Beskyttet: Hei kjære alle VIP medlemmer. Dere finner nå oppdatert oversikt over modellporteføljen for Norge per 02/07-2021, og noen kommentarer rundt modellporteføljen og i tiden fremover. Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com og undertegnede har banket børsen grundig siden start av sin modellporteføljen 20/08-2018 og har rundt tre ganger så høy avkastning som det Oslo Børs har utviklet seg i samme periode. Aksjeanalyser.com og undertegnede har svært stor tro på Q-Free ASA (QFR) fremover både på helt kort sikt og på mellomlang sikt og ser aksjen opp mot NOK 23.00 – 30.00 i løpet av kort tid nå. Undertegnede (Bjørn Inge Pettersen) er selv nå investert med ca 450.000 aksjer i Q-Free ASA (QFR) og Aksjeanalyser.com har i sin modellportefølje for Norge nå 100 prosent vekting i Q-Free ASA (QFR). Normalt sett så har Aksjeanalyser.com i sin modellportefølje en 4-8 aksjer i modellporteføljen, men har nå så stor tro på Q-Free ASA (QFR) at har valgt å ha 100 prosent vekting i denne aksjen en periode fremover nå og ser altså et svært betydelig potensiale for QFR-aksjen fremover. Så vil Aksjeanalyser.com og Bjørn Inge Pettersen få ønske dere kjære alle VIP medlemmer en riktig fin fredag og en riktig fin og God Helg!

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: