Hei igjen kjære VIP medlemmer og følgere av Aksjeanalyser.com,

Det kom nettopp en børsmelding om at Arctic Asset Management har solgt 200.000 aksjer i Q-Free og går fra 10,15% til 9,97% eierandel i Q-Free.

Aksjen falt nå like etter denne nyheten, men det er helt på trynet, for dette er som nevnt før til dere VIP medlemmer helt vanlig og normalt at såvel store investorer som aksjefond mv. gjør sine små justeringer av beholdning i ulike aksjer når aksjer har steget en del, og slik QFR-aksjen nå har gjort den seneste tiden.

Så at aksjen skal falle på den nyheten er slik Aksjeanalyser.com og undertegnede (Bjørn Inge Pettersen) vurderer det ‘helt på trynet’. For å bruke et slikt uttrykk. Aksjeanalyser.com og undertegnede venter gode Q2 resultater og fremtidsutsikter for Q-Free neste fredag 09/07-2021, og undertegnede er ikke i nærheten av å selge så mye som en aksje i QFR, og kommer heller til å kjøpe mer aksjer i QFR nå.

Aksjeanalyser.com ser QFR-aksjen opp mot NOK 18-23 i løpet av få uker nå, og ser stor sannsynlighet for et nytt bud på Q-Free i løpet av veldig kort tid. Så dette bare til informasjon til dere alle VIP medlemmer og følgere av Aksjeanalyser.com.

«02.07.2021, 14:14 · TDN Finans
QFR: ARCTIC ASSET MANAGEMENT SOLGT 200.000 AKSJER, FLAGGER 9,97%
Oslo (TDN Direkt): Arctic Asset Management har solgt 200.000 aksjer i Q-Free og beholdningen går dermed fra 10,15 til 9,97 prosent av utestående aksjer.

Det fremgår av en melding fredag.

Lars Henrik Bjerke Lars.Henrik.Bjerke@tdndirekt.com Infront TDN Direkt»

Dette til informasjon til dere alle VIP medlemmer og følgere av Aksjeanalyser.com

Med vennlig hilsen,

Bjørn Inge Pettersen

Aksjeanalyser.com