Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Beskyttet: Hei kjære VIP medlemmer hos Aksjeanalyser.com. Ja i dag kom Q-Free (QFR) med sin Q2 rapport og her litt informasjon og tanker rundt QFR-aksjen fra Aksjeanalyser.com og undertegnede (Bjørn Inge Pettersen). Aksjeanalyser.com vil komme med en oppdatert teknisk analyse av Q-Free (QFR) på mandag 12. juli 2021. Aksjeanalyser.com og undertegnede er like positiv som før til selskapet og QFR-aksjen, og ser som før et stort potensiale for denne aksjen, og har også tro på et nytt bud på selskapet. Slik Aksjeanalyser.com og undertegnede vurderer det så er dagens korreksjon en god kjøpsmulighet i QFR-aksjen.

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: