Beskyttet: Hei igjen kjære VIP medlemmer hos Aksjeanalyser.com. Her litt informasjon og tanker fra Aksjeanalyser.com og undertegnede (Bjørn Inge Pettersen) rundt kommende Q2 rapport fra Q-Free ASA (QFR) som kommer nå snart den 09. juli 2021. Aksjeanalyser.com og undertegnede tror på en positiv rapport og positive uttalelser fra selskapet rundt tiden fremover, både på kort og lang sikt. Dette er selvfølgelig ikke noe Aksjeanalyser.com og undertegnede kan si noe sikkert om og har selvfølgelig ikke noe innsideinformasjon rundt dette, men vil likevel dele med dere VIP medlemmer noen tanker her rundt kommende Q2 rapport den 09. juli 2021 fra Q-Free ASA (QFR). Undertegnede selv (Bjørn Inge Pettersen) kommer ikke til å selge en aksje av sine ca 450.000 aksjer i Q-Free hverken før eller etter Q2 rapporten den 09. juli 2021.

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: