Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Beskyttet: Hei kjære alle VIP medlemmer og følgere av Aksjeanalyser.com. Til informasjon så vil Aksjeanalyser.com enten i dag eller senest i morgen tidlig komme med en oppdatert analysesak rundt sin største favorittaksje på Oslo Børs for tiden, Aqua Bio Technology (ABT). Aksjeanalyser.com ser et potensiale for ABT-aksjen opp mot NOK 40 i løpet av 1-2 måneder og opp mot NOK 60-70 i løpet av 3-6 måneder. Ny og oppdatert analysesak rundt ABT kommer altså enten i løpet av dagen i dag eller seneste i morgen tidlig. Dette til informasjon. Så ønsker Aksjeanalyser.com og undertegnede (Bjørn Inge Pettersen) dere kjære alle VIP medlemmer og følgere av Aksjeanalyser.com en riktig fin dag og uke og sommer videre! Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com! Nå kan du frem til 31/07-2021 få hele 40% rabatt på 12 mnd VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com!

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: