Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Beskyttet: Hei kjære snille alle VIP medlemmer hos Aksjeanalyser.com. En stor takk fra Aksjeanalyser.com og undertegnede (Bjørn Inge Pettersen) for veldig mange positive og hyggelige tilbakemeldinger nå seneste tiden rundt analysetjenestene mv. Tusen takk kjære alle sammen! Aksjeanalyser.com og undertegnede tar IKKE sommerferie og jobber og står på videre her, men benytter anledningen til å få ønske dere kjære alle sammen VIP medlemmer en riktig fin og God Sommer videre!

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: