Hei igjen kjære alle VIP medlemmer og følgere av Aksjeanalyser.

Ser og registrerer at det er litt usikkerhet blant en del på noen børsforum og rundt børsmelding fra Aqua Bio Technology (ABT) i dag tidlig.

Dette som der nevnes i børsmelding gjelder aksjer i forbindelse med emisjon de hadde for en tid tilbake og som inntil nå har vært registrert som de skriver på en egen konto og nå vil bli registrert på vanlig konto og vanlig handel på Oslo Børs/Euronext Expand, og dette var den emisjonen hvor største kjøper av aksjer i emisjonen her på ca 15 mill var selskap Akvakulturpartner AS (og hvor blant annet Ole Gunnar Solskjær er aksjonær).

Dette er altså IKKE snakk om en ny emisjon slik noen synes å lure på om det er, dette er bare offentliggjøring av prospektet ifm den rettede emisjonen som ble gjort nå for en tid tilbake på ca NOK 15 millioner.

Dette til informasjon.

Selskapet kunne sikkert kommunisert og tydeliggjort dette litt klarer i sin børsmelding i dag, og jeg har tett dialog og kontakt med ledelse og styret i ABT så jeg skal kommunisere dette videre til dem nå så de gjerne kan komme med en litt mer oppklarende børsmelding ifm dette.

Til informasjon så her svar fra nye Adm.Dir. Håvard Lindstrøm på min henvendelse rundt dette nå i sted:

«Hei. Som det fremgår av meldingen er det først nå Akvakulturpartner AS får sine aksjer basert på emisjon gjort tidligere i år. FT måtte godkjenne prospektet først. Altså ingen ny emisjon. Mvh Håvard».

Til informasjon så er undertegnede her selv investert med ca 207.000 aksjer i ABT og er med det 13. største aksjonær i selskapet og som det fremgår av selskapets hjemmesider og der oversikt over selskapets 20. største aksjonærer.

Undertegnede har også opsjoner på å kjøpe ytterligere 300.000 aksjer i ABT.

Aksjeanalyser.com vil komme med en oppdatert analysesak rundt Aqua Bio Technology (ABT) en av de nærmeste dagene, og ser aksjen opp mot NOK 35-40 i løpet av kort tid nå (1-2 måneder og kanskje før det også).

Med vennlig hilsen,

Bjørn Inge Pettersen

Aksjeanalyser.com