Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Beskyttet: Hei kjære alle VIP medlemmer hos Aksjeanalyser.com. Først av alt tusen takk igjen for en masse veldig hyggelige og positive tilbakemeldinger til Aksjeanalyser.com og undertegnede (Bjørn Inge Pettersen) rundt analysetjenestene som leveres hos Aksjeanalyser.com. Tusen hjertelig takk alle sammen! Ellers så ser Aksjeanalyser.com og undertegnede veldig frem til å følge sine to største favorittaksjer på Oslo Børs for tiden, Aqua Bio Technology (ABT) og Q-Free (QFR) i dagene, ukene og månedene fremover nå, og tror på en veldig sterk utvikling fremover nå for begge disse to aksjene. Ja det er ikke uten grunn at Aksjeanalyser.com velger å ha 50 prosent vekting i hver av disse aksjene i sin modellportefølje i tiden fremover nå. Aksjeanalyser.com og undertegnede tror på en dobling for begge disse to aksjene og det gjerne i løpet av bare de neste 1-2 måneder.

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: