Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Beskyttet: Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere igjen på en av sine største favorittaksjer på Oslo Børs, Q-Free (QFR). Aksjeanalyser.com har stor tro på en solid reprising av dette selskapet og aksjen. Selskapet jobber mot en ny businessmodell og aksjen kan ha en EK verdi per aksje på gjerne 30 kroner innen utgangen av 2021. Når aksjen i dag handles rundt 10 kroner så vurderer Aksjeanalyser.com denne aksjen som en svært interessant og spennende aksje, og har derfor 50 prosent vekting i QFR-aksjen i modellporteføljen for Norge. Aksjen vurderes til å ha et veldig stort potensiale både på helt kort sikt og på lang sikt. Aksjeanalyser.com ser aksjen opp mot NOK 20.00 – 30.00 i løpet av kort tid. Det kom nå nylig et bud på selskapet Q-Free (QFR) til kurs NOK 14.40, men hvor største aksjonær Rieber & Søn takket høflig nei til tilbudet. Aksjeanalyser.com tror at det snart kan komme et nytt bud på Q-Free, men helt uavhengig av nyttt bud eller ikke på Q-Free, så ser Aksjeanalyser.com et veldig stort potensiale fremover for QFR-aksjen. Her følger en oppdatert analysesak rundt Q-Free (QFR) fra Aksjeanalyser.com. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com! Nå kan du frem til 31/07-2021 få hele 40% rabatt på 12 mnd VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com!

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: