskap for 12 mnd VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com!

Med vennlig hilsen,

Bjørn Inge Pettersen

Aksjeanalyser.com