Hei igjen kjære alle VIP medlemmer og følgere av Aksjeanalyser.com,

Ja slik som nevnt i en sak nå her nylig så er det sommerferietid og fellesferie og juli måned, og mange aksjer har liten omsetning og hopper og spretter litt opp og ned her nå om dagene på denne tiden her i fellesferien.

Så undertegnede vil bare understreke at har svært stor tro på både ABT og QFR og ser frem til Q2 rapport fra QFR i morgen og tror på at det kan bli bra som nevnt for dere medlemmer tidligere.

Noe sikkert kan jeg naturligvis ikke vite, men jeg har god tro på QFR og Q2 i morgen.

Videre så vil jeg få nevne og som nevnt før at jeg mener ABT er et veldig godt kjøp her rundt disse nivåene og ser også for meg slik som også nevnt før en positiv nyhetsstrøm fra ABT fremover nå.

Undertegnede vil som nevnt i analyser og innlegg seneste tiden sitte på mine ca 210.000 aksjer i ABT kjøpt rundt NOK 20.00 nå seneste uken her og ser aksjen opp mot NOK 35-40 på 1-2 mnd sikt og opp mot NOK 60-70 før kalenderen viser 2022.

Dette vil komme frem av ABT sine hjemmesider innen tirsdag (det er som kjent litt forsinkelse i når endringer i aksjonæroversikter kommer frem av slike aksjonæroversikter).

Per i dag ser dere jeg står oppført med ca 156.000 aksjer men har kjøpt mer aksjer over flere dager i uken her nå så sitter nå med ca 210.000 aksjer i ABT, og som vil komme frem av selskapet hjemmesider og oversikt der over 20 største aksjonærer nå senest ved oppdatering til mandag eller tirsdag neste uke. Undertegnede er med dette 12. største aksjonær i ABT.

Les gjerne seneste analyse og innlegg her rundt ABT:

Her seneste analyse av ABT denne uken 06/07-2021…

og her litt informasjon rundt børsmelding og svært positive nyheter fra ABT nå 07/07-2021…

Dette til informasjon.

Så ønsker jeg dere alle en riktig fin og God Sommer videre! 🙂

Med vennlig hilsen,

Bjørn Inge Pettersen

Aksjeanalyser.com