Beskyttet: Til informasjon for VIP medlemmer så finner dere nå oppdatert modellportefølje på Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com og undertegnede har banket børsen grundig siden start av sin modellporteføljen 20/08-2018 og har nær tre ganger så høy avkastning som det Oslo Børs har utviklet seg i samme periode. Aksjeanalyser.com og undertegnede har svært stor tro på Q-Free ASA (QFR) fremover både på helt kort sikt og på mellomlang sikt og ser aksjen opp mot NOK 23.00 – 30.00 i løpet av kort tid nå. Undertegnede (Bjørn Inge Pettersen) er selv nå investert med ca 450.000 aksjer i Q-Free ASA (QFR) og Aksjeanalyser.com har i sin modellportefølje for Norge nå 100 prosent vekting i Q-Free ASA (QFR). Normalt sett så har Aksjeanalyser.com i sin modellportefølje en 4-8 aksjer i modellporteføljen, men har nå så stor tro på Q-Free ASA (QFR) at har valgt å ha 100 prosent vekting i denne aksjen en periode fremover nå og ser altså et svært betydelig potensiale for QFR-aksjen fremover.

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: