Beskyttet: Hei kjære alle VIP medlemmer hos Aksjeanalyser.com. Først av alt tusen takk igjen for en masse veldig hyggelige og positive tilbakemeldinger til Aksjeanalyser.com og undertegnede (Bjørn Inge Pettersen) rundt analysetjenestene som leveres hos Aksjeanalyser.com. Tusen hjertelig takk alle sammen! Ellers så ser Aksjeanalyser.com og undertegnede veldig frem til å følge sine to største favorittaksjer på Oslo Børs for tiden, Aqua Bio Technology (ABT) og Q-Free (QFR) i dagene, ukene og månedene fremover nå, og tror på en veldig sterk utvikling fremover nå for begge disse to aksjene. Ja det er ikke uten grunn at Aksjeanalyser.com velger å ha 50 prosent vekting i hver av disse aksjene i sin modellportefølje i tiden fremover nå. Aksjeanalyser.com og undertegnede tror på en dobling for begge disse to aksjene og det gjerne i løpet av bare de neste 1-2 måneder.

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: