Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Beskyttet: Kjære VIP medlemmer hos Aksjeanalyser.com Bare litt informasjon her rundt Q-Free ASA (QFR) og som er DEN største favorittaksjen nå på Oslo Børs hos Aksjeanalyser.com og undertegnede. Aksjeanalyser.com og undertegnede (Bjørn Inge Pettersen) ser frem til 2. kvartalsrapporten fra selskapet neste fredag den 09/07-2021, og ser videre et nytt bud på selskapet i løpet av veldig kort tid (ref. tidligere innlegg skrevet rundt dette her på Aksjeanalyser.com). Det kom nylig bud på Q-Free til en pris av NOK 14.40 per aksje, og aksjen endte i dag i NOK 10.15. Største aksjonær Rieber & Søn takket høflig nei til budet på NOK 14.40 per aksje, og mener tydeligvis at selskapet er verdt betydelig mer enn NOK 14.40 per aksje. Det mener også Aksjeanalyser.com og undertegnede (jf. nylige analyse fra Aksjeanalyser.com rundt Q-Free). Så får hver enkelt avgjøre hva de vil gjøre om vil selge QFR aksjer på billigsalg til rundt 10 kroner eller om vil vente en liten stund og gjerne få NOK 18-23 kroner ved et nytt bud som Aksjeanalyser.com og undertegnede tror snart vil komme på Q-Free. Hver og en får selvfølgelig gjøre sine egne beslutninger og betraktninger og vurderinger rundt sine egne investeringsbeslutninger. Aksjeanalyser.com og undertegnede sitter personlig med aksjer for mange millioner nå i Q-Free og er særdeles komfortabel med det og har ingen som helst planer om å selge så mye som en aksje i Q-Free fremover.

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: