Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Beskyttet: Hjertelig tusen takk kjære snille alle VIP medlemmer og som har sendt meg en masse veldig hyggelige og positive tilbakemeldinger rundt analysetjenestene på Aksjeanalyser.com! Tusen hjertelig takk! Det varmer veldig og det gleder veldig og det motiverer meg veldig til videre stor og god innsats for dere kjære alle VIP medlemmer hos Aksjeanalyser.com! Tusen hjertelig takk kjære snille alle sammen! Så ønsker Aksjeanalyser.com og undertegnede dere kjære snille alle VIP medlemmer en riktig God Helg og en riktig fin og God Sommer videre!

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: