Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Beskyttet: Til informasjon for VIP medlemmer hos Aksjeanalyser.com og i forbindelse med Aksjeanalyser.com sine to største favorittaksjer på Oslo Børs, Aqua Bio Technology (ABT) og Q-Free ASA (QFR). Aksjeanalyser.com og undertegnede (Bjørn Inge Pettersen) ser er veldig stort potensiale for disse aksjene både på helt kort sikt og på mellomlang og lang sikt. Undertegnede er derfor tungt investert og eksponert i begge disse selskapene og aksjene og ser en veldig sterk utvikling for dem begge i tiden fremover, både neste dagene og ukene og månedene. Her litt mer informasjon til dere VIP medlemmer.

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: