Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Viktig informasjon ifm Aksjeanalyser.com og undertegnede (Bjørn Inge Pettersen) sin absolutt største favorittaksje på Oslo Børs, Aqua Bio Technology (ABT). Det er visst en del usikkerhet og som deles på ulike børsforum rundt børsmelding fra ABT i dag tidlig. DETTE ER IKKE EN NY EMSJON. Dette er kun prospekt som nå deles og ifm med den rettede emisjon som ble gjort i vår hvor blant annet Ole Gunnar Solskjær og selskap han er tungt investert i Akvakulturpartner AS gikk inn med en stor post i Aqua Bio Technology (ABT) i den rettede emisjonen som ble gjort i april. Detter altså IKKE noen ny emisjon i ABT nå. Bare så all usikkerhet og alt som deles på børsforum nå kan bli forklart og forstått av dere alle. Dette til informasjon.

Hei igjen kjære alle VIP medlemmer og følgere av Aksjeanalyser.

Ser og registrerer at det er litt usikkerhet blant en del på noen børsforum og rundt børsmelding fra Aqua Bio Technology (ABT) i dag tidlig.

Dette som der nevnes i børsmelding gjelder aksjer i forbindelse med emisjon de hadde for en tid tilbake og som inntil nå har vært registrert som de skriver på en egen konto og nå vil bli registrert på vanlig konto og vanlig handel på Oslo Børs/Euronext Expand, og dette var den emisjonen hvor største kjøper av aksjer i emisjonen her på ca 15 mill var selskap Akvakulturpartner AS (og hvor blant annet Ole Gunnar Solskjær er aksjonær).

Dette er altså IKKE snakk om en ny emisjon slik noen synes å lure på om det er, dette er bare offentliggjøring av prospektet ifm den rettede emisjonen som ble gjort nå for en tid tilbake på ca NOK 15 millioner.

Dette til informasjon.

Selskapet kunne sikkert kommunisert og tydeliggjort dette litt klarer i sin børsmelding i dag, og jeg har tett dialog og kontakt med ledelse og styret i ABT så jeg skal kommunisere dette videre til dem nå så de gjerne kan komme med en litt mer oppklarende børsmelding ifm dette.

Til informasjon så her svar fra nye Adm.Dir. Håvard Lindstrøm på min henvendelse rundt dette nå i sted:

«Hei. Som det fremgår av meldingen er det først nå Akvakulturpartner AS får sine aksjer basert på emisjon gjort tidligere i år. FT måtte godkjenne prospektet først. Altså ingen ny emisjon. Mvh Håvard».

Til informasjon så er undertegnede her selv investert med ca 207.000 aksjer i ABT og er med det 13. største aksjonær i selskapet og som det fremgår av selskapets hjemmesider og der oversikt over selskapets 20. største aksjonærer.

Undertegnede har også opsjoner på å kjøpe ytterligere 300.000 aksjer i ABT.

Aksjeanalyser.com vil komme med en oppdatert analysesak rundt Aqua Bio Technology (ABT) en av de nærmeste dagene, og ser aksjen opp mot NOK 35-40 i løpet av kort tid nå (1-2 måneder og kanskje før det også).

Med vennlig hilsen,

Bjørn Inge Pettersen

Aksjeanalyser.com

%d bloggere liker dette: