Hei igjen kjære VIP medlem hos Aksjeanalyser.

Til informasjon så har Aksjeanalyser grunn til å tro at en større selger (fond) nå er ferdig med å selge aksjer i QFR, og at dette vil gi ytterligere løft for QFR aksjen nå fremover.

Det skal være et fond som har hatt en større post de har ‘jobbet med og solgt’ nå seneste ukene, og som har lagt en demper på aksjekursen til QFR den seneste tiden.

Denne aksjeposten skal visst nå være ferdig solgt og dette bør nå kunne bidra til ny videre kraftig oppgang for QFR-aksjen slik Aksjeanalyser.com og undertegnede vurderer det i tiden fremover.

Aksjeanalyser.com og undertegnede er svært positiv til QFR og mener aksjen kan raskt stige til 16-20 kroner, og helt uavhengig av nytt bud eller ikke. Aksjeanalyser.com tror imidlertid det vil komme et nytt bud på Q-Free ASA (QFR) i størrelsorden 16-20 kroner i løpet av kort tid.

På 6 måneder sikt, altså i løpet av 2021 og hvis ikke bud nå veldig snart, så tror Aksjeanalyser og undertegnede (og som nevnt i tidligere analyse av QFR) at aksjen har et potensiale opp mot NOK 30.00 i løpet av 2021.

Aksjeanalyser.com vil i morgen, tirsdag 29/06-2021 ta inn Q-Free ASA (QFR) med 50 prosent vekting i modellporteføljen for Norge.

Aksjeanalyser.com og undertegnede er som nevnt selv investert med 366.651 aksjer i Q-Free ASA (QFR).

Dette til informasjon.

Ha en riktig fin mandag og uke videre!

Mvh,

Bjørn Inge Pettersen

Aksjeanalyser.com